Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Allah rahmet etsin..mekani cennet olsun...cok yetenekli bir surucuydu...daha once de hayati bir kaza yapmisdi...hem kendini ,hem de etraftakilerini riske atacak ciddi bir hiz ve cok tehlikeli hareketleri vardi...220 ile gece karanliginda iki aracin arasindan gectigi videolari var...sonu boyle olacagi belliydi...keske yetenegini pistde uygulasaymis..toprak razgatlioglunun gittigi yoldan gitseymis..

Milyonluk takipçiye erişen fenomenlerin de ismini ilk defa duyuyor olmam da artık ne kadar yaşlandığımın, ayrı bir dünyada yaşadığımın kanıtı. Ailesi ve sevenlerine sabırlar dilerim.
Bizim yaşlı olmamızdan ziyade, magandalığın sosyal medyada çok prim yaptığı için senin gibi ben de tanımıyorum meftayı. Ne diyelim, en azından başkasına zarar vermeden rahmetli olmuş. Günahı, sevabı boynuna.

Motosikleti
RKS TNT 202
İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un

kardeşimizi tanimiyorum, su an da bakmadim hatta videolarina ki zaten yazilanlar yeterli nasil oldugunu anlamak icin. Umarim surus tarzina ozendirdigi gencler de bu haberden ders alirlar. Allah sevenlerine sabir versin

Allah rahmet eylesin, gencecik yaşta hayatını kaybetmiş. Motosiklet hata affetmez, dikkatli olalım arkadaşlar. Kendinizi düşünmüyorsanız sevdiklerinizi ve sizi sevenleri düşünün.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Üzüldüm.

Gençler, gereksiz riskler almayın, ille kopuk şekilde hart hurt sürecekseniz bile aldığınız riskler hesaplanmış riskler olsun.

Ailesinin ve sevenlerinin, tanıyanlarının başı sağolsun.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben de adını ilk defa duyanlardanım. Bu iş görüldüğü gibi yeteneğe bakmıyor. Ne kadar yetenekli olursan ol, ne kadar iyi olursan ol bir anlık olaylar seni bu hayattan koparıyor. Çok büyük isimler bu yolda canını verdi. Unutmamak lazım.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Ailesinin başı sağolsun. Ne yazık ki bir insan hem cüretkâr ve hem de yaşlı motorcu olamıyor; Ya yaşlı ya da ölü motorcular oluyor. Bir motosikletli arkadaşımız daha ne yazık ki motosiklet üstündeyken kabriyle buluştu, Allah rahmet eylesin. Kendisini tanımıyorum, hiç karşılaşmadım YT'de, merak edip kullanımı ile alakalı kanalında 1-2 videosuna baktım, sebebi belliydi ama geri dönmüyor işte... Olan da gerisinde bıraktıklarına oluyor... İnşallah bu tip olaylardan alması gerekenler, derslerini alır. Bir daha kimseyi kaybetmemek dileğiyle.

Motosikleti
Honda Forza
Bu arkadaşları bu tip şeylere sosyal medya fenomenliği hevesi sürüklüyor genellikle.

Komple çözüm olmayacaktır ama sosyal medyada bu tip paylaşım yapıldığı anda ihbar kabul edilip ceza kesilmeli. Tekrarı halinde de hapis cezasına kadar gitmeli.

Kendi hayatını da trafikteki diğer insanların hayatını da tehlikeye atmanın manası yok.

Daha yarım saat önce trafikte bir endurocu kardeşimiz yüksek süratle yoğun ama akan trafikte araçlar 50-60 ile giderken 100-120 km giib bir hızla makas ata ata gidiyordu. Onun adına ben korktum.

Allah rahmet eylesin yine de ne diyelim.

Motosikleti
CB650R
Pek tasvip edilmese de sağlam sürüyordu hakkını vermek lazım Allah rahmet eylesin

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bu arkadaşları bu tip şeylere sosyal medya fenomenliği hevesi sürüklüyor genellikle.

Komple çözüm olmayacaktır ama sosyal medyada bu tip paylaşım yapıldığı anda ihbar kabul edilip ceza kesilmeli. Tekrarı halinde de hapis cezasına kadar gitmeli.

Kendi hayatını da trafikteki diğer insanların hayatını da tehlikeye atmanın manası yok.

Daha yarım saat önce trafikte bir endurocu kardeşimiz yüksek süratle yoğun ama akan trafikte araçlar 50-60 ile giderken 100-120 km giib bir hızla makas ata ata gidiyordu. Onun adına ben korktum.

Allah rahmet eylesin yine de ne diyelim.
bu arkadaşın başkalarına özenip başkalarının ilgisi için yaptığına ben inanmıyorum bundan zevk alıyor ve yapıyordu

bu başlık ile tanımış oldum.

ikiteker fenomenliği, kendi hayatının paralı askeri gibidir, takipçiler, beğeniler, gelen kazanç, düşman ateşi gibi.. seni daha risklisine zorluyor.

ölüm her yaşta çirkindir, kalanlara.

Motosikleti
Yok
Aylardan sonra foruma girdim ve mesaj yazıyorum.

İnsan beyni çok karmaşık bir şey, nerden aklıma düştü bilmek imkansız bir anda Tommygun aklıma geliverdi: En son foruma girdiğimde (1-1,5 sene önce galiba) yaptığı bir kazayı paylaşmıştı, hatırlarsınız belki ucuz botlarının beklenmedik şekilde iyi koruduğunu söylemişti, onu hatırlayabiliyorum.

İşte bu kaza, bir de Tommygun'un motorla çok fazla kilometre yapmasından dolayı içime bir kurt düştü, acaba Tommygun iyi mi, sağlığı yerinde mi diye. Bu konudan gördüm ki iyiymiş, sevindim.

Bana gelince, ben 1,5 sene oluyor herhalde, motosiklete ve de ATV'ye tövbe ettim. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum.

Artık bana göre bu ülkede ahlaki çöküntü öyle bir boyuta ulaştı ki, haliyle trafiğe de yansıyor, bu ülkede değil motosiklet veya ATV kullanmak, normal araba kullanmak bile anormal riskli bir hale geldi. Öyle ki çok sevdiğim, neredeyse her yerini sıfırladığım 2004 model Peugeot 206cc Roland Garros cabrio bir arabam var, tuttum 2-3 hafta önce 2012 model, F150 dönüşümlü bir Ford Ranger satın aldım. Araba değil, tank gibi bir şey: Hayvani lastikler, hayvani şekilde yerden yükseltilmiş, F150 dönüşümle olağanüstü kaslı bir hale gelmiş dönüşüm bir araç.

Ustalarım komple bir bakım yapacaklar, ondan sonra düzenli olarak kullanmaya başlayacağım. Bir problem yoksa (normal araba kullanmak gibi değil haliyle); 206cc'mi satıp sadece Ford Ranger'ı vasıta olarak kullanacağım.

Yani bu konudaki kazada anladığım kadarıyla rahmetli Deniz Servan suçlu ama öyle kazalar gördüm-duydum ki (Bursa'da ATATÜRK heykelinin orada, şehir içinde arabayı takla attırmayı başaran bile oldu!) şunu anladım: Sen istediğim kadar kurallara uygun, temkinli, dikkatli kullan - bunlar artık para etmiyor. Trafik hırt dolu, arzu eden şu bağlantıdaki videoya bakarak bir fikir edinebilir:

https://www.iha.com.tr/video-mersin...rpti-bir-temizlik-personeli-hayatini-kaybetti

Bu videodaki kazanın tıpatıp bir benzerini ben Bursa'da yaşadım. İnönü caddesinin ortalarında kırmızı ışıkta duruyoruz, ben orta şeritteyim. Artık neredeyse yeşil yanacak, sağ şeritteki arkadaşa arkadan olağan üstü bir hızla bir araba çarptı. Arabalar yarıya kadar girdi nerdeyse, olacak şey değil yani.

Bu vesileyle hem Tommygun hakkındaki merakımı giderdim - iyi olduğuna sevindim, hem kendimce bir nostalji yaptım, hem düşüncelerimi paylaşmak istedim. Tüm eski arkadaşlarıma selamlar...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Allah rahmet eylesin.
Yakınlarına sabır dilerim.
Ben de rahmetlinin adını ilk kez duyanlardanım.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Allah rahmet eylesin ama bir laf var; Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar...

Aylardan sonra foruma girdim ve mesaj yazıyorum.

İnsan beyni çok karmaşık bir şey, nerden aklıma düştü bilmek imkansız bir anda Tommygun aklıma geliverdi: En son foruma girdiğimde (1-1,5 sene önce galiba) yaptığı bir kazayı paylaşmıştı, hatırlarsınız belki ucuz botlarının beklenmedik şekilde iyi koruduğunu söylemişti, onu hatırlayabiliyorum.

İşte bu kaza, bir de Tommygun'un motorla çok fazla kilometre yapmasından dolayı içime bir kurt düştü, acaba Tommygun iyi mi, sağlığı yerinde mi diye. Bu konudan gördüm ki iyiymiş, sevindim.

Bana gelince, ben 1,5 sene oluyor herhalde, motosiklete ve de ATV'ye tövbe ettim. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum.

Artık bana göre bu ülkede ahlaki çöküntü öyle bir boyuta ulaştı ki, haliyle trafiğe de yansıyor, bu ülkede değil motosiklet veya ATV kullanmak, normal araba kullanmak bile anormal riskli bir hale geldi. Öyle ki çok sevdiğim, neredeyse her yerini sıfırladığım 2004 model Peugeot 206cc Roland Garros cabrio bir arabam var, tuttum 2-3 hafta önce 2012 model, F150 dönüşümlü bir Ford Ranger satın aldım. Araba değil, tank gibi bir şey: Hayvani lastikler, hayvani şekilde yerden yükseltilmiş, F150 dönüşümle olağanüstü kaslı bir hale gelmiş dönüşüm bir araç.

Ustalarım komple bir bakım yapacaklar, ondan sonra düzenli olarak kullanmaya başlayacağım. Bir problem yoksa (normal araba kullanmak gibi değil haliyle); 206cc'mi satıp sadece Ford Ranger'ı vasıta olarak kullanacağım.

Yani bu konudaki kazada anladığım kadarıyla rahmetli Deniz Servan suçlu ama öyle kazalar gördüm-duydum ki (Bursa'da ATATÜRK heykelinin orada, şehir içinde arabayı takla attırmayı başaran bile oldu!) şunu anladım: Sen istediğim kadar kurallara uygun, temkinli, dikkatli kullan - bunlar artık para etmiyor. Trafik hırt dolu, arzu eden şu bağlantıdaki videoya bakarak bir fikir edinebilir:

https://www.iha.com.tr/video-mersin...rpti-bir-temizlik-personeli-hayatini-kaybetti

Bu videodaki kazanın tıpatıp bir benzerini ben Bursa'da yaşadım. İnönü caddesinin ortalarında kırmızı ışıkta duruyoruz, ben orta şeritteyim. Artık neredeyse yeşil yanacak, sağ şeritteki arkadaşa arkadan olağan üstü bir hızla bir araba çarptı. Arabalar yarıya kadar girdi nerdeyse, olacak şey değil yani.

Bu vesileyle hem Tommygun hakkındaki merakımı giderdim - iyi olduğuna sevindim, hem kendimce bir nostalji yaptım, hem düşüncelerimi paylaşmak istedim. Tüm eski arkadaşlarıma selamlar...

Keşke videoyu paylaşmasaydınız beni çok rahatsız etti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar