bıktırdılar:(

ben 34 yasındayım hala babam motor alma dıyor ama tabıkı gıttım aldım bu ıs yasa basa bakmıyor aılenın gozunde heryas kucuksun ve senı korumaya calısıyorlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

napçam bilmiyom ne zaman babama motorun konusunu açsam ''tehlikeli, sakat , alcaksan araba alırız motor olmaz anneme açsam '' ömrün boyunca sakat kalırsın çok tehlikeli _ motor sürjem '' bi kaza yaptımı tekerlekli sandelyeyi sürersin '' herkes karşı motor kullanmama arzularımı yarım bırakıyolar diycek bişeyde bulamıyom partam olduğu halde hayallerimdeki motoru alamıyorum :(
ailene ve motora karşı çıkanlara sakın kızma onlar sana değer verdiği için sevdikleri için seni kaybetmek istemedikleri için böyle davranıyorlar,bunu anlaman lazım çok iyi düşünmen gerekiyor tabiki motor al ama geçici bir süre dondurabilirsin,motor alıncada çok dikkat et hız sınırını devamlı konturol et,çünkü tekrar dünyaya gelmek gibi bir şansımız yok.sağlıklı günler temenni ederim,esen kal.

ailene ve motora karşı çıkanlara sakın kızma onlar sana değer verdiği için sevdikleri için seni kaybetmek istemedikleri için böyle davranıyorlar,bunu anlaman lazım çok iyi düşünmen gerekiyor tabiki motor al ama geçici bir süre dondurabilirsin,motor alıncada çok dikkat et hız sınırını devamlı konturol et,çünkü tekrar dünyaya gelmek gibi bir şansımız yok.sağlıklı günler temenni ederim,esen kal.

ümmet baba doğrusun

antalya mt den sevgiler.

ben 50 cc den başladım babam araba alırız motoru boşver kesinlikle olmaz aklından çıkar diyordu ama ikna ettim motor 50 km hızı geçmiyor dedim kaskı takmadan çalışmıyor falan dedim aldım ardından 1 sene geçti bana 110 cclik kınetıc imi aldı motor 24.000 km de şu an zamanla alıştılar kaza bile yaptım ama pek fazla bişey demedi:cherry: :mrgreen: :rendeer: hıı bide ehliyeti mutlaka al daha çok güvenirler işin ciddiyeti belli olur senin açından da iyi olur polislerle uğraşmazsın trafikte stres yapmazsın:rendeer:

vallaha zor bir durum benim baba zamane motorcu oldugu için pek zorlamadıda annem baya zorluyo her motorla evden cikimdaa kaskin nerdeeeeee dizligin nerdeeee ruhsatını aldinmiiiiiiii gestapo gibi yaaa:mrgreen: ehliyeti aldım A2B 1 sene oldu 1 kere düstüm hatta annem babandan iyi sürüyosun diyo:) gerci annemin kızginliğida dayimdan gelme kendisi moto cross sampiyonu SAMİ PAKER belki tanıyanınız vardır baya oldu motor kazasında vefat etti ona istinaden... ama ne olursa olsun motordan asla vazgecmem...:D:D:D

Annene de anlayış göstermek lazım. Öz be öz kardeşini motosiklet kazasında kaybetmiş. Başınız sağolsun bu arada.

Bendede senin yaşadığın sorunun benzeri var.Annem beni öldürcenmi sen dio babamda bizim için kapandı bu konu dio.Niyetim ybr 125 almak ve tam olarak malzemelerimi giymeden motora oturmam diorum istanbulda motoramı binilirmiş alalım yazlığa koyalım diolar geçen gün dellendim o zaman eve gelince bi gün motorun ruhsatını görürsünüz dedim.Fuardan tüm malzemeyi alcam sonrada motoru alıcam artık ne olucağını o zaman görücez.

yaram deşildi şimdi :( size olan şeyin aynısı bizim başımnızada geldi kardeş dayım kavasaki hız motoruyla karlı havada hız yaptı önüne kedi çıkınca aniden firen yaptı ve 10 15 takla attı ölmedi hafızasını yitirdi ve tek kolunu yitirdi allah annne kolaylık versin bizim ailede herkesin motora karşı olmasının bi sebbi de bu çok üzülüyoruz o çok iyi sağlığı yerind filinta gibi delikanlı şimdi englli biri oldu üstelik hiç kimsyi ve hiç bi şeyi hatırlamıyo:( kaza geçiren herks allahg kolaylık versin :(

büyü alırsın ailenden kop alırsın ekmegini eline al alırsın..

Rüyanızda görün sonrada bi kac gece motor diye sayıklayın bak sonra ana baba yüregi dayanamaz alırlar:queen: Kardeşim uykusunda sayıklamaya başlayınca aldılar çaresiz:cat:

pıerzig:mad: abicim o cok büyük sans ben rüyamda bagırsamda motor die almazlar :mrgreen:

pıerzig:mad: abicim o cok büyük sans ben rüyamda bagırsamda motor die almazlar :mrgreen:

Yapma ya :pale: Ya düşünsene bi senin oglun oluyo ve cok istedigi bir şeyi almıyorsun ve sonra onu rüyasında görüyo ancak:salut: hehe abarttım biraz bende motoru istemiyodum acıkcası biraz daha para koyup araba alırsın :queen: hem araba daha güvenli kışında sürürsün, kask takma derdin yok:p

Ben şanslıydım doğduğumda babamın motoru vardı şimdide motorlarımız var. Kimseyi ikna etmeye çalışmadım

walla kardeş her şey alana kadar. Aldıktan sonra sende akıllı uslu kullanırsan onlarda bunu bılırlerse fikirleri degısıyor kendımden bılıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar