9.Ağustos.2025 motosiklet.net üyelerinin Kırklareli Birtat köftecisine saldırmaları

Motosikleti
D400
Köfteye yetisirken kücük motorlar onlari yavaslatir diye istemiyorlar. Benden duymus olmayin da elebaslari Tommykel :cool:

bende 400 cc var da 200ünü kullanmıyorum yavaşlatabilirim çok sakin sürüyorum , olsun bende erken yola cıkıp belki bulusma noktasına gidip beklicem :D

Şaka maka iyi tayfa; forumda böyle şeyler görmek güzel.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Köfteye yetisirken kücük motorlar onlari yavaslatir diye istemiyorlar. Benden duymus olmayin da elebaslari Tommykel :cool:
Biz yardırsak ne kadar yardıracağız? Bizim yardırdığımız hızlara millet 1. viteste çıkıyor. :)

Şaka bir yana uzun zamandır ilk defa 6 motor, bu kadar kalabalık sürdük. Grupta yardırcan olmayınca risk azalıyor, keyif artıyor. Bu 6 kişiyle beraber nicknamer kardeşime de uzun zamandır sözüm olduğundan onu da davet ettim ama 125 cc skuteri olduğu aklımdan çıkmış, o güzergahta o motorla sefil olmasın, yorulmasın diye bir başka zamana sözleştik.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Abi motosiklet.net demişsin ama kimsenin haberi yok. Kemik kadroyu var başka kimse yok.

Daşmı yiyek biz:(

Not: Zaten gelemezdim, o kadar yol benim motorla çekilmez :) maksat i.nelik olsun yazıyorum

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
İşte sürmek gibi değilde bir köfteci belirleyelim, gelen gelsin, tanış olalım. Şimdi bu tayfa iyi bilir en böyle açık alana sahip bir köfteci neresiyse. Söyleyin bir tarih buluşalım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi motosiklet.net demişsin ama kimsenin haberi yok. Kemik kadroyu var başka kimse yok.

Daşmı yiyek biz:(

Not: Zaten gelemezdim, o kadar yol benim motorla çekilmez :) maksat i.nelik olsun yazıyorum
Büyük bir organizasyon bizim boyumuzu aşar. Geçmişte olduğu gibi site yönetimi bu işe el atarsa o zaman daha kalabalık ve güzel bir organizasyon olur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İşte sürmek gibi değilde bir köfteci belirleyelim, gelen gelsin, tanış olalım. Şimdi bu tayfa iyi bilir en böyle açık alana sahip bir köfteci neresiyse. Söyleyin bir tarih buluşalım.
Lüleburgaz Ahmetbey'de Köfteci Mahir olabilir aslında. Mekan boş oluyor, park imkanı da var. Kalabalık grupları ağırlayabilirler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten büyük bir organizasyon olmuş, yaş ortalamsı muhteşem :p
46 Yaşımla en genç bendim, düşün ortalamayı. Zaten bizim bir tık üstümüz Darülaceze Riders

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
30 Ağustos Köfteci Mahir diyelim mi?

Motosikleti
DUKE 250
dün bende marmara ereğlisi taraflarına gittim arabayla,
selimpaşada yaklaşık 40 50 kişilik bir motosiklet grubu vardı, gördüğüm motorların %90ı gsydi,
adamların obabaşısı brifing veriyordu, sollama yapılmayacak, fermuar sistemi gideceğiz filan, neyse ben temden ayrılıp silivri cezaevine yaklaştığımda bu grup sol şeridi kapatmış gayet nizami şekilde yollarına devam ediyorlardı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Orada buluşulursa süper olur. Kimi Tem üzerinden gelir, kimi dağ yolundan, kimi de köy yolundan.

Motosikleti
DUKE 250

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar