herkes adını, yaşını, yaşadığı bölgeyi ve mesleğini yazarsa iletişim faydalı bir data oluşabilir.
İrfan ÖRÜK
İstanbul Küçükçekmece
52 - Muhasebeci
Herkese açık bir platformda bu tip bilgileri vermek hırsızlar için faydalı bir rehber oluşturacaktır. Tabi ki sizin iyi niyetinizden şüphemiz yok ama hırsızlıkların çok arttığı, cezasının neredeyse hiç olmadığı günümüzde hepimiz biraz daha dikkatli olmalıyız.
mv agusta turismo veloceal diyemem ama kove 800X e de bakabilirsin. tahminen cf den iyidir
alternatif olarak motomorini xcape daha ucuz
çok temiz 2. el mv agusta tourismo veloce bir başka alternatif
0 her zaman sıfırdır ama ben cf de bu parayı bu servis parça kalitesiyle kesinlikle vermezdim. 6000km de vstorm bakardımV-strom varken yani, lütfen duymamış olalım.![]()
Aynı fikirdeyim ancak geçenlerde net üzerinde gezerken Vstrom 800 için çok iyi şeyler okudum. Özellikle yabancı sitelerde güzel şeyler yazıyor. Ancak ülkenin içinde bulunduğu durum belli. Yıl sonunda çok acayip indirimler ile karşılaşacağımızı düşünüyorum özellikle sıfır motorlarda. Şimdi bu açıdan bakacak olursak, Vtrom 650 zaten Türkiye'ye gelmiyor. 800 ün sıfırına 869 yazmaya başladılar. peşinde 700 bin lira dahi yapsalar alım gücümüz belli. Bu durumda çinlik motorların üst kalite olanlarını daha ucuza alabilir miyiz diye düşündüm. Cf de çok problemli değil diye onu yazdım.V-strom varken yani, lütfen duymamış olalım.![]()
Yedek parçası Bajaj gibi olsaydı her türlü yürütülürdü ama maalesef değil. Fiyatı ne bilmiyorum ama 400k civarıysa buna vermektense Suzuki daha iyi tercih.0 her zaman sıfırdır ama ben cf de bu parayı bu servis parça kalitesiyle kesinlikle vermezdim. 6000km de vstorm bakardım
Abi 650 Mt bir ara fiyatı çok iyiydi ve alınırdı, blok olarakta sorunlu bir blok değildi.Aynı fikirdeyim ancak geçenlerde net üzerinde gezerken Vstrom 800 için çok iyi şeyler okudum. Özellikle yabancı sitelerde güzel şeyler yazıyor. Ancak ülkenin içinde bulunduğu durum belli. Yıl sonunda çok acayip indirimler ile karşılaşacağımızı düşünüyorum özellikle sıfır motorlarda. Şimdi bu açıdan bakacak olursak, Vtrom 650 zaten Türkiye'ye gelmiyor. 800 ün sıfırına 869 yazmaya başladılar. peşinde 700 bin lira dahi yapsalar alım gücümüz belli. Bu durumda çinlik motorların üst kalite olanlarını daha ucuza alabilir miyiz diye düşündüm. Cf de çok problemli değil diye onu yazdım.
Diğer tercihler de olabilir ancak hesaplı kampanyalar ile karşılaşacağımızı ciddi ciddi düşünüyrum.
bakalım ne olacak?
ben geçen sene 30bin km'de 9 yaşında vstrom aldım, şimdi 10 yaşını geçti motor, 2 yaşında herhangi bir CF Moto marka motosikletle yanyana koyunca benimki daha yeni durur. Tabi ki üşenmeyip yıkarsam0 her zaman sıfırdır ama ben cf de bu parayı bu servis parça kalitesiyle kesinlikle vermezdim. 6000km de vstorm bakardım
Uğraşma bunlarla Lombardo, al bir Tiger 900 GT pro, bak keyfine. O kadarrBu motosikleti kullanan yada deneyimleyen var mıdır?
Artı ve eksi yönleri nelerdir? Alınır bir motosiklet midir?
Abi böyle giderse V-Strom devirini kapatır Tiger devrini açarız.Uğraşma bunlarla Lombardo, al bir Tiger 900 GT pro, bak keyfine. O kadarr![]()
Her devrin bir sonu vardırAbi böyle giderse V-Strom devirini kapatır Tiger devrini açarız.![]()