sym joyride 300 aldim:)

Sen bir Pazar gününü ayarla, ben stop ede ede gelirim İstanbul'a :)
Bizmi gelsek 😁 yav yollarda ters bi durumda kalırsın Allah göstermesin üzme bizi..Espresso ok derse gelirim oda benim gibi kampçı 😁 hem önümüzdeki hafta Urla da Motofest de var...Espresso Kıbrıs'dan 4 lt Label5 aldım viskiler benden biralar senden 😅

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bizmi gelsek 😁 yav yollarda ters bi durumda kalırsın Allah göstermesin üzme bizi..Espresso ok derse gelirim oda benim gibi kampçı 😁 hem önümüzdeki hafta Urla da Motofest de var...Espresso Kıbrıs'dan 4 lt Label5 aldım viskiler benden biralar senden 😅
Kıbrıs'ta kumardan para kazandım, haydan gelen huya gider misali azıcık rakı, azıcık cuğara aldım. Kalanını ne yaptığımı sormayın.

Kıbrıs'ta kumardan para kazandım, haydan gelen huya gider misali azıcık rakı, azıcık cuğara aldım. Kalanını ne yaptığımı sormayın.
Yav şu elektronik sigara tütünü Terea mıdır nedir herkes valizi dolduruyormuş galiba güzel para kaldırıyorlar , didik didik bakıyorlar az daha viskilerden ceza yiyordum iki litre imiş izin ben iki litrelik iki şişe koydum zor ikna ettik , Yunandan 5-6 litre Uzo çıkarıyordum sıkıntı olmuyordu..
Kumarhanelere yiyip içmek için girdik ben piyango bileti bile almadım hayatımda , sarmıyor beni..Kıbrısda zenci eskort dolmuş heryer umarım kalanını hayırlı bir işe harcamışsındır 🤣

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında 9 Ağustos Ctesi'ne program koyalım Haluk Hocam, madem sen de oralardasın.

Bizim ağalar zaten katılır ama programları müsaitse belki Nikkie ve Hırbonen de katılır.

tam da bu sıcaklarda gezen amator motorcular baslığı acacaktım :d

benim imkansız. butun tarlayı kanyaş otu kapladı yara yedik afedersiniz.

iş cıkışı ot ilacı atmaya gidiyorum.. tarımcılık cok zor azizim :d

not: ben neden alındıysam bu mesaja. ilginc

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yav şu elektronik sigara tütünü Terea mıdır nedir herkes valizi dolduruyormuş galiba güzel para kaldırıyorlar , didik didik bakıyorlar az daha viskilerden ceza yiyordum iki litre imiş izin ben iki litrelik iki şişe koydum zor ikna ettik , Yunandan 5-6 litre Uzo çıkarıyordum sıkıntı olmuyordu..
Kumarhanelere yiyip içmek için girdik ben piyango bileti bile almadım hayatımda , sarmıyor beni..Kıbrısda zenci eskort dolmuş heryer umarım kalanını hayırlı bir işe harcamışsındır 🤣
Bizimkiler top gibi sibop gibi Baileys aldılar, tiksindim. Baileys ne len?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tam da bu sıcaklarda gezen amator motorcular baslığı acacaktım :d

benim imkansız. butun tarlayı kanyaş otu kapladı yara yedik afedersiniz.

iş cıkışı ot ilacı atmaya gidiyorum.. tarımcılık cok zor azizim :d

not: ben neden alındıysam bu mesaja. ilginc
Kardeş ne kadar skindirik iş varsa yeminle hepsi sende. Kanyaş otu ne be? Neden böyle antin kuntin işlerle uğraşıyorsun?

Bizimkiler top gibi sibop gibi Baileys aldılar, tiksindim. Baileys ne len?

Kardeş ne kadar skindirik iş varsa yeminle hepsi sende. Kanyaş otu ne be? Neden böyle antin kuntin işlerle uğraşıyorsun?

kanyaş otu gorup gorebileceğiniz en o. çocugu ottur. bilen bilir :d

Yani? dünyanın sonu mu? Aramızda göt engelliler var da sesleri mi çıkıyor? Sen boşver otu motu

ot işleri onemli :)

ha ot olmasa da kımıldamazdım yalan yok :d
bu sıcakta sürenin kafa kırıktır bence sdhfj

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Scooter candır.. Ben de forza aldım...
Bakma sen gagalı diye tutturanlara..
Yağmır yağdığında görürüz onları :)
Hayırlı olsun..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim iznim Trakya sınırları içinde. :) Bu yıl buna Batı Trakya'yı da dahil ettim ama henüz tek başıma sınırdan çıkamadım, Cyan gelecek de çıkacağız Yunanistan tarafına bir hafta sonu artık.

Scooter candır.. Ben de forza aldım...
Bakma sen gagalı diye tutturanlara..
Yağmır yağdığında görürüz onları :)
Hayırlı olsun..
Yağmur yağdığında sürmek için xmax'ım da var, satmaya kıyamıyordum, böyle dedin hatırlattın, şimdi hiç kıyamam, sata bana diyene 5bin lira daha yüksek fiyat söyleyeceğim. :) İstanbul'da işe giderken yağmura yakalanıp ayaklarım bile ıslanmadan işyerime varıyordum ne güzel.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Araştırdım SYM ADX 300 ile tüm özellikleri aynı yakıt deposu ve tasarım farkı var sadece. Yakıt deposu garip geldi 16 lt depo var. Sağlam en az 350 km yapar herhalde. Joymax olduğunda 300 küsür km yapıyordum bir depo ile deposu da 12 lt idi. Fazladan 4 lt yine fark eder baya. Feys'de Adx 300 grubuna soruyorum cevap veren yok. Benim 650 lik burgmanda bile 15 lt depo var. :)

Araştırdım SYM ADX 300 ile tüm özellikleri aynı yakıt deposu ve tasarım farkı var sadece. Yakıt deposu garip geldi 16 lt depo var. Sağlam en az 350 km yapar herhalde. Joymax olduğunda 300 küsür km yapıyordum bir depo ile deposu da 12 lt idi. Fazladan 4 lt yine fark eder baya. Feys'de Adx 300 grubuna soruyorum cevap veren yok. Benim 650 lik burgmanda bile 15 lt depo var. :)
Evet teknik olarak birebir aynılar sadece Adx in ön teker 15 Joyride 16 inç , depo hacimleride 16 ya 11,5 ..

Daha yeni bir dizayn olduğu için Adx çok daha güzel görünüyor ama bayide üstüne oturdum ortadaki tünel çok geniş ayaklar biraz dışarıda duruyor , yazın sorun yokda kışın ayak ve bacakların dışı biraz ıslanabilir..

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Evet teknik olarak birebir aynılar sadece Adx in ön teker 15 Joyride 16 inç , depo hacimleride 16 ya 11,5 ..

Daha yeni bir dizayn olduğu için Adx çok daha güzel görünüyor ama bayide üstüne oturdum ortadaki tünel çok geniş ayaklar biraz dışarıda duruyor , yazın sorun yokda kışın ayak ve bacakların dışı biraz ıslanabilir..
Evet teker farkını söylemeyi unutmuşum. Sırf depodan dolayı alsaydım ADX alırdım alsaydım eğer. Bana göre tek dezavantajı tur camı çok kısa rüzgarı olduğu gibi yersin o da sürüş keyfini öldürür sanırım. Özellikle uzun yolda. Bazen düşünüyorum da maxi scooterlar da şu sele altı bagaj yerine benzin deposunu ekleselet ne manyak olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Düşünsen 50 lt + kendi benzin deposu ile beraber 65 lt yakıt deposu çok manyak olurdu 1000 km leri görürdük bir depo ile. :)

Evet teker farkını söylemeyi unutmuşum. Sırf depodan dolayı alsaydım ADX alırdım alsaydım eğer. Bana göre tek dezavantajı tur camı çok kısa rüzgarı olduğu gibi yersin o da sürüş keyfini öldürür sanırım. Özellikle uzun yolda. Bazen düşünüyorum da maxi scooterlar da şu sele altı bagaj yerine benzin deposunu ekleselet ne manyak olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Düşünsen 50 lt + kendi benzin deposu ile beraber 65 lt yakıt deposu çok manyak olurdu 1000 km leri görürdük bir depo ile. :)
250-300 kilometrede min 15-20 dk mola iyidir hocam 🙂

Joyride orjinal cam en üstte 190 cm lik bana yeterli geldi , Adx cam hem kısa hemde ayar yok 180 cm birine bile yetmez ekstra birşeyler eklemek şart..

Sakin bir sürüşde 16 litre ile 500 km gider Adx , gayet güzel bir menzil GS de yok bu kabiliyet 😁

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
250-300 kilometrede min 15-20 dk mola iyidir hocam 🙂

Joyride orjinal cam en üstte 190 cm lik bana yeterli geldi , Adx cam hem kısa hemde ayar yok 180 cm birine bile yetmez ekstra birşeyler eklemek şart..

Sakin bir sürüşde 16 litre ile 500 km gider Adx , gayet güzel bir menzil GS de yok bu kabiliyet 😁
Senin boyu doğru hatırlamışım yıllar öncesinden :)
Peki diz mesafesi ne durumda, kurtarıyor mu?

Bu Joyride ile 2 kişi uzun yol konforlu olur mu sizce ? Veya kroniksel bi mevzusu var mı ? @Nikkfurie @Mr.wind

Ben almadan once cok arastirmistim ozellikle yabanci forumlari. Bircok kullanici cukur veya tumsekte on tarftan gelen bi sesten sikayetci. Ben aldigimdan beri bende de var ayni durum. Servis bi sorun yok dedi bende pek onemsemedim acikcasi..

Hicbir kronik sorunu yok ben 4k km deyim su zamana kadar ne mars basmamazlik yapti, ne bir ariza verdi, ne stop etme ne hararet nede yag sizma-eksiltme yapti. Masallah diyelim.

2 kisi nasil olur bilemicem denemek lazim. Ben tek kisi olarak konusayim. Motor otobanda cok rahat. Ben nere gitsem temi kullaniyorum ve 120-130 rahat rahat gidiyorum. Motor 6500 devirde 120 ile gidiyor zaten. Agirligi, buyuk tekerleri ve dengesiyle yola yapisiyor otobanda hic yormuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar