Stalk yapmak iyi bir şey değildir sayın hocamGenç kardeşimin profiline bakıp geçmiş konu ve mesajlarına bakayım dedim, aaaa? giremiyoruz profile. Bu ne kadar saçma bir forum özelliği böyle? Kimi kimden gizliyor, saklıyorsunuz? Facebook mu olmak istiyoruz? Eğer profili gizleme imkanı varsa bu özelliği kullanan hiç bir yeni üyenin konu başlığı altına yorum yazmamak gerek.
![]()
Dostum o konuyu merak etmiştim sadece nasıl olur diye kafama yatmadı sonra. Nabzı arttıracak bi şeyler arıyoruz şurada ekonomi sağ olsun supermoto alamıyoruz ki :')losh daha geçen enduroya dominar 400 takıyodun senin bu iş bitmez ben motorları sattım sayılır benden geçti benim yerimi sana devrediyordum ben de bu iki motor arasında kalmıştım 6 ay sürdü yeni motor almam![]()
Bende seni raporladım... Görsünler diye..Moderasyondan ricamdır; biz neden bazı üyelerin profiline, geçmiş mesajlarına, açtığı konulara erişemiyoruz?
Kendi yazdığımı şikayet edip raporladım ki moderasyondan birileri görsün, duysun diye.
Şeriat'ın kestiği parmak acımaz.Bende seni raporladım... Görsünler diye..
Bir de banlıyolar mı seni ? , çok gülerim..![]()
![]()
![]()
![]()
Lafım senin özelinde sana değil ama 80 mesajınla 1 senelik üyesin, eski ve aktif üyeler açısından çok bir kıymetin yok. Buradaki sıkıntı; atıyorum 6 ay önce Atatürk'e küfrettin ve seninle birbirimize girdik, sonrasında sen foruma aylarca uğramadın ve ben seni unuttum. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi bir konu açtığında bizlerin sana cevap verip vermeme konusunda hafızamızdan daha kuvvetli donelere ihtiyacımız olmalı. Bu da profil kilitleme gibi işlerin olmamasıyla ilgili. Bu iş stalklama işi değil, karşındaki hakkında bilgi alma işi.Stalk yapmak iyi bir şey değildir sayın hocam![]()
Stalklamak zaten karşındaki hakkında bilgi almak değil mi?Şeriat'ın kestiği parmak acımaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Lafım senin özelinde sana değil ama 80 mesajınla 1 senelik üyesin, eski ve aktif üyeler açısından çok bir kıymetin yok. Buradaki sıkıntı; atıyorum 6 ay önce Atatürk'e küfrettin ve seninle birbirimize girdik, sonrasında sen foruma aylarca uğramadın ve ben seni unuttum. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi bir konu açtığında bizlerin sana cevap verip vermeme konusunda hafızamızdan daha kuvvetli donelere ihtiyacımız olmalı. Bu da profil kilitleme gibi işlerin olmamasıyla ilgili. Bu iş stalklama işi değil, karşındaki hakkında bilgi alma işi.
Değil, stalklamak kafayı takmış bir biçimde bir sosyal mecrada birini sürekli gizli gizli izlemektir. Buradaki konu farklı; ben sizin açmış olduğunuz konuları, geçmişte attığınız mesajları bilebilmeliyim ki yarın öbür gün sorunuzun cevabını bilsem bile size mesaj yazmama, size cevap vermeme özgürlüğüm olsun. Forum, bu yapısıyla bu özgürlüğümüzü elimizden almaktadır.Stalklamak zaten karşındaki hakkında bilgi almak değil mi?![]()
Örneğin günün birinde ailevi değerlerinize küfreden birisi yeni hesap açıp konu da açar, siz adamın kim olduğundan bi haber yine yardımcı olmaya çalışırsınız. Takılmayın fazla o yüzdenDeğil, stalklamak kafayı takmış bir biçimde bir sosyal mecrada birini sürekli gizli gizli izlemektir. Buradaki konu farklı; ben sizin açmış olduğunuz konuları, geçmişte attığınız mesajları bilebilmeliyim ki yarın öbür gün sorunuzun cevabını bilsem bile size mesaj yazmama, size cevap vermeme özgürlüğüm olsun. Forum, bu yapısıyla bu özgürlüğümüzü elimizden almaktadır.
Bakın forumda çoklu üyelik yasak, birileri bu kuralı delmişse bu bizlerin değil forum yönetiminin sorumluluğundadır. Madem kural koymuşsun, o zaman yakalayacak ve cezasını verecek, üyeliğini banlayacaksın Benim sıkıntım; aktif bir yazarın profiline giremeyerek onun kim, ne olduğunu anlayamamak. Bu gizlilik daha önce yoktu.Örneğin günün birinde ailevi değerlerinize küfreden birisi yeni hesap açıp konu da açar, siz adamın kim olduğundan bi haber yine yardımcı olmaya çalışırsınız. Takılmayın fazla o yüzden
Kullanan fazla üye de yok. Benim bildiğim bu 2. oldu mesela. Enteresan...Bakın forumda çoklu üyelik yasak, birileri bu kuralı delmişse bu bizlerin değil forum yönetiminin sorumluluğundadır. Madem kural koymuşsun, o zaman yakalayacak ve cezasını verecek, üyeliğini banlayacaksın Benim sıkıntım; aktif bir yazarın profiline giremeyerek onun kim, ne olduğunu anlayamamak. Bu gizlilik daha önce yoktu.
Bende seni raporladım... Görsünler diye..
Bir de banlıyolar mı seni ? , çok gülerim..![]()
![]()
![]()
![]()
Moderasyondan ricamdır; biz neden bazı üyelerin profiline, geçmiş mesajlarına, açtığı konulara erişemiyoruz?
Kendi yazdığımı şikayet edip raporladım ki moderasyondan birileri görsün, duysun diye.
Evet, geldiBunu üye talebi olarak işleme alıyorum
Üyeler hesap ayarlarında profillerini gizli olarak ayarlayabiliyor. Bu ayarı kapatmayı düşünüyorum.
Bu mesajdaki 2. sıradaki alıntın için bildirim geldi mi?
Çoklu üyelik tespiti için yeni bir yazılım foruma eklendi. Üyelikler onaya tabi olduğu için çoğu onay aşamasında engelleniyor ama tamamen tespit etmek mümkün değil.Bakın forumda çoklu üyelik yasak, birileri bu kuralı delmişse bu bizlerin değil forum yönetiminin sorumluluğundadır. Madem kural koymuşsun, o zaman yakalayacak ve cezasını verecek, üyeliğini banlayacaksın Benim sıkıntım; aktif bir yazarın profiline giremeyerek onun kim, ne olduğunu anlayamamak. Bu gizlilik daha önce yoktu.
Elinize emeğinize sağlıkÇoklu üyelik tespiti için yeni bir yazılım foruma eklendi. Üyelikler onaya tabi olduğu için çoğu onay aşamasında engelleniyor ama tamamen tespit etmek mümkün değil.
Bunu üye talebi olarak işleme alıyorum
Üyeler hesap ayarlarında profillerini gizli olarak ayarlayabiliyor. Bu ayarı kapatmayı düşünüyorum.
Bu mesajdaki 2. sıradaki alıntın için bildirim geldi mi?
Ben senin adını "arnidol" diye okuyordum hep, "arndiol"muş.Erhan 1 kereye mahsus herkese üyelik adı değiştirme hakkı da verseniz süper olacak![]()
Çoklu üyelik tespiti için yeni bir yazılım foruma eklendi. Üyelikler onaya tabi olduğu için çoğu onay aşamasında engelleniyor ama tamamen tespit etmek mümkün değil.
Ben senin adını "arnidol" diye okuyordum hep, "arndiol"muş.Ne demek merak ettim.
Elinize sağlık. Forumu ayakta tutmak için uğraşmanız çok güzel, kendi adıma teşekkür ederim.
Benim de ismimi hep yanlış yazıyorsun. "Tomygun" ya da "tomygun" değil, "tommygun"Ben senin adını "arnidol" diye okuyordum hep, "arndiol"muş.Ne demek merak ettim.
Bunu düşündüm ama üye adı değiştikten sonra diğer üyeler bu kimdi diyecekler karışıklık olacak. Yeni üye adının altında eski üye adı bir süre görünecek şekilde bir sistem hazırlayacağım.Erhan 1 kereye mahsus herkese üyelik adı değiştirme hakkı da verseniz süper olacak![]()
yaa, evet, hep yanlış yazıyorum.Benim de ismimi hep yanlış yazıyorsun. "Tomygun" ya da "tomygun" değil, "tommygun"![]()
Fazla zeki insanlarda disleksi sorunu olabiliyor, dert etme çok.yaa, evet, hep yanlış yazıyorum.
zaten doğru yazacak olsam da klavyem dandik ara ara doğrusunu bildiğim kelimeleri bile ya yanlış yazıyorum ya da harflerin sırası karışıyor.