- Konu Yazar
Merhabalar 2022 yılında yine bir konu açmıştım 50 cc den geçiş yapıbileceğim modellerle alakalı.Hiç aklımda olmasada o zaman x max 250 aldım.Şimdi gün geldi x max 250yi değiştirmeye karar verdim.Motorsikletim kullanışlılık açışından çok iyi çok mennunum.Ama güç anlamında yetmiyor gibi artık sanki motoru zorlamaya başladım.2.5 yıldır 14 bin km yol yaptım .Almayı istediğim model ilk olarak tenere 700dü.Ama 2025 itibari ile gelen absürt zam ve hali hazırda bulunan 2024 modelleri ile alaklı hernagi bir kampanya olmaması beni biraz soğuttu.Ayrıca sürekli toprağa girmeyeceğim için tracer 700 de baktım.Ama şuan hondanın kredi kartına 12 ay taksit kampanyası aklımı o yöne doğru kaydırmaya başladı.Öncelikli olarak her işime yarayacak şehiriçinde de uzun yola da gidebileceğim bir motorsiklet arayışındayım.Hondanın kampanyalarına bakınca düşündüğüm modeller nx 500 , hornet 750 ve transalp 750 modelleri.Transalp biraz bütçemi aşıyor ama zorlayarak alabilirim.Nx 500 ise geçmişken 500 e geçmiyeyim hemen değiştirmek isteyebilirim diye biraz daha üçüncü planda.Hornet 750 ise uzun yollarda rüzgardan beni yorabilir ve daha az kullanışlı olabileceği için 2. planda.Sizin bu modeller ya da bu modeller harici başka markadalardan önerebileceğiniz modeller var mıdır?Burda en önemli kriter kredi kartına faizsiz taksit imkanı yoksa gider tenere alırdım ama orda direkt tüm parayı ödemem gerekiyor.Şimdiden teşekkürler.
Son olarak x maxten bu motorlara geçince çok zorlanır mıyım?. Otomatik vitese alıştık vs ve daha güçlü motorlara binince ekstrem bi sıkıntı çeker miyim?
Son olarak x maxten bu motorlara geçince çok zorlanır mıyım?. Otomatik vitese alıştık vs ve daha güçlü motorlara binince ekstrem bi sıkıntı çeker miyim?
Son düzenleme: