- Motosikleti
- Lambretta X300
- Konu Yazar
Merhabalar efendim, bu konu genç arkadaşları çok sarmayabilir. Gerçi motorculuğun yaşı yoktur ama, birbirini anlamanın yaşla ilgisi var. Ben 55 yaşımda, farklı motorlara sahip olmuş ve nihayetinde bu aralar Lambretta X300 kullanan İzmir'li bir motosiklet severim. Kısa ve uzun turlara birlikte sürebileceğim arkadaşlar ile tanışmak ve sürüş yapmak arzusundayım. Hızlı gitmek, kendimi ispatlamak ya da limitleri zorlamak gibi bir huyum hiç olmadı ve bundan da çok mutluyum. Motosiklete binme amacım keyifli anlar yaşamak ve mümkünse bunu arkadaşlarımla paylaşmak. Bugüne dek herhangi bir motosiklet klübüne ya da derneğine üye olmadım. Olmayı da açıkçası düşünmüyorum. Ara ara, kullandığım motosiklet tipine göre birlikte sürdüğüm arkadaşlarım oldu tabiki. Ama motosiklette sürüş yaparken benzer özelliklerde motosiklet kullanıyor olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü hedef ve limitler aynı olursa her grup üyesi daha çok keyif alabiliyor. Yani racing, tourer ve scooter bir arada yol alır almasına da ne derece keyif alır ondan emin değilim. Konu ilginizi çekiyorsa lütfen buraya görüşlerinizi, önerilerinizi bırakın. Tanışalım ve kafalar uyarsa birlikte motor sürmenin keyfini yaşayalım. Sevgilerimle.