Aynaya değil gidona takılan modelini alın.Nukrotech MRT road titreşim modüllü modelini aldım aynaya takmaya çalıştığımda aynanın teki yukarda teki aşağıda kalıyor, gidonda takılacak yer yok. Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok memnun olurum
2025 modelde gidonda takılabilecek yerleri büyük bir plastikle kapatmışlar takabileceğim yer yokAynaya değil gidona takılan modelini alın.
Ayna dibine takınca haliyle ayna biraz yükselmiş oluyor.
Ben de pcx'leri gidonu ne güzel telefon tutucu falan takmaya yeri var diyordum.2025 modelde gidonda takılabilecek yerleri büyük bir plastikle kapatmışlar takabileceğim yer yok
(fotoğraf alıntıdır)
![]()
alghtcn.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 01 AÄustos 2025 tarihinde yüklendi, 1602Ã1078 piksel çözünürlüÄünde, PNG formatındadır. â ID: alghtcnhizliresim.com
hocam bu pul dediğiniz şeylere rica etsem örnek link fotoğraf bi şey atabilir misiniz zahmet olmazsaBen de pcx'leri gidonu ne güzel telefon tutucu falan takmaya yeri var diyordum.
O zaman mecbur aynaya takacaksınız, diğer aynaya da aynı kalınlıkta pul falan bir şey takıp ikisini aynı hiza yapabilirsiniz.
metal pul yaa, hani bir şeyleri bir yerlere vidalarken falan kullanılır ya. hırdavatçılarda boy bol vardır, kalınlığına göre gerekirse iki tane takarsınız uyar.hocam bu pul dediğiniz şeylere rica etsem örnek link fotoğraf bi şey atabilir misiniz zahmet olmazsa
Osman'ın atacağı bir pul resmine benziyor. Başlık ilgisini çekmedi herhalde.metal pul yaa, hani bir şeyleri bir yerlere vidalarken falan kullanılır ya. hırdavatçılarda boy bol vardır, kalınlığına göre gerekirse iki tane takarsınız uyar.
örnek foto netten buldum:
![]()
https://www.gpkompozit.com/urun/gp-...5-uyumlu-telefon-navigasyon-tutucu-siyah-3241 ben bunu aldım gidonun tam ortasında olunca bana daha güzel geliyor.Nukrotech MRT road titreşim modüllü modelini aldım aynaya takmaya çalıştığımda aynanın teki yukarda teki aşağıda kalıyor, gidonda takılacak yer yok. Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok memnun olurum
Hiç alakası yok bikerem. Pul dediğin böyle olur.Osman'ın atacağı bir pul resmine benziyor. Başlık ilgisini çekmedi herhalde.
Evet sipariş ettiğim şey buydu, fakat iptal ettim pul yöntemini deneyeceğim öncesinde. Bu hem masraflı hem de takması vs korkuttu beni. Yine de teşekkür ederim bilgi içinhttps://www.gpkompozit.com/urun/gp-...5-uyumlu-telefon-navigasyon-tutucu-siyah-3241 ben bunu aldım gidonun tam ortasında olunca bana daha güzel geliyor.
Korkmana gerek yok ben 3 aydır kullanıyorum memnunum tavsiye ederimEvet sipariş ettiğim şey buydu, fakat iptal ettim pul yöntemini deneyeceğim öncesinde. Bu hem masraflı hem de takması vs korkuttu beni. Yine de teşekkür ederim bilgi için