Büyük Geykapanı mağarası, geylice köyü,geylice dağı ve geyfalezleri turum

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
emegine saglik guzel gezi olmuş, fakat magaradaki taşlar sana mesaj veriyor 😂😂😂

Güzel gezi olmuş. Bende 650 ile 800 arasında çok kalıyorum. Güzel bir kampanya gelse belki 800 alabilirim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
:) gözlerime inanamadım Burakda burda olsaydı ne derdi diye düşündüm. Sonra fakirlerin mağarada ne işi var dedim
Onu soracaktım kaç gündür yahu, iyi denk geldi nerede Burak? tam onun kalemi mevzular konuşuldu son günlerde ama ses yok, eksikliği belli oluyor :ROFLMAO:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
800 al zebil ikinci eli var. millet hemen satıyor jantlarından ötürü. 500 bine tenere 700den iyi motorun olur
Neden jantlarından ötürü satıyorlar ki? Nesi varmış jantlarının? Hiç vstrom 800 sürmedim ama görüntüsü çok güzel gelmişti bana.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Geyik bir yana ben bu motora yan çanta alıcağım ama şu mosko tosko benzeri ürüner yokmu ülkemizde acık yumuşak olsun soft olsun :)))

Ve chigee denen navigasyon var obdyede baglanıyor kullanan varmı iyimi alınmalımı. Navigasyon özelliğinden değilde kör nokta uyarısı var motor bir nevi GS 1300 olucak
Kamyoncu bey lonerider yakışır size, TR'ye kapıya kadar doğrudan gönderim sağlıyorlar.

Chigee kullanıyorum bu arada. Bmw için çok başarılı. Bendeki Plug and play ürün. Başka markalarda nasıl bilmem. Ben bir yamuğunu yanlışını görmedim.

Ayrıca geziniz ilham vericiymiş maşallah, adeta kanaat önderi gibisiniz.

Motosikleti
değil
1050 jantlar dublex hatta onunda sadece arka dublex ön şamrelli
o zaman ön jantlar DE modelinde 22" yapmışlar bizdekiler gibi 19" değil.
Benim 650 XT'nin jantları tel jant ama tubeless lastikler yani iş lastik yok.
tubeless lastiklere dublex denmiyor bu arada düzeltmiş olayım. Bu bizim sanayi esnafının yanlış yazması. tubeless yani türkçesi iç lastiksiz. iç lastiğe ecnebiler tube diyor ya, ecnebicede sonunda less eki olunca bizdeki "siz" ekine benzer anlamı çıyor, yani yok anlamında.

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
değil
1050 jantlar dublex hatta onunda sadece arka dublex ön şamrelli
Ön arka farklı olması da çok enteresan bir kafa olmuş :D Ellerinde kalan tube type 21" jantları bitirmek istemişler demek ki? Başka bir açıklama düşünemedim. (Ön jantın hasar görmesi falan daha yüksek ihtimal herhalde, bir de arkanın iç lastiğini değiştirmek çok daha meşakkatli iş, ama yine de ürün tasarımı sırasında ön ve arkanın farklı olmasını okeylemek çok farklı bir kafa ürünü...)

F54

o zaman ön jantlar DE modelinde 22" yapmışlar bizdekiler gibi 19" değil.
Benim 650 XT'nin jantları tel jant ama tubeless lastikler yani iş lastik yok.
tubeless lastiklere dublex denmiyor bu arada düzeltmiş olayım. Bu bizim sanayi esnafının yanlış yazması. tubeless yani türkçesi iç lastiksiz. iç lastiğe ecnebiler tube diyor ya, ecnebicede sonunda less eki olunca bizdeki "siz" ekine benzer anlamı çıyor, yani yok anlamında.
22 değil 21 inç ön lastik arazi kullanımına daha yatkın bir tasarım yapılmış
ama 800 ün çelik jantlısı da var asfaltta gezenide düşünmüşler

Motosikleti
cbf 150
Act loneridera bakıcam birde rhinowalk var dedi bür arkadaş bugün onada bakıcam.

Chigee den vaz geçtim muadili birşey buldum espresso sayesinde onu taktırıcam.

Bu de nün önü 21 iç lastikli. 21 olupda iç lastiksiz motor varmı belki afrika ama bence suzuki maliyetten kaçtı. Bana komaz bende alet edavat ve tecrübe var değiştirmek için. Zıpkın gibiyiz hanimallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Act loneridera bakıcam birde rhinowalk var dedi bür arkadaş bugün onada bakıcam.

Bu de nün önü 21 iç lastikli. 21 olupda iç lastiksiz motor varmı belki afrika ama bence suzuki maliyetten kaçtı. Bana komaz bende alet edavat ve tecrübe var değiştirmek için. Zıpkın gibiyiz hanimallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosikleti
iyi, elinden geliyor da iç lastik de patlarsa yapabiliyorsun.
Ben çivi girse yolda kalırım aman kafam rahat olsun diye formulax jel bastım geçen hafta lastiklere. 140-150 arası otoban hızlarında lastik balansına etkisini hissetmedim ama rüzgarsız sakin havada otobana çıkarsam daha yüksek hızda da test edeceğim, 160'ı geçince balans sorunu yapar gibime geliyor ama ben de sakin süreyim biraz, otobanda 140-150 o da boş otobanda anca gidiyorum. asıl sevdiğim ara yollarda zaten yavaş sürüyorum.

F54

elinizden her iş geliyor olabilir ama bu lastik değişme işi elle yapılacak iş değil jantın anasını ağlatmaya değmez
jantı motordan ayırıp en yakın lastikçiye gidip makine ile değiştirmek en risksiz ve zahmetsiz olanı bence

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Motorla alakalı her şeye katılıyorum. Egzoz düşünüyorum ben de bakalım Enduroworld arrow getirecekti, keşke yoshi bulsak.

Dna hava filtresini kendi kapağıyla kullanıyorum, ses normale göre daha iyi. Patpat bile ediyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar