Aslında elektrikli bize çok uygun. Şehir içi günde yaptığı yol 10km en fazla, evde apartmanın önünde park yeri var, balkondan kablo sarkıtsam bile olur ki park yerine bodrum kattan bizim sayaçtan kablo çektirip şarj cihazı da koyabilirim, hem de bizde elektrik tesisatını trifaze yapmışlar 11KW bile olabilir. Günlük kullanımda evden şarj edince avantajlı olur. Araba ayda 2-3 kez İstanbul'a gidip geliyor 400-500km yol oluyor git gel, onu da yolda şarj istasyonları var pek sorun olmaz. Ben 1 saat sürünce mutlaka mola veriyorum ama hanım kontağı açıp 2-3 saat gidebilenlerden, hatta çok mola veriyorum diy ebana söyleniyor.
Ama işte, elektrikli istemiyor, yanıyomuş onlar diyor, pilli araba mı olurmuş diyor. Arabayı bizde %99 o kullandığı için mecburen onun sözünü dinleyeceğim. Toyota corolla alalım demiştim ne o öyle memur arabası gibi demişti.

Kampçı aile olunca biraz bozuk yollara girebilsin, offroad olması gerekmiyor ama otoban dışında üzmesin işte beklentimiz o.
Bakalım, VW tuareg beğenmişti ama ona bizim bütçeler yetmez. O paralar olsa zaten Toyota LC alırdık olay biterdi.