30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Yok arkadaşlar artık soğudum bu motordan, kelle motor da taksam garantisi yok bu işin. Bu sefer motor sağlıklı olur da farklı farklı yerlerinden arıza çıkarır. Bu motora yapacaklarımı bugüne kadar yaptım. Artık daha da bu motorla uğraşmam.

her ölüm erken ve üzücüdür fakat Hindistan ineği muamelesi de yapmamak lazım, daha iyilerine kolayca ulaşman dileğiyle, sık silikonu gitsin 🤙

Motosikleti
Honda CBR500R
Çok geçmiş olsun, bir hikayenin daha sonuna geldin. Yeni motosikletin şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok geçmiş olsun, bir hikayenin daha sonuna geldin. Yeni motosikletin şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Henüz almadım ve ne alacağım konusunda da araştırma yapmadım. Sadece şunu fark ettim son 10 senede hayatımda çok şey değişmiş ama motosikleti hep merkezde tutmuşum. Sık konuştuğum, görüştüğüm arkadaşlarımın çoğu motosikletle ilintili olmuş, sevgililerimi hep uzak şehirlerden seçmişim ki buluşmak için sürmek bir bahane olsun. Biraz dışarı çıkıp nefes almak benim için de iyi olacak.

Yıllar önce forumda üye kardeşlerle yılbaşı kutlamışlığım bile var.

Valla açıkçası kışa kadar idareten bir şey alacağım, maksat getirsin götürsün. Kıştan sonra durumum düzeldiğinde iyi bir şey alırım.
Hacim o zaman idareten pcx tarzi birseyler al satarken ceyrek altin niyetine satar gecersin,zaten kis sezonunda uzun rotalar zahmetli oluyor. haftasonlari dikili,ayvalik ufaktan turlar yaparsin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hacim o zaman idareten pcx tarzi birseyler al satarken ceyrek altin niyetine satar gecersin,zaten kis sezonunda uzun rotalar zahmetli oluyor. haftasonlari dikili,ayvalik ufaktan turlar yaparsin.
Ben skuterden çok hoşlanmıyorum be kardeşim, çeyrek altın gibi olması da umrumda değil. Bu işlere duygu gözüyle bakan insanlardanım. Zarar etsem de sallamam.

Motosikleti
cbf 150
Henüz almadım ve ne alacağım konusunda da araştırma yapmadım. Sadece şunu fark ettim son 10 senede hayatımda çok şey değişmiş ama motosikleti hep merkezde tutmuşum. Sık konuştuğum, görüştüğüm arkadaşlarımın çoğu motosikletle ilintili olmuş, sevgililerimi hep uzak şehirlerden seçmişim ki buluşmak için sürmek bir bahane olsun. Biraz dışarı çıkıp nefes almak benim için de iyi olacak.

Yıllar önce forumda üye kardeşlerle yılbaşı kutlamışlığım bile var.
Ben senin yerinde olsam, kawayı trafikten çeker. Başka motorda almaz hayatı başka açılardan karşılardım. Kawa bir gün yapılır belki birgün elektirikliye çevirilir yeniden doğar ama satma bence onu.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Artik gecmis olsunmu, oh kurtuldun mu diyelim bilemedim ama hayirlisi ne ise o olsun diyelim. Şahsi fikrim, 50 de olsa ver kurtul artik , zaten sogudun.

Elinde durdukca yaptirmak isteyeceksin , yine sana bi ton masraf acip yeni motor alma yolunda ayagina taş olacak.

Duygusal bi bağ kurabiliyoruz motorlarimizla ama, artik mantik kullanma vakti.

Bize hizmet eden metal parcasindan baska bisey degildi, ve artik kendisi sana ' var git yoluna ' dedi.

Sen keyif ve uzun km adamisin, tarzini göz önüne alinca , yakıttı , işletim maliyetiydi vs tek tavsiyem NC 750..

Motosikleti
cbf 150
İki gündür fena esiyor buralar , bu sabah çıkarken de ciddi rüzgar vardı , Şile Fenerinin altındaki kafenin de altında mini bir park var manzara müthiş , en köşedeki bankta haftada bir iki manzaraya karşı adak adarım 😆
Valla eski kawasaki er5 imden kalma bir ayna ve birde sinyal var yedekde onları gömeceğim er6 adına. kabul olur herhalde ne dersin Tommy?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar