2025 pcx telefon tutucu

Motosikleti
PCX 125
Nukrotech MRT road titreşim modüllü modelini aldım aynaya takmaya çalıştığımda aynanın teki yukarda teki aşağıda kalıyor, gidonda takılacak yer yok. Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok memnun olurum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Nukrotech MRT road titreşim modüllü modelini aldım aynaya takmaya çalıştığımda aynanın teki yukarda teki aşağıda kalıyor, gidonda takılacak yer yok. Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok memnun olurum
Aynaya değil gidona takılan modelini alın.
Ayna dibine takınca haliyle ayna biraz yükselmiş oluyor.

Motosikleti
PCX 125
Aynaya değil gidona takılan modelini alın.
Ayna dibine takınca haliyle ayna biraz yükselmiş oluyor.
2025 modelde gidonda takılabilecek yerleri büyük bir plastikle kapatmışlar takabileceğim yer yok
(fotoğraf alıntıdır)

Telefon tutucumun gidona takılan aparatı da var, sadece takılacak yer yok. Şu anlık ekstra takma yeri gibi bi şey sipariş ettim fakat 1000tl ödemek durumunda kaldım ona da, umarım onu kullanmadan çözebilirim ve onu iade ederim

Motosikleti
2025 modelde gidonda takılabilecek yerleri büyük bir plastikle kapatmışlar takabileceğim yer yok
(fotoğraf alıntıdır)

Ben de pcx'leri gidonu ne güzel telefon tutucu falan takmaya yeri var diyordum.
O zaman mecbur aynaya takacaksınız, diğer aynaya da aynı kalınlıkta pul falan bir şey takıp ikisini aynı hiza yapabilirsiniz.

Motosikleti
PCX 125
Ben de pcx'leri gidonu ne güzel telefon tutucu falan takmaya yeri var diyordum.
O zaman mecbur aynaya takacaksınız, diğer aynaya da aynı kalınlıkta pul falan bir şey takıp ikisini aynı hiza yapabilirsiniz.
hocam bu pul dediğiniz şeylere rica etsem örnek link fotoğraf bi şey atabilir misiniz zahmet olmazsa

Motosikleti
hocam bu pul dediğiniz şeylere rica etsem örnek link fotoğraf bi şey atabilir misiniz zahmet olmazsa
metal pul yaa, hani bir şeyleri bir yerlere vidalarken falan kullanılır ya. hırdavatçılarda boy bol vardır, kalınlığına göre gerekirse iki tane takarsınız uyar.
örnek foto netten buldum:
1_org_zoom.jpg

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
metal pul yaa, hani bir şeyleri bir yerlere vidalarken falan kullanılır ya. hırdavatçılarda boy bol vardır, kalınlığına göre gerekirse iki tane takarsınız uyar.
örnek foto netten buldum:
1_org_zoom.jpg
Osman'ın atacağı bir pul resmine benziyor. Başlık ilgisini çekmedi herhalde.

Motosikleti
Honda 2025 Model Pcx
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Osman'ın atacağı bir pul resmine benziyor. Başlık ilgisini çekmedi herhalde.
Hiç alakası yok bikerem. Pul dediğin böyle olur. :rolleyes:
ov81hqg.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasrullah'ın şadırvanından su içerseniz 7 kere gelirsiniz ona göre. Söylemedi demeyin!

Motosikleti
PCX 125

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar