30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 250

Ben girişteki çay bahçesindeyim, bekliyorum. Mekan kapalı açık bi yerde bulamadım ama bahçesinde oturuyorum.

Edit: Mahir köfteye geçiyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar, çok keyifli bir etkinliği hep beraber tamamladık. Bugün 19 kişiydik Mahir köfte'de. Bol bol makara kukara yaptık. Detayları yarın İzmir'e döndüğümde pc başında uzun uzun yazacağım. Etkinliğe katılım sağlayan cyan, espresso, espresso'nun oğlu Deniz, Alman_, yobaaz, Ged, burak r25, nikkfurie, nikkfurie'nin arkadaşı Peripella, ilker a ve kıymetli eşi, sallami ve kıymetli eşi, hakanitra, okanius'a çok teşekkür ediyorum. Ancak en özel teşekkürlerimi Çanakkale'den kalkıp gelen sonrasında dönen Psyduck ve kıymetli eşine ve de ta İzmir'den 125'lik skuterle gelen ve şu an İzmir'e dönüş yolunda olan mertowksi'ye sakladım. Umarım yeni bir çok etkinlikte bir araya geliriz.

Not: Arkadaşlar biri sevabına resimleri yüklesin.

Motosikleti
Ns200 15"
Arkadaşlar, çok keyifli bir etkinliği hep beraber tamamladık. Bugün 19 kişiydik Mahir köfte'de. Bol bol makara kukara yaptık. Detayları yarın İzmir'e döndüğümde pc başında uzun uzun yazacağım. Etkinliğe katılım sağlayan cyan, espresso, espresso'nun oğlu Deniz, Alman_, yobaaz, Ged, burak r25, nikkfurie, nikkfurie'nin arkadaşı Peripella, ilker a ve kıymetli eşi, sallami ve kıymetli eşi, hakanitra, okanius'a çok teşekkür ediyorum. Ancak en özel teşekkürlerimi Çanakkale'den kalkıp gelen sonrasında dönen Psyduck ve kıymetli eşine ve de ta İzmir'den 125'lik skuterle gelen ve şu an İzmir'e dönüş yolunda olan mertowksi'ye sakladım. Umarım yeni bir çok etkinlikte bir araya geliriz.

Not: Arkadaşlar biri sevabına resimleri yüklesin.
Hey maşallah içerisi şampiyonlar ligi gibi olmuş. Herkese afiyet olsun, tekeriniz düz bassın.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Mükemmel bir gündü,tommy abinin herkesi,herkesle rumuzu ile tanıştırması,köfteyi yedikçe tabağına eklenmesi,espresso abinin anıları,çay bahçesine 15 e yakın motorsikletlerle 30 km yol yapmamız araç ve diğer motorsikletlilerin bize selam vermesi ve daha niceleri her şeyi ile çok güzeldi herkese teşekkür ediyorum, bana mesaj atarak özellikle davet eden @tommygun abiye tekrar büyük teşekkür ediyorum, ve de en büyük teşekkürü @Nikkfurie abiye yanındaki peripella ablaya teşekkür ediyorum aramızda cc olarak çok büyük fark olmasına rağmen beraber mahalleye kadar geldik, yolu biliyor zaten deyip basıp gidebilirdi ama gitmedi eşlik etti bunun için çok müteşekkirim ,başka köftecilerde buluşmak dileğiyle...

url=https://hizliresim.com/fs8z8pq]
fs8z8pq.jpg
[/url]

Buyrun ben bir foto paylaşayım diğerleride gelir arkadaşlardan 😊

url=https://hizliresim.com/fd4zjs3]
fd4zjs3.jpg
[/url]

Burda da karşı taraftaki arkadaşlar , tek sıra dizilemedik mekanın önüne 😃
Araya bi CG karışmış 😅

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
..., ve de en büyük teşekkürü @Nikkfurie abiye yanındaki peripella ablaya teşekkür ediyorum aramızda cc olarak çok büyük fark olmasına rağmen beraber mahalleye kadar geldik, yolu biliyor zaten deyip basıp gidebilirdi ama gitmedi eşlik etti bunun için çok müteşekkirim ,başka köftecilerde buluşmak dileğiyle...
Yassıören - Tayakadın arası uzun geniş virajlarda yardırmak için hızlandım ben, virajlar bitince yavaşladım, Ged de yetişti sonra. Onunla birlikte yavaş yavaş bir 10km kadar giderek sizi bekledik ama siz yetişemeyince ben Ged'e de el sallayıp yolun kalan kısmında bayağı apaçilik hayvanlık yapıp döndüm eve 🤣💦 (umarım ceza yemem)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar