30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Biz de eve 18:30'da geldik. Deniz yoruldum eve çıkıcam dedi, ben motordan bile inmeden buradaki 30 Ağustos kortejine katılmak için buluşma noktasına gittim, Motorlara takmaya bayrak dağıttı buradaki motosiklet klubü. Kortej 17:30'da başlayıp yaklaşık yarım saat sürdü, şehri bir uçtan öte uca yavaş yavaş geçtik caddelerde insanlar alkışladılar. Ev vardığımda 20:30 olmuştu. şimdi foruma bir bakayım dedim.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
url=https://hizliresim.com/fs8z8pq]
fs8z8pq.jpg
[/url]

Buyrun ben bir foto paylaşayım diğerleride gelir arkadaşlardan 😊

url=https://hizliresim.com/fd4zjs3]
fd4zjs3.jpg
[/url]

Burda da karşı taraftaki arkadaşlar , tek sıra dizilemedik mekanın önüne 😃
Araya bi CG karışmış 😅
Itiraf ediyorum; cg benimdi😂 şaseyi biraz uzatacagim, ustune yatinca kisa kaliyor😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben hala kofte gegiriyorum yaw😂 cok yemisiz😂

Oncelikle sallami'ye fikri icin, Tommygun'a organizasyonu, diger tum arkadaslara da muhabbetleri icin tesekkur ederim.

Hanim ve cocuk olmasa "her ay yeni bi kofteci" organizasyonu yapalim derdim de, artik ilk firsatta yeni koftecide gorusmek uzere diyeyim

Son düzenleme:

reo

Giden herkesin ayağına bileğine sağlık, yiyenlere afiyet olsun.
Biz biraz uzak kaldık. Bir sonraki etkinlik azıcık doğuda olursa katılırım belki :)

Motosikleti
Suzuki V-Strom 250
Değerli vaktini ayırıpta programa katılan, özellikle uzak yollardan buraya kadar yol gelen herkese çok teşekkür ederim, sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Organizasyonun mimarı Kaan abiye de ayrıca teşekkür ederim

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Çok güzel keyifli ve leziz bir etkinlik olmuş. Düşünen,, organize eden ve katılan arkadaşların emeklerine sağlık👏 Tekerleinize daş değmesin👋👋

Daha dönmedi, daha dönmedi. Yazgülü Çorba’da çorba içenler var. 😜

Eve 193 km var daha. 😅
Harikasın dostum👏👏Dikkatli sür.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Biz de eve 18:30'da geldik. Deniz yoruldum eve çıkıcam dedi, ben motordan bile inmeden buradaki 30 Ağustos kortejine katılmak için buluşma noktasına gittim, Motorlara takmaya bayrak dağıttı buradaki motosiklet klubü. Kortej 17:30'da başlayıp yaklaşık yarım saat sürdü, şehri bir uçtan öte uca yavaş yavaş geçtik caddelerde insanlar alkışladılar. Ev vardığımda 20:30 olmuştu. şimdi foruma bir bakayım dedim.
Ben de Çanakkale'ye gelir gelmez hemen kortej alanına koştum. Burada da oldukça güzeldi. Yine 2-3 bin kadar motor vardı.

Çıkış kilometresi 780, varış kilometresi 2003 olarak eve varmış bulunmaktayım. 😜

Toplamda 1223 km yapmışım.

Takıntılı adamım ne olur ne olmaz diye konumdan takip ettim biraz .
Bir ara ayvalık tarafın da biraz fazla durdun sanırım yeri yanlış söylemiş olabilirim ama yakınında bir benzinlik vardı konuma baktığımda..
Sabah fotoğrafları bekliyoruz fazla fazla hepinizden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar