HDİ Sigorta Pişmanlıktır - Yaşattıkları Süreç Hak.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Anlaştık anlaştık. Piyasaya uygun halinde teklif verdiler. Kabul ettim.
Çok şükür, sizin adınıza sizi memnun edecek şekilde sonuçlandığına sevindim.

Ama yine de HDİ sigortaya hala kızgınım, ne gerek var müşteriyi bu streslere sokmaya, zaten kasko parasını bu yüzden veriyoruz kaza yapınca zaten kaza stresi var bir de bu streslerle uğraşmayalım diye.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
siz HDI ye bulaşmayın dediğinizde benim motoa sadece HDI fiyat veriyor demiştim

sizden sonra sigortayeri ile telefonda görüştük sağolsunlar çok yardımcı oldular abartmıyorum 30dk Anadolu sigortanın teklif vermesi için uğraştı telefonda ve bingoo Anadolu sigorta teklif verdi
oradan yaptırdım HDI ile aralarında 3.000tl oynuyor du fiyatta

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
siz HDI ye bulaşmayın dediğinizde benim motoa sadece HDI fiyat veriyor demiştim

sizden sonra sigortayeri ile telefonda görüştük sağolsunlar çok yardımcı oldular abartmıyorum 30dk Anadolu sigortanın teklif vermesi için uğraştı telefonda ve bingoo Anadolu sigorta teklif verdi
oradan yaptırdım HDI ile aralarında 3.000tl oynuyor du fiyatta

Kardeşim paranın canı çıksın! İnan 5 bin fazla olsa yine başka yerden yaparım.
Ne yaşadığımı bir ben bilirim. Adamlar dolandırmaya çalıştı, daha ötesi yok.
Kanun maddesi veriyorum, ona bile cevap vermiyorlar.

06.07.2025 kaza tarihi, 14.07.2025 dosya açılış. Bu tarih olmuş hala ödeme almadım.
Tek şükür çektiğim en azından sözleşme yapıldı. 10 güne kadar ödeme zorunluluğu var.
Kaldı 6 günleri. Hafta ortası arayacağım; bakalım yine ne uyduracaklar.

En doğru kararı vermişsin. Bırak işlem yapmayı, önünden geçmeyi; adını duysam kaçarım artık.
(Detay istersen mesajdan ulaşırsan telefonda anlatırım bütün olayları. Bu kadar illet bir yer.)

Herkese teşekkür ediyorum. Şu ücreti alayım, detayları youtube'da anlatacağım zaten. Link veririm burayada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncel Gelişme: 29.08.2025 tarihiyle ödemeyi alacağım. Sözleşmeler kapatıldı.

Sorun: Bu aşamada bile problem çıkartıyorlar. Süreci uzatan kendileri, otoparkta beklemesine sebep olan yine kendileri; gelmişler otopark ücretini sen ödeyeceksin diyorlar. Bunu diyen de AKSAM OTOGONG isimli ihaleci. Doğrudan benimle görüşmemek için de aracı kullanıyorlar. Pes doğrusu dedirttiler. Servise de durumu anlattım, zaten konuşuyorlarmış, pazarlık yapmaya başladılar. Orayı da yine kendimiz çözüyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son Gelişme: Ödemeyi Cuma itibari ile aldım. Süreç içinde yaşattıkları tam bir işkence.
Yasal olarak son güne kadar oyaladılar. 45 günün tamamını kullandılar.
Servis tarafında da sorunu çözmüşler. Yok niyetine motoru otoparktan almışlar.

Süreç tamamlandı ama bizi de bitirdiler. HDI den uzak durmak iyidir. Bir daha yaklaşmayacağım.

Son düzenleme:
Motosikleti
FORZA
58 Gündür pert motorumu sonuçlandıramayan 4 , 5 gündür de pert ücret itirazıma dönüş yapmayan karşı tarafın sigortası HDİ ye saygılarımı iletiyorum :)
kaza tarihinden 50 gün önce alınmış sıfır motor daha 1300 km de
adamlara diyorumki motorum sıfırdı anlamıyorlar

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
58 Gündür pert motorumu sonuçlandıramayan 4 , 5 gündür de pert ücret itirazıma dönüş yapmayan karşı tarafın sigortası HDİ ye saygılarımı iletiyorum :)
kaza tarihinden 50 gün önce alınmış sıfır motor daha 1300 km de
adamlara diyorumki motorum sıfırdı anlamıyorlar

HDI'de Muhammed ve Onur diye iki arkadaş var, denk gelirsen mutlaka tüm derdini anlat. Yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Benim işlemim de 55 gün civarı sürdü. Ancak son anlarda bu iki arkadaş sayesinde süreç hızlandı. Biraz da baskı kurdum merkeze. (Genel Merkez'e gittim yöneticiye durumu anlattım. Mahkeme sürecine girmemem için ek ödeme çıkarttılar.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar