Alkol kontrolü yaptırıp sonuçu verdiysen beklemene gerek yok. Neyi bekliyorsun anlamadım.Teşekkürler. Alkol kontrolü yaptırdım hala bekliyorum
Alkol kontrolü yaptırıp sonuçu verdiysen beklemene gerek yok. Neyi bekliyorsun anlamadım.Teşekkürler. Alkol kontrolü yaptırdım hala bekliyorum
Abi ifade icin karakola git dediler adama ulastlar kendi aranizda anlasin dediler.Alkol kontrolü yaptırıp sonuçu verdiysen beklemene gerek yok. Neyi bekliyorsun anlamadım.
Teşekkür ederim abi sağ olHaydaaa geçmiş olsun Burak , şimdi okudum o tafada gelemedim bu hafta , yardımcı olabileceğim bir konu var mı ?
Teşekkürler ,doğrudurGeçmiş olsun, sanırım skuter vardı.
Merhaba bana çarpan kişi yabancı uyruklu kurye polisten kaçarken ters şeritten bana çarptı. Fotoğraf çektim
Ambulans çağırdılar ben de karakola ifade vermeye geldim.
Bundan sonra ne yapmam gerekiyor polisler düzgün
Teşekkür ederim ablacım sağ olMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçmiş olsun Burak Allah beterinden korusuncan'a gelmesin
![]()
TeşekkürlerGeçmiş olsun
Abi masraf iscilik dahil 7-8 k belki bulunur.Geçmiş olsun bro.
Sana çarptığı motor çarpan kişi üzerine mi? Hemen yapılabiliyorsa ihtiyadi tedbir koydurmaya çalış.
Tabii tedbir koydurabilirsen uğraştığına değecek mal mı o kısmınıda göz önünde bulundur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Diğer taraftan kuryenin motoru çalıştığı yere aitse işin kolaylaşabilir. Masrafını onlardan alırsın.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Burak.![]()
Teşekkürlergeçmiş olsun birader
hiçbir şey olmaz. eğer kaskonuz varsa kaskoya başvurun kasko ödesin. yoksa geçmiş olsun bütün masraflar size kaçtı.Abi ifade icin karakola git dediler adama ulastlar kendi aranizda anlasin dediler.
Deport edilcekmiş zaten zararınıda karşılamam diyor
Bu yüzden kaskosuz araç kullanmaktan hoşlanmıyorum. Zaten memleket sigortasız dolaşan araçlarla dolu, insan dara düşmekten korkuyor.hiçbir şey olmaz. eğer kaskonuz varsa kaskoya başvurun kasko ödesin. yoksa geçmiş olsun bütün masraflar size kaçtı.
www.ntv.com.tr
Teşekkürler, karakolda icimden geldi ama bu sefer suçlu ben olurdumGeçmiş olsun, sonra insanlar niye katil oluyor? Ben olsam cinnet geçiririm. Diğer ayağını da kırar bırakırım.
Teşekkür ederimgeçmiş olsun. allah beterinden korudu diyip konuyu kapatman mental açından iyi olacaktır. Yabancı uyruklu olmayıp sigortasız beş parasız biriyle kaza yapsan da aynıları gelir başına, adamın hiçbir geliri olmadığı için dava açsan bile para alamazsın.
Gel gör ki adam deport edilecekmiş, olur da dünya küçük işte bizim sınırlar da yol geçen hanı gibi sağ kapıdan çıkıp sol kapıdan girdiğinde tekrar denk gelirsen bi temiz döv, bu eylem mental sağlığına iyi gelecektir.
Teşekkür ederimgeçmiş olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun king