Trafik kazası geçirdim yabancı uyruklu

Haydaaa geçmiş olsun Burak , şimdi okudum o tafada gelemedim bu hafta , yardımcı olabileceğim bir konu var mı ?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Alkol kontrolü yaptırıp sonuçu verdiysen beklemene gerek yok. Neyi bekliyorsun anlamadım.
Abi ifade icin karakola git dediler adama ulastlar kendi aranizda anlasin dediler.
Deport edilcekmiş zaten zararınıda karşılamam diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Haydaaa geçmiş olsun Burak , şimdi okudum o tafada gelemedim bu hafta , yardımcı olabileceğim bir konu var mı ?
Teşekkür ederim abi sağ ol

Geçmiş olsun, sanırım skuter vardı.
Teşekkürler ,doğrudur

Son düzenleme:
Motosikleti
Tataliko
Merhaba bana çarpan kişi yabancı uyruklu kurye polisten kaçarken ters şeritten bana çarptı. Fotoğraf çektim
Ambulans çağırdılar ben de karakola ifade vermeye geldim.
Bundan sonra ne yapmam gerekiyor polisler düzgün

Geçmiş olsun Burak Allah beterinden korusun 🙏can'a gelmesin 🙏

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Geçmiş olsun bro.

Sana çarptığı motor çarpan kişi üzerine mi? Hemen yapılabiliyorsa ihtiyadi tedbir koydurmaya çalış.

Tabii tedbir koydurabilirsen uğraştığına değecek mal mı o kısmınıda göz önünde bulundur.

Diğer taraftan kuryenin motoru çalıştığı yere aitse işin kolaylaşabilir. Masrafını onlardan alırsın.

Motosikleti
Triumph Trident 660

Geçmiş olsun Burak Allah beterinden korusun 🙏can'a gelmesin 🙏
Teşekkür ederim ablacım sağ ol

Teşekkürler

Geçmiş olsun bro.

Sana çarptığı motor çarpan kişi üzerine mi? Hemen yapılabiliyorsa ihtiyadi tedbir koydurmaya çalış.

Tabii tedbir koydurabilirsen uğraştığına değecek mal mı o kısmınıda göz önünde bulundur.

Diğer taraftan kuryenin motoru çalıştığı yere aitse işin kolaylaşabilir. Masrafını onlardan alırsın.
Abi masraf iscilik dahil 7-8 k belki bulunur.
Şahıs deport edildi oturum izni yokmuş ben yine de şikayetci oldum.

Abi ifade icin karakola git dediler adama ulastlar kendi aranizda anlasin dediler.
Deport edilcekmiş zaten zararınıda karşılamam diyor
hiçbir şey olmaz. eğer kaskonuz varsa kaskoya başvurun kasko ödesin. yoksa geçmiş olsun bütün masraflar size kaçtı.

adam yabancı uyruklu türk vatandaşı değil, sigortası zaten yoktur, üstelik adam açık açık söylemiş ben ödemem diye :D ne kadar dürüst görüyor musun :D deport edilmeden önce sağlam bir döv sonra motoru servise çek, boğazından kısıp yaptıracaksın mecbur.

hayır madem devlet bunları ülkeye yol geçen hanı gibi alıyor, karşılasın o zaman senin zararını. sınır diye bir şey yok ki. al işte. umarım kaza hafif bir kazadır da fazla bir şey olmaz. ya motoru pert etseydi? ben ödemiyorum zaten deport ohh ne güzel memleket. 2 gün sonra sınırdan yine elini kolunu sallayarak gelir merak etme.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Geçmiş olsun, sonra insanlar niye katil oluyor? Ben olsam cinnet geçiririm. Diğer ayağını da kırar bırakırım.

geçmiş olsun. allah beterinden korudu diyip konuyu kapatman mental açından iyi olacaktır. Yabancı uyruklu olmayıp sigortasız beş parasız biriyle kaza yapsan da aynıları gelir başına, adamın hiçbir geliri olmadığı için dava açsan bile para alamazsın.

Gel gör ki adam deport edilecekmiş, olur da dünya küçük işte bizim sınırlar da yol geçen hanı gibi sağ kapıdan çıkıp sol kapıdan girdiğinde tekrar denk gelirsen bi temiz döv, bu eylem mental sağlığına iyi gelecektir.

Motosikleti
(planlanan) TVS Jupiter 125
hiçbir şey olmaz. eğer kaskonuz varsa kaskoya başvurun kasko ödesin. yoksa geçmiş olsun bütün masraflar size kaçtı.
Bu yüzden kaskosuz araç kullanmaktan hoşlanmıyorum. Zaten memleket sigortasız dolaşan araçlarla dolu, insan dara düşmekten korkuyor.

Motosikleti
Hero Dash 125
Geçmiş olsun.

Öncelikle bu tarz durumlarda mutlaka şikayetçi olun. "Şikayetçiyim" diyerek polislere işlem yaptırın. Duruma göre gerekirse daha sonra şikayetinizi geri çekersiniz ancak ilk anda şikayetçi olmak önemli.

Mutlaka bir avukattan destek almalısın. Ben geçen sene kaza yaptığımda bu Kolaçan'ın videolarındaki avukata ulaştım ( Rüstem Doğruyol ) ve ona vekalet verdim. Benim dosyam ile o ilgileniyor. Avukatlık ücreti vs talep etmedi. Aldığımız para üzerinden yüzde alacak.

Bence telefonla arayarak bir danış. Bilgi bilgidir.

Ayrıca bu şahıs yurtdışına deport edilse dahi, kullandığı motosikletin trafik sigortası yok mu? Trafik sigortası yoksa ruhsat sahibi sorumlu değil mi bu durumda? Nasıl ki ehliyetsiz kişi araç kullanınca hem kullanana, hem araç sahibine ( araç sahibi farklı kişi ise) ceza uygulanıyorsa, trafik sigortası olmayan durumda ruhsat sahibine de ceza yada yaptırım uygulanır diye düşünüyorum.

Sana özel mesaj ile avukatın numarasını paylaşacağım.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Geçmiş olsun, sonra insanlar niye katil oluyor? Ben olsam cinnet geçiririm. Diğer ayağını da kırar bırakırım.
Teşekkürler, karakolda icimden geldi ama bu sefer suçlu ben olurdum

geçmiş olsun. allah beterinden korudu diyip konuyu kapatman mental açından iyi olacaktır. Yabancı uyruklu olmayıp sigortasız beş parasız biriyle kaza yapsan da aynıları gelir başına, adamın hiçbir geliri olmadığı için dava açsan bile para alamazsın.

Gel gör ki adam deport edilecekmiş, olur da dünya küçük işte bizim sınırlar da yol geçen hanı gibi sağ kapıdan çıkıp sol kapıdan girdiğinde tekrar denk gelirsen bi temiz döv, bu eylem mental sağlığına iyi gelecektir.
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Geçmiş olsun king
Teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar