Aprilla, Ducati ve Benelli sıralaması hk.

Aprilia, Benelli, Ducati bunlar İtalyan Molu menşeli motorlar. Ducati İtalya’da üretiliyor, Aprilia da İtalya’da üretiliyor, Benelli ise Çin’de üretiliyor. Bunların kalite anlamında hangisi önerilebilir? Bunlarda da yedek parça ve servis sorunu var mı?

Teşekkürler

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yedek parça sorunu bu 3 markanın da yok ducati lükstür üstündeki parçalar işçiliği fiyatına istinaden kalitelidir aprilia yine sağlamdır ama ducatiyle hemen hemen aynı parçaları kullanılır işçiliği biraz daha ucuzdur ducatinin cep dostu versiyonudur benelli bir çinli ne kadar kaliteli olabilirse o kadar kalitelidir bu sene başına kadar çok fiyat performanstı ama artık fiyatına değmiyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@Burak Kara italyanlar konusunda uzmandır....

bu baslığı gorunce yuzde 90 troll dedim.
şimdi oran yuzde yuz oldu.

Motosikleti
Ns200 15"
Benelli'yi bu iki marka ile aynı cümle arasında göreceğim hiç aklıma gelmezdi.

Benim nazarımda Benelli Bajaj'dan kötü, ama efsane modeli Tnt250'yi de unutmamak gerek.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
benelli tnt 899/ 1130 üretilmiş en yakışıklı 2. naked motordur (yıl 2006 da tasarlandığı halde). marka, artık çinli bir firmaya ait olsa da belli kalite standartlarında üretim şerhi konmuştu anlaşma yapılırken. ancak QJ firması benelliyi arkaplana attı, hatta öldürdü bir anlamda (tabi o kalitede ürettiği motorların maliyeti daha yükseldiğinden) ve kendi adıyla motosiklet üretimine geçti ki nispeten daha düzgün motorların çıkması benelliyle anlaşma sonrasıdır. bu anlaşma bir anlamda çinlilerin level atlamasının sebeplerindendir diye düşünürüm
tnt 250 yi 4 yıl kullandım, malzeme kalitesi japonlardan ileriydi

Motosikleti
D400
benelli benim burada ne işim var, beni cfmoto ile bajaj arasına alın ne italyanı diye ağlıyor su an :D

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
benelli benim burada ne işim var, beni cfmoto ile bajaj arasına alın ne italyanı diye ağlıyor su an :D
Türkiyeye gelmeyen çok iyi modelleri var. bajaj filan çer çöp kalır yanında. suç firmada mı biz mi fakiriz, orayı tartışalım

bu baslığı gorunce yuzde 90 troll dedim.
şimdi oran yuzde yuz oldu.
Sizin rolden kastınız nedir?
Cevap vermek istemiyorsanız yazmazsınız, ilginizi çekmiyorsa konu başlığına tıklamazsınız bile. Ama konuyu okuyup, formda tanışmak maksadıyla açmış olduğum mesajı da buraya taşıyıp bir imada bulunursanız bunun izahını talep etmek hakkımdır diye düşünüyorum. Bir şeyi manipüle etmek veya bir tarafa yönlendirmek gibi bir düşüncem yok. Olsa bunu açık açık söylerim siz de maksadınızı açık açık söylerseniz ziyadesiyle memnun olurum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yedek parça sorunu bu 3 markanın da yok ducati lükstür üstündeki parçalar işçiliği fiyatına istinaden kalitelidir aprilia yine sağlamdır ama ducatiyle hemen hemen aynı parçaları kullanılır işçiliği biraz daha ucuzdur ducatinin cep dostu versiyonudur benelli bir çinli ne kadar kaliteli olabilirse o kadar kalitelidir bu sene başına kadar çok fiyat performanstı ama artık fiyatına değmiyor
Size çok teşekkür ediyorum, aslında maksat hasıl olmuş oldu bu bilgilendirici cevabınızı okuyunca.

Budur, gerisini bilmem. Beni motorlara aşık eden alet.

SportClassic_Sport1000_600x600.jpg

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Daha önce de yazdığım gibi mirim, size en uygun araç fayton :)

Lakin bunun İtalyan menşelini bulmak, pek meşakkatli bugünlerde...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sizin rolden kastınız nedir?
Cevap vermek istemiyorsanız yazmazsınız, ilginizi çekmiyorsa konu başlığına tıklamazsınız bile. Ama konuyu okuyup, formda tanışmak maksadıyla açmış olduğum mesajı da buraya taşıyıp bir imada bulunursanız bunun izahını talep etmek hakkımdır diye düşünüyorum. Bir şeyi manipüle etmek veya bir tarafa yönlendirmek gibi bir düşüncem yok. Olsa bunu açık açık söylerim siz de maksadınızı açık açık söylerseniz ziyadesiyle memnun olurum.

Muhterem hocam,

Sözlerinizi bihakkın idrak edememiş olabileceğim endişesini taşımaktayım. Zât-ı âlinize karşı herhangi bir menfî his beslemediğimi bilmenizi isterim. Ancak, evvelki tanışma başlığınız ve bu nev’îdeki başlığınız, bende, bir nevi istihzâ kastıyla tanzim edilmiş bir üyelik intibaı uyandırmıştır.

Eğer kalbinizi kırdıysam, hak-ı âcizâneme affınızı niyâz ederim.

Hürmet ve ihtiramla.

Motosikleti
K 1600 GTL
Muhterem hocam,

Sözlerinizi bihakkın idrak edememiş olabileceğim endişesini taşımaktayım. Zât-ı âlinize karşı herhangi bir menfî his beslemediğimi bilmenizi isterim. Ancak, evvelki tanışma başlığınız ve bu nev’îdeki başlığınız, bende, bir nevi istihzâ kastıyla tanzim edilmiş bir üyelik intibaı uyandırmıştır.

Hürmet ve ihtiramla.
Yapay zekayı tek kullanan punctum değil ellaaam....

Muhterem hocam,

Hürmet ve ihtiramla.

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim, önemle belirtmek isterim ki herhangi bir alay kastım bulunmamaktadır. Haddi zatında alay edecek kadar motosiklet bilgim olsa burada ne işim var?

Estağfurullah kalbim kırılmaz, açık sözlü bir insanım, yazılan ironik mesajları da keyifle okuyorum. Z kuşağının enerjisini keyifle takip ediyorum 🙂

Herkese keyifli sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar