- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
"Köfte Riders" grubuyuz biz.Resmen forum içinde derin devlet kurup alt yapılanma yaptı adamlar![]()
"Köfte Riders" grubuyuz biz.Resmen forum içinde derin devlet kurup alt yapılanma yaptı adamlar![]()
Köfte Riders güzelmis . Benide yazin ekibe."Köfte Riders" grubuyuz biz.![]()
aa bilsem gelirdim.. neyse başka zamana
Köfteye yetisirken kücük motorlar onlari yavaslatir diye istemiyorlar. Benden duymus olmayin da elebaslari Tommykelistemiyolar bizi bence![]()
Köfteye yetisirken kücük motorlar onlari yavaslatir diye istemiyorlar. Benden duymus olmayin da elebaslari Tommykel![]()
Biz yardırsak ne kadar yardıracağız? Bizim yardırdığımız hızlara millet 1. viteste çıkıyor.Köfteye yetisirken kücük motorlar onlari yavaslatir diye istemiyorlar. Benden duymus olmayin da elebaslari Tommykel![]()
Yelekler ne zaman çıkacak?"Köfte Riders" grubuyuz biz.![]()
Full patch üye yemin törenimizin şekli şemali bile belli; 1 kg köftelik kıyma üzerine el bastırıp yemin ettireceğizYelekler ne zaman çıkacak?
Büyük bir organizasyon bizim boyumuzu aşar. Geçmişte olduğu gibi site yönetimi bu işe el atarsa o zaman daha kalabalık ve güzel bir organizasyon olur.Abi motosiklet.net demişsin ama kimsenin haberi yok. Kemik kadroyu var başka kimse yok.
Daşmı yiyek biz
Not: Zaten gelemezdim, o kadar yol benim motorla çekilmezmaksat i.nelik olsun yazıyorum
Büyük bir organizasyon bizim boyumuzu aşar. Geçmişte olduğu gibi site yönetimi bu işe el atarsa o zaman daha kalabalık ve güzel bir organizasyon olur.
Lüleburgaz Ahmetbey'de Köfteci Mahir olabilir aslında. Mekan boş oluyor, park imkanı da var. Kalabalık grupları ağırlayabilirler.İşte sürmek gibi değilde bir köfteci belirleyelim, gelen gelsin, tanış olalım. Şimdi bu tayfa iyi bilir en böyle açık alana sahip bir köfteci neresiyse. Söyleyin bir tarih buluşalım.
46 Yaşımla en genç bendim, düşün ortalamayı. Zaten bizim bir tık üstümüz Darülaceze RidersZaten büyük bir organizasyon olmuş, yaş ortalamsı muhteşem![]()
Şimdilik bana uyar gözüküyor.30 Ağustos Köfteci Mahir diyelim mi?
30 Ağustos Köfteci Mahir diyelim mi?
Şimdilik bana uyar gözüküyor.
Orada buluşulursa süper olur. Kimi Tem üzerinden gelir, kimi dağ yolundan, kimi de köy yolundan.