Büyük Geykapanı mağarası, geylice köyü,geylice dağı ve geyfalezleri turum

Motosikleti
cbf 150
Selsa arrow alma yoshi al daha iyi. İngilterede fuarda gördüm bu motorum arazimyarışı için modifiyelisinde fotosunu atarımeve gidince.

Şimdi jantı bok etme işine gelirsek, aslında işi bilmezseniz ve aletini dandikse bok edersiniz yüzde bir milyon.

Bende jant koruyucular var ve motion prodan aldıgım bead breaker dediğimi yanak düşürme aleti var ve bunu yanında 9 inchlik mengenede var genelde motion pro ve sabunla en baba lastiği 15 dakkada sökerim hemde çiziksiz.

Esas olay iç lastiği yarmadan tekrar takmakta, bu işte ciddi tecrübe istiyor. Senelerdir klxlerde piştik.

Şimdi bu motorda pirelliler var normalde bunlar tubeless lastik ama telli janta konulmuş eski sahibi tarafından bunu sökmek makinesiz ciddi zordur. Tubulessların yanakları daha sert. Ama grne sökerim en kötü mengeneyle.

Size video çekice. Lastik patlarsa yada değişmem icap ederse ki edecek gibi çünkü çok offroad lastiği değil bu.

Salsa senin arka çantalar çok güzel altında demir varmı yoksa plastiğemi oturttun?

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Salsa senin arka çantalar çok güzel altında demir varmı yoksa plastiğemi oturttun?
Yanda demir yok, ortadaki kayışı gerince hafif havada kalıyorlar.

Artçı peglerine de sabitleyince kayışıyla sağlam bağlanıyor.

Baya da malzeme alıyorlar, ben çok memnunum ama alacak olan yurtdışından çözse daha iyi. Absurd fiyata satılıyor burada https://www.hepsiburada.com/rhinowalk-su-gecirmez-motosiklet-cantasi-pm-HBC00008LK2G3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de senin gibi artçı koltuğuna sabitlerim bi çanta diyordum da benim kütle de motor gibi ağır. Binerken ayaklığı kullanmadan biniyorum ne olur ne olmaz diye. (Bizim motorlarda yan ayaklık yamulan kullanıcılar görmüştüm forumlarda)

O yüzden soft yan çanta daha iyi çözdü işimi.

Motosikleti
cbf 150
Yanda demir yok, ortadaki kayışı gerince hafif havada kalıyorlar.

Artçı peglerine de sabitleyince kayışıyla sağlam bağlanıyor.

Baya da malzeme alıyorlar, ben çok memnunum ama alacak olan yurtdışından çözse daha iyi. Absurd fiyata satılıyor burada https://www.hepsiburada.com/rhinowalk-su-gecirmez-motosiklet-cantasi-pm-HBC00008LK2G3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de senin gibi artçı koltuğuna sabitlerim bi çanta diyordum da benim kütle de motor gibi ağır. Binerken ayaklığı kullanmadan biniyorum ne olur ne olmaz diye. (Bizim motorlarda yan ayaklık yamulan kullanıcılar görmüştüm forumlarda)

O yüzden soft yan çanta daha iyi çözdü işimi.
ayaklık yamuluyor sendekide yamulucak zaman meselesi, ben orta ayak aldım ama oda çok zor. çok ağır motor. benim ayaklık yamuk zaten fotolardan anlamışındır. düzelttirebilirim ama garantiside devam ediyor gidip haftaya yenisini sipariş ettiricem eğer seninkindede hafif varsa yenisini taktır

F54

Selsa arrow alma yoshi al daha iyi. İngilterede fuarda gördüm bu motorum arazimyarışı için modifiyelisinde fotosunu atarımeve gidince.

Şimdi jantı bok etme işine gelirsek, aslında işi bilmezseniz ve aletini dandikse bok edersiniz yüzde bir milyon.

Bende jant koruyucular var ve motion prodan aldıgım bead breaker dediğimi yanak düşürme aleti var ve bunu yanında 9 inchlik mengenede var genelde motion pro ve sabunla en baba lastiği 15 dakkada sökerim hemde çiziksiz.

Esas olay iç lastiği yarmadan tekrar takmakta, bu işte ciddi tecrübe istiyor. Senelerdir klxlerde piştik.

Şimdi bu motorda pirelliler var normalde bunlar tubeless lastik ama telli janta konulmuş eski sahibi tarafından bunu sökmek makinesiz ciddi zordur. Tubulessların yanakları daha sert. Ama grne sökerim en kötü mengeneyle.

Size video çekice. Lastik patlarsa yada değişmem icap ederse ki edecek gibi çünkü çok offroad lastiği değil bu.

ben afrikada k60 scout lastikleri 35000 km kullandım arka lastik janta kaynamış bir vaziyette değiştiridiğimde
lastikçiye dedim ki kardeş bu iş levye ile yapılır mı abi bu lastikler levye ile sökülür sökerim ama jant çok yara alır dedi
sökülmez değil kamyon lastiği de söküyoruz ama bu jantlar aluminyum onlar safi demir dedi o yüzden onlara birşey olmuyor
ben küçükken amcamın bisiklet tamircisi dükkanı vardı söker takardım ama o yumuşak malzeme ve çap büyük bunlar sert ve çap küçük o yüzden ben elimi sürmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar