Kaza yaptıkları motosikletliye yardım etmeyen Sözde insanlar !

AZ0c9s.jpg

Bir motosiklet sürücüsü, geçirdiği kaza sonrası motorunu kaldırmak için çevredeki kişilerden yardım istedi. Ancak iddiaya göre kazaya sebebiyet veren kişiler, sürücünün çağrısına rağmen hiçbir şekilde yardım etmedi ve olaya kayıtsız kaldı.

Sosyal medya da gördüm .
O kadar çok beyinsizle yaşıyoruz ne kadar dikkat etsek bile böyle aptallarla karşılaşıyoruz.
İnsan bir yardım eder.
Davar gibi bakıyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Scooteri sürenler apaçi..Bariz belli..
Ama düşende biraz fazla emrivaki konuşuyor.. Belki kazanın etkisidir bilemem, ama ters konuşuyor..
İkisi de dayaklık aslında :)
Allahtan bir şey olmamış ..Buna şükretmek lazım.

Motosikleti
Ns200 15"
Malum organda kafa var bunlarda yok, malum kafa bile neye inip neye kalkacağını bilebilirken bunlarda karar verme mekanizması bile yok.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Scooteri sürenler apaçi..Bariz belli..
Ama düşende biraz fazla emrivaki konuşuyor.. Belki kazanın etkisidir bilemem, ama ters konuşuyor..
İkisi de dayaklık aslında :)
Allahtan bir şey olmamış ..Buna şükretmek lazım.

Alp kardeşim,
Scooter dakiler dediğin gibi apaçi, en sağdan yaya yoluna geçerek, motorcuyu sıkıştırıp kazaya neden oluyorlar. Düşen arkadaş nasıl konuşabilir ki?

"Abi ayağımın üstünde kaldı, abi yardım etsenize ya" diyor. O can havliyle bile.

Beni sıkıştırdınız, canınız sağolsun ama rica etsem motosikletimi kaldırabilir misiniz? falan mı diyecekti?

Düşürenler de yaptınız bi bok, bari düşürdükleri motorcuya yardım edin.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Pulsarcı da sığırın geriden gideni.
O sıköterin oradan sola döneceği, üç kilometre ötesinden görünürken soldan geçmeye çalışması az buz davarlık değil.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alp kardeşim,
Scooter dakiler dediğin gibi apaçi, en sağdan yaya yoluna geçerek, motorcuyu sıkıştırıp kazaya neden oluyorlar. Düşen arkadaş nasıl konuşabilir ki?

"Abi ayağımın üstünde kaldı, abi yardım etsenize ya" diyor. O can havliyle bile.

Beni sıkıştırdınız, canınız sağolsun ama rica etsem motosikletimi kaldırabilir misiniz? falan mı diyecekti?

Haklısın..Ama düşen arkadaş ta hazır bekliyormuş gibi atarlanmaya başlayınca tilt oluyor insan..
Dedim ya belki ayağının acısından , düşmenin verdiği korkudan..
İyi ayağı kırılmamış..Kaldırımın tam köşesine sıkıştırmış...

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Vuran sürücü önünde olan biteni okuyamamış. Biraz uyanık olsa vurmazdı. Haketmiş bile olsalar kimseye hakaret etmemek lazım. Çünkü zaman kötü. Bir kaç hafta önce hayatımda ilk defa çarpışmalı kaza yaptım. Ana yola kontrolsüz giren ticari taksiye yandan vurdum. Adam hiç kaza olmamış gibi devam etti. Yolcusunu indirene kadar takip ettim. Sonra da ağzımı bozdum. Kabahat yapmış çocuk gibi beni dinledi. Hiç bir şey söylemeden gitti. Sonradan düşündüm. İşler daha farklı olabilirdi. Çünkü ben de kusurluydum. Kavşağa duramayacağım hızda girmiştim. Abartmadan atar falan yapabiliriz. Fakat, benim kusurum varmıydı acaba diye düşünmek bize bir şeyler katar.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Alp kardeşim,

Hocam ,

Bunlar iyi günlerimiz. Yakinda birak yardim etmeyi ,sokaktan gecen herhangi bir vatandas tekme tokat motorcuya dalarsa sasirmayalim. Bu kadar kuralsiz , saygisiz motor kullananlar oldukca toplumdaki motorcu nefreti gün gectikce artmakta.

Sevgilerimle

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kuralsız süren taksi tır görünce tekme tokat arabacı döveni ben tanımıyorum bu nefretin nedeni daha başka :)

Valla Allah böyle insanlardan uzak tutsun bizi ya. Kaç kişi bakıyor, bir şey yapmıyor. 10 kere “kaldırın” diyor, avel avel bakıyorlar. Umarım polis falan çağırmıştır. Scooter ne kadar hatalı da desek, hepimiz yapıyoruzdur böyle kuralsızlıkları: ters yöne kısa süreli girmek, yaya yolundan U çekmek falan… ya da sola dönüşe sağ şeritten katılmak gibi.

Ki bugün ufak bir kaza yaşadım. Hiçbir şey olmadı, dokundurdu ufaktan. Venezia AVM’nin orada sola doğru AVM’ye ve U dönüşü yapılan bir şerit var. Yol 2 şerit; sağdan gidenler düz gider, soldan gidenler dönüş için ilerler. Motorcuyuz ya, küçüklüğümüzü kullanıp en öne geçiyoruz. Ki bu aracın o şeritten düz gideceğini hiç düşünmedim, mantıksız zaten — o şeritte sıra oluyor bir de.

Değişik insanlar var cidden. Neyse geçtim, böyle kaput hizasındayım. Sola sinyalim yanıyor zaten. Tak, vurdu. Çok uzatmadım zaten. "İşte o şeritten neden düz gidiyorsun?" falan dedim. O da kendince bir şeyler zırvaladı. Geçtim, devam ettim.

Dün de Bebek Sahili’ne giden yolda, Ortaköy’ü biraz geçtikten sonraki yolda — yolun ortasında, bilirsiniz meşhurdur — U dönüşü atanlar... Araçları sollayayım derken, tak! Bu cisim karşı şeride neredeyse burnunu tamamen sokmuştu. Bir manevrayla neyse ki çarpmadım. Lakin karşı şeritte yürüyen iki yayaya neredeyse çarpıyordum. Onlar da korktu.

Bu olayda sinirlendim baya ama motordan inip dalaşmaya girmedim. Yanında da bayan vardı. Uzatmadan yine yoluma baktım. Ayrıca bu yolu bilen bilir; ara ara kesik çizgi, ara ara düz çizgidir. Kesik çizgi tarafından sollamaya girdim.

Yani bilmiyorum ya… Gerçekten soğumaya başlıyorum bu olaylardan. Canımızı sokakta bulmadık. Biz motoruz, neredeyse bir yaya kadar yer kaplıyoruz ama kocaman arabalar kuralsızlık yapıyorlar. Kötünün kötüsü...

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
valla allah böyle insanlardan uzak tutsun bizi ya kaç kişi bakıyor bir şey yapmıyor 10 kere kaldırın diyor avel avel bakıyorlar umarım polis falan çağırmıştır arkadaş ne kadar hatalı da desek hepimiz yapıyoruzdur böyle kuralsızlıklar ters yöne kısa süreli girmek yaya yolundan u çekmek falan yada sola dönüşe sağ şeritten katılmak gibi ki bugün ufak bir kaza yaşadım hiç bir şey olmadı dokundurdu ufaktan venezia avmnin orda sola doğru avmye ve u dönüşü yapılan şerit var yol 2 şerit sağdan gidenler düz gider soldan gidenler dönüş için ilerler motorcuyuz ya küçüklüğümüzü kullanıp en öne geçip ki bu aracın o şeritten düz gideceğini hiç düşünmedim mantıksız zaten o şeritte sıra oluyor birde değişik insanlar var cidden neyse geçtim böyle kaput hizasındayım sola sinyalim yanıyor zaten tak vurdu çok uzatmadım zaten işte o şeritten neden düz gidiyorsun falan dedim o da kendince bir şeyler zırvaladı geçtim devam ettim dünde bebek sahiline giden yolda ortaköyü biraz geçtikten sonraki yolda yolun ortasında bilirsiniz meşhurdur u dönüşü atanlar araçları sollayayım derken tak bu cisim karşı şerite neredeyse burnunu tamamen sokmuştu bir manevrayla neyseki çarpmadım lakin karşı şeritte yürüyen iki yayaya neredeyse çarpıyordum onlarda korktu bu olayda sinirlendim baya ama motordan inip dalaşmaya girmedim yanında da bayan vardı uzatmadan yine yoluma baktım ayrıca bu yolu bilen bilir ara ara kesik çizik ara ara düz çizgidir kesik çizgi tarafından sollamaya girdim yani bilmiyorum ya gerçekten soğumaya başlıyorum bu olaylardan canımızı sokakta bulmadık biz motoruz neredeyse bir yaya kadar yer kaplıyoruz ama kocaman arabalar kuralsızlıklar yapıyorlar kötünün kötüsü.
Arkadaş telefonunda klavyende tek atımlık, tek nokta mı var? Virgül hiç yok galiba.
Paragrafın sadece sonuna bir tane nokta bırakmışsın da. :unsure:

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Videoyu acamadım; bu motorun kamerasını sökmeye çalışan şerefsizlerin videosu mu?

Motosikleti
CB750 Hornet
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben böyle insanların olmasına cidden çok üzülüyorum, insanlar artık çok değişti, nerede o eski devir, önceden saygı da vardı

Hareketlerindeki donukluk, kesiklik, sinyal vermiş olmalarına takılı kalıp başka bir şey söylememeleri vs bir madde etkisi altında oldukları izlenimi oluşturdu bende.

Motosikleti
Voge 250RR
Videoyu acamadım; bu motorun kamerasını sökmeye çalışan şerefsizlerin videosu mu?
Artcili scooter sürücüsü kaldırıma çıkarken kameralı arkadaş onlara çarpıp yere dusuyor motor ayağının üstünde kalıyor bu iki lavuk da durup izliyor çocuk 5 6 kez abi kaldirsaniza ne bakiyosunuz ayağım aciyor demesine rağmen öyle dikilmeye devam ediyorlar ara sıra birisi kardeşim sinyal verdim falan cart curt biseyler atiyo ortaya.

Bunun böyle insan şöyle insan olmakla alakası olduğunu sanmıyorum madde etkisi altında olduklarını düşünüyorum.

Motosikleti
D400
Artcili scooter sürücüsü kaldırıma çıkarken kameralı arkadaş onlara çarpıp yere dusuyor motor ayağının üstünde kalıyor bu iki lavuk da durup izliyor çocuk 5 6 kez abi kaldirsaniza ne bakiyosunuz ayağım aciyor demesine rağmen öyle dikilmeye devam ediyorlar ara sıra birisi kardeşim sinyal verdim falan cart curt biseyler atiyo ortaya.

Bunun böyle insan şöyle insan olmakla alakası olduğunu sanmıyorum madde etkisi altında olduklarını düşünüyorum.

bazen şiddet gerekiyor işte. bunların agzını gözünü kırmazsan akıllanmaz cünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar