Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

Motosikleti
Yamaha MT-25
İyi akşamlar . Sanıyorum ki çoğu kullanıcı da bu durumdan muzdarip . N250 Bajaj marka 23 bin kilometrede bakımları kayıtlı hep uzun yollarda kullanılmış gül gibi bir motosikletim var . İmkanım olsa evladiyelik tutmak isterdim ama malum öğrencilik satmam gerekiyor. Artık bana yetmediğini düşündüğüm için 390 duke 450nk gibi aletlere yönelmek istiyorum aylardır da çalışarak para toparlamaya çalışıyorum . Arada bütçeme göre güzel ilanlar düşse de motosikletimin gitmemesi eli kolu bağlıyor , 115ten koyup 2 ayda 90 bine kadar indim fakat tek tük takaslar harici hiç düz nakite sahip kimse dönmedi . Nedir bu piyasanın hali böyle ? Daha ne kadar düşmem gerekecek 50 60 bin tllere mi inmem lazım ? 100cc çinlilerin parasına gül gibi motosikletler var ( ns ,rtr ,domi,n,f vs.) Ama kimse dönüp bakmıyor .

Motosikleti
RKS TNT 202
1 insanlarda nakit yok onlar da senin gibi nakite ceviremedigi icin senin motorunu alamiyor elindekini satip

2 insanlar taksite yoneliyor faizi goze aliyor (halbuki cok buyuk gunah ama muslumanlar da bu gunahi kucuk goruyor maalesef)

Motor falan alan yok bu ara kesin kanaat getirdim zira garaja sığmadığı ve kış geldiği için artık hangisi satılırsa diye 4 farklı motoru satışa koydum ,
fiyatlarınıda piyasanın çok çok altında yazdım , takas teklifleri geliyor ama benim amacım bir adet motor eksiltmek 🙄

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Söylüyoruz ama :)
Sakalımızda var aslında...

Ekonomik olayların , biz fakirler üzerine oynadığı adi oyun bu...
Paramız yok diye düşük bütçeli uzakdoğu markalarına zorunlu yönlendirilirken ,
Bu sarmaldan çıkmamamız için var gücüyle çalışan , rant lobisi hep..
Elinde honda yamaha olsaydı bunları yaşarmıydın?...
Tabiikide yaşamazdın... 100 se 90 a ertesi gün satarsın...
Bize ucuz diye satılan kalitesi düşük motorlar , 2 elde ölü fiyatına bile zor satılıyor..
Bir söz vardı rahmetli bosh mu söylemişti tam hatırlamadım...
UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM diye...
Cevap burda gizli aslında...

Motosikleti
Forza 250
Size yapılabilecek en iyi tavsiye olurda motorunuzu satarsanız belki şuan ki motorunuzdan daha da zor satabileceğiniz o 2 motoru almayın.CB500 falan bakın

Motosikleti
Ns200 15"
Motor falan alan yok bu ara kesin kanaat getirdim zira garaja sığmadığı ve kış geldiği için artık hangisi satılırsa diye 4 farklı motoru satışa koydum ,
fiyatlarınıda piyasanın çok çok altında yazdım , takas teklifleri geliyor ama benim amacım bir adet motor eksiltmek 🙄
Abi bu listede GS var mı? :unsure:

Abi bu listede GS var mı? :unsure:
Var var 😁
2012 GS , 2017 Medley , 2023 Joyride 300 , 2024 Nht 200

Nht 200 öncelikli satışda , aldım ama hiç kullanamadım firsat olmadı güya İstanbul çevresi yakın yerlere gidecektim , işten güçten bu sene kafayı kaldıramadım , köfte turu hariç GS in marşına basamadım 😬

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Var var 😁
2012 GS , 2017 Medley , 2023 Joyride 300 , 2024 Nht 200

Nht 200 öncelikli satışda , aldım ama hiç kullanamadım firsat olmadı güya İstanbul çevresi yakın yerlere gidecektim , işten güçten bu sene kafayı kaldıramadım , köfte turu hariç GS in marşına basamadım 😬
Diğerlerinin yeri dolarda GS nasıl dolacak abi? :)

Bize ucuz diye satılan kalitesi düşük motorlar , 2 elde ölü fiyatına bile zor satılıyor..
Kısmen haklısın ama günümüzde yamaha da satılmıyor, honda da... millette para yok, krediler fahiş, parası olanda vadeye koyuyor. Gelecek belirsiz... bu nedenle ancak bu işi meslek olarak yapacak olanlar motosiklet bakıyor. Onlarda zaten 125lik scooterlar.

Motosikleti
Yok
Ne yapalım sym mi alalım boşverelim gittiği yere kadar gitsin. Milletin gücü yetmiyor kolay yolu da bize uymuyor , @harficer sana da katılıyorum. Ne kadar da istesek işimiz rast gitmez boşver .

Motosikleti
Ns200 15"
GS in yeri GS le dolarda gaza gelip Moto Guzzi Stelvio veya çok uygun fiyatlı 2-3 yaşında Tiger 1200 alabilirim seneye , bir iki yıl sonra ise 1300 GS alırım büyük ihtimal , o süspansiyon ve freni sanırım uzun süre başka bir marka yapamayacak 🤔
Gönlündeki neyse abi o nasip olsun.

O amortisör sistemini BMW'den ayrı bir markanın yapacağını düşünmüyorum çünkü karakterine sığmaz, Telelever sistemli Multistrada olur mu hiç? :)

Fren konusunu bilmiyorum abi ama, bir çok Avrupalı Brembo'nun üst seri kaliperlerini kullanıyor ama GS'deki amortisör farklı hissetiriyor olsa gerek.

Ne yapalım sym mi alalım boşverelim gittiği yere kadar gitsin. Milletin gücü yetmiyor......
Yukarıda satışa koydum yazdım , bunun üstüne Sym övmek abes olacak ama hakikatten parasına göre çok güzel motor,
Yada şöyle yazayım Çinli alacağıma bir tık daha bütçeyi artırıp Sym alırım..

6 adet farklı Sym kullandım ben sorun yaşamadım , sıfır almadım hep ikinci el aldım çünkü piyasası yok , 250 binlik modeli bir yıl sonra 150 ye gidiyor 😬
150 ye al bir iki yıl bin 120 ye sat , Honda Yamaha gibi prim yapmaz ama emin ol kullanırken bazı modelleri daha keyiflidir..

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
aynı mevzudan ben de muzdaribim iyi fiyata da koydum ama satılmıyor ben de yeni motor alamıyorum oturuyorum evde öyle satılana kadar

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Yamaha da satılamadı, xmax'ı geçen sene ilana koydum, saçma sapan ölü fiyatı verdiler kaldırdım ilandan.

Motosikleti
Yamaha MT-25
İnsanda anksiyete yapıyor abi yoksa satılmasın problem yok . Öğrenci olunca çalışabileceğin zaman çok kısıtlı kalıyor , e haliyle bütçeye zar zor yetişebiliyorsun . Misal ben mayıs haziranda almak istediğim ayarda mt25leri şu anda alamıyorum. Sadece ağır hasarlı zombi gibi aletler kaldı . Bari 390a yetişeyim istiyorum o da süpriz bir zamla elimden falan kaçarsa artık gider bi cg alır yükler ona binerim.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
İyi akşamlar . Sanıyorum ki çoğu kullanıcı da bu durumdan muzdarip . N250 Bajaj marka 23 bin kilometrede bakımları kayıtlı hep uzun yollarda kullanılmış gül gibi bir motosikletim var . İmkanım olsa evladiyelik tutmak isterdim ama malum öğrencilik satmam gerekiyor. Artık bana yetmediğini düşündüğüm için 390 duke 450nk gibi aletlere yönelmek istiyorum aylardır da çalışarak para toparlamaya çalışıyorum . Arada bütçeme göre güzel ilanlar düşse de motosikletimin gitmemesi eli kolu bağlıyor , 115ten koyup 2 ayda 90 bine kadar indim fakat tek tük takaslar harici hiç düz nakite sahip kimse dönmedi . Nedir bu piyasanın hali böyle ? Daha ne kadar düşmem gerekecek 50 60 bin tllere mi inmem lazım ? 100cc çinlilerin parasına gül gibi motosikletler var ( ns ,rtr ,domi,n,f vs.) Ama kimse dönüp bakmıyor .
Yaklaşık 10-12 gün önce Pulsar N250 sattım. 5965 km de 120k fiyata satıldı. Hediye olarak da bir takım Anlas WinterGrip 2 verdim.
Fiyatı çok indiginizde hasarlı algısı oluşuyor. Ben ilginç bir şekilde fiyatı 130k yükselttigimde satıldı.
Umarım sizinki de satılır.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Aklına yatan motorlara takas teklifi at. Başka çözüm yok. Elbet birisiyle altı, üstü anlaşırsınız.

Motosikleti
Forza 250
Sizinkiyle arkadaşın motoru arasında 20k km var neredeyse,bajaj veya cf alan çoğu kişi için psikolojik sınır 13-15 bin km oda maksimum sonrasında değer kaybı,ve zor satılır algısıyla uğraşıyor insanlar almıyor.

N250 Bajaj marka 23 bin kilometrede bakımları kayıtlı hep uzun yollarda kullanılmış gül gibi bir motosikletim var . İmkanım olsa evladiyelik tutmak isterdim ama malum öğrencilik satmam gerekiyor. Artık bana yetmediğini düşündüğüm için 390 duke 450nk gibi aletlere yönelmek istiyorum aylardır da çalışarak para toparlamaya çalışıyorum .
Aklıma yatmayan bir şey var imkanım olsa evladiyelik tutmak isterdim diyorsun. Motosiklet zaten sende, insan parasızlıktan satmak istiyor, borç ödeyecek her halde sanıyor, öyle de bir durum da yok.

Gençsin kan hızlı akıyor ama madem öğrencisin zaten, sence güzel bir motosikletinde var kafayı bunlara niye takıyorsun?

Bana kalırsa sen hiç kafanı bunlarla meşgul etme okumana bak, okuldan sonra iyi bir işe gir elin rahatlayınca istediğini al. Bunu satayım, şunu alayım bence senin için bu günün mevzusu değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar