Moto guzzi alanların ortak sorunları:((((

Moto Guzzi de tırt oldu ya Vespa da dandik :)

Yahu bunların kusurları olabilir bunu saymak maharet değil
Honda nın kusuru yok mu ?
Yüz tane sayarım sana

Özellikle Japonların da yenileri sorunlu hemde epeyce sorunlu

Moto Guzzi de döküm hatası varmış bak sen

CBR 250 nin patır patır kırılan kranklarına ne diyeceksin
CRF 250 nin Jerking problemine ne diyeceksin
Africa Twin in şarj sorununa ne diyeceksin
BMW nin ABS problemlerine ne diyorsun

Şimdi çıkıp bu motorların sahipleri benim motorumda böyle bir sorun yok derse zorla var mı diyeceksin ?

İki şaşkoloz da çıkmış bunlarda Moto Guzzi nin problemleri dedi diye ille onlar da problem mi olacak.

Ayrıca olabilir her motorun müzmin sorunları var

Moto Guzzi magneti marelli ECU kullanıyor
VDO da kullanıyor
Siemens de kullanıyor
Ferrari de Magneti Marelli kullanıyor o da dandik yani

Alayı şehir efsanesi bunların.

Moto Guzzi bu yerküredeki en kaliteli motosikletlerden biridir
BMW de öyledir
Honda da öyledir

Yinede hepsinin de kusurlu yanları olabilir.

Motosikleti
cbf 150
Ne derler bilirsin rakamlar yalan söylemez, guzzi satış rakamlarıda pek yalan söylecek gibi değil. Hiçbir ülkede tutulmayan bir ürün ve sorunlu.

Vespa sorunlarını benden iyi biiyorsan yada sorunsuzlugu anlatta bilelim. Her pahalı ürün kaliteli olcak diye birşey yok kardeş

Kolumda Patekde var Rolexde sence Patek dahamı kaliteli mekanik olarak? Cevabını dinlemeyi arzu ediyorum

Moto Guzzi de tırt oldu ya Vespa da dandik :)

Yahu bunların kusurları olabilir bunu saymak maharet değil
Honda nın kusuru yok mu ?
Yüz tane sayarım sana

Özellikle Japonların da yenileri sorunlu hemde epeyce sorunlu

Moto Guzzi de döküm hatası varmış bak sen

CBR 250 nin patır patır kırılan kranklarına ne diyeceksin
CRF 250 nin Jerking problemine ne diyeceksin
Africa Twin in şarj sorununa ne diyeceksin
BMW nin ABS problemlerine ne diyorsun

Şimdi çıkıp bu motorların sahipleri benim motorumda böyle bir sorun yok derse zorla var mı diyeceksin ?

İki şaşkoloz da çıkmış bunlarda Moto Guzzi nin problemleri dedi diye ille onlar da problem mi olacak.

Ayrıca olabilir her motorun müzmin sorunları var

Moto Guzzi magneti marelli ECU kullanıyor
VDO da kullanıyor
Siemens de kullanıyor
Ferrari de Magneti Marelli kullanıyor o da dandik yani

Alayı şehir efsanesi bunların.

Moto Guzzi bu yerküredeki en kaliteli motosikletlerden biridir
BMW de öyledir
Honda da öyledir

Yinede hepsinin de kusurlu yanları olabilir.

Bir troll için çok fazla enerjini harcıyorsun gerek yok yaw.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ne derler bilirsin rakamlar yalan söylemez, guzzi satış rakamlarıda pek yalan söylecek gibi değil. Hiçbir ülkede tutulmayan bir ürün ve sorunlu.

Vespa sorunlarını benden iyi biiyorsan yada sorunsuzlugu anlatta bilelim. Her pahalı ürün kaliteli olcak diye birşey yok kardeş

Kolumda Patekde var Rolexde sence Patek dahamı kaliteli mekanik olarak? Cevabını dinlemeyi arzu ediyorum
Breguet Grande Complication 1160 Marie-Antoinette. Bak bu saat, hakikaten saat.

Motosikleti
cbf 150
Breguet Grande Complication 1160 Marie-Antoinette. Bak bu saat, hakikaten saat.
Peki scuba yapabilirmisin yada koşarken takabilirmisin? Egzotikler güzeldir ama dayanıksızdır. Moto guzzide öyle ama egzotik de değil bildiğin brembonun eskilerini falan kullanmışlar toplama pc gibi birşey

Motosikleti
Peki scuba yapabilirmisin yada koşarken takabilirmisin? Egzotikler güzeldir ama dayanıksızdır. Moto guzzide öyle ama egzotik de değil bildiğin brembonun eskilerini falan kullanmışlar toplama pc gibi birşey
Saat 1827 de yapılmış ve o zamanki içindeki teknolojiye bak. "Saatin içerisinde altın ve safirden yapılmış bir sonsuz takvim, çift kronograf ve termometre bulunuyor. Öne çıkan özelliklerinden biri, ayların değişen uzunluklarına göre kendini otomatik olarak ayarlayan ve artık yılları hesaba katan kompleks bir sonsuz takvim mekanizması."

OMEGA daha kaliteli

Selamlar. Gene forumda klasik tecrübe etmeden tecrübelerini paylaşılan bir akış var. 2023 yılında V7 Special aldım 20.500 kmde sattım 0 problem. Her gün işe gittim 2 kere Romanyaya gidip geldim, benden de arkadaşım satın aldı.

V7 ve V85TT'lerde muhtemelen hiçbir sıkıntı yaşamazsınız taş gibi aletler. V85 bazen ekran veya elektronik sensör problemleri çıkıyordu azda güncellemeler ile hep çözüldü. Hava soğutmalı olduğuyla alakalı eleştiri yapanlar ve fikir yürütenlere tek diyeceğim şey, yazın bacağınız ve kasıklarınız pişmeden motosiklet kullandığınızı hayal edin, işte bu aletler bunu veriyor size :) 40 derece sıcakta da günde 600 km yol yapabiliyor falan yani...

V100 ve Stelvio gibi aletler su soğutmalı daha kapsamlı ancak mühendislik harikası araştırın görürsünüz. Kendi ellerinde olmayan tedarik ettikleri plastik hortum vs gibi durumlardan ötürü bazı sorunlar yaşandı 2023 modellerde onlarda hep çözüldü.

Moto Guzzi, bir Honda değil öyle bir üretim hattına ve teknolojiye de sahip değil. 10 bin adet motosiklet üreten firmadan beklemekte saçmalık. Artıları, eksileri sundukları ortada buna göre değerlendirmek lazım. Hayatımda bindiğim abartısız en keyifli motosiklet.

Selamlar. Gene forumda klasik tecrübe etmeden tecrübelerini paylaşılan bir akış var. 2023 yılında V7 Special aldım 20.500 kmde sattım 0 problem. Her gün işe gittim 2 kere Romanyaya gidip geldim, benden de arkadaşım satın aldı.

V7 ve V85TT'lerde muhtemelen hiçbir sıkıntı yaşamazsınız taş gibi aletler. V85 bazen ekran veya elektronik sensör problemleri çıkıyordu azda güncellemeler ile hep çözüldü. Hava soğutmalı olduğuyla alakalı eleştiri yapanlar ve fikir yürütenlere tek diyeceğim şey, yazın bacağınız ve kasıklarınız pişmeden motosiklet kullandığınızı hayal edin, işte bu aletler bunu veriyor size :) 40 derece sıcakta da günde 600 km yol yapabiliyor falan yani...

V100 ve Stelvio gibi aletler su soğutmalı daha kapsamlı ancak mühendislik harikası araştırın görürsünüz. Kendi ellerinde olmayan tedarik ettikleri plastik hortum vs gibi durumlardan ötürü bazı sorunlar yaşandı 2023 modellerde onlarda hep çözüldü.

Moto Guzzi, bir Honda değil öyle bir üretim hattına ve teknolojiye de sahip değil. 10 bin adet motosiklet üreten firmadan beklemekte saçmalık. Artıları, eksileri sundukları ortada buna göre değerlendirmek lazım. Hayatımda bindiğim abartısız en keyifli motosiklet.
Hocam Honda sadece aynı hacimden daha fazla güç çıkarabilir.
Teknoloji bu ise bu tabir doğrudur ama bu Honda daha sorunsuz motor üretiyor anlamına gelmiyor çünkü Honda da kullanıcıların canını sıkan birçok soruna sahip olabiliyor düşün bir kere Africa Twin in var ama düşük hızda keyifli gidemiyorsun çünkü çoğunda müzmin bir silkeleme sorunu var.
Evet Moto Guzzi daha basit teknoloji ama onda böyle bir sorun yok sürüş dengesi ve keyfi de bambaşka bir boyutta ne BMW den alabilirsin bu keyfi ne Honda dan.

Şimdi Honda daha teknolojik diye bu farklar yok mu sayılacak

Ben yıllarca BMW nin üst segment motorlarını kullandım ama yinede bir yerde denk geldiğimde dönüp Moto Guzzi ye baktığımı hatırlarım.
Ama Moto Guzzi kullanırken dönüp BMW yi incelediğimi hatırlamıyorum.

Bu faark ne olacak ?

Sonuçta Moto Guzzi gerçekten özel bir motor.
Teknolojisi eski falan fark etmez onun özelliği zaten orası

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
İnsanların kendini kullandığı ürünle konumlandırması, marka imajıyla bütünleştirmesi, hiç ait olmadığı ve ömrü boyunca da olamayacağı sınıfsal perspektife bürünmeye çalışması, ait olduğu hiyerarşik katmana örtü araması, vb. sosyolojik arızalar, gelişmemiş kapitalist toplumların ürettiği somut eşitsizliklerin en belirgin özellikleridir.

Ve maalesef forumda bunun başat örneklerini tebessümle izliyoruz...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ne dediğimi algılayamamış olmanızı, kendi kusurum olarak kabul edeyim bari...
Niye? Çok güzel ve net bir paragrafla yazılmış, anlaşılmayacak bir şey yok. Sadece katman katman birden fazla yer iğnelenmiş; ben ise sadece alttaki katmanla ilgili yorum yaptım, diğeri malum zaten...

Motosikleti
Kimisi farklı sever, kimisi sürüden olmayı. Ben mesela yerim, param olsa böyle tek yapılmış veya niş bir makine olsun isterdim. En çok ta şu prostat derneği var ya tam yazılışı aklıma gelmedi, öyle bir makinayla orada sürmek isterdim. Çok hoşuma gidiyor siteleri buymuş.
The Distinguished Gentleman’s Ride

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Niye? Çok güzel ve net bir paragrafla yazılmış, anlaşılmayacak bir şey yok. Sadece katman katman birden fazla yer iğnelenmiş; ben ise sadece alttaki katmanla ilgili yorum yaptım, diğeri malum zaten...
Herkes kendine düşen kadarını alınsın madem :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kimisi farklı sever, kimisi sürüden olmayı. Ben mesela yerim, param olsa böyle tek yapılmış veya niş bir makine olsun isterdim. En çok ta şu prostat derneği var ya tam yazılışı aklıma gelmedi, öyle bir makinayla orada sürmek isterdim. Çok hoşuma gidiyor siteleri buymuş.
The Distinguished Gentleman’s Ride
Niş bir motosiklet kullanmak istemekte - bunun temel sebebine bağlı olarak - bir gariplik veya eleştirilecek bir şey olmayabilir açıkçası.

Çok fazla kişide olan, çok fazla kişinin (neredeyse imanla) övdüğü / beğendiği motosikletleri ben pek içselleştiremiyorum mesela. Radikal bir şekilde örneklemek gerekirse; motosiklet seçim kriterlerimden bir tanesi ile tas kafa saç traşı ile dolaşmama sebebim bir miktar paralellik gösteriyor olabilir - çok normal değil mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guzzi kime gider;

- kapalı garajı olan, (dışarda üşür bu motor)
- aylık geliri 200k ve ustu olan,
- yılda 4000 km yi kesinlikle gecmeyen,
- tarz ve farklı olmaya özenen,
- ofis içinde guneş gozluğu ile dolaşan,
- ufacık sorunlarda bile depresyona girmeyen rahat biriyseniz

bu durumda guzzi gercekten alınabilir bir motor.

benim gorusum boyle.

Ne dediğimi algılayamamış olmanızı, kendi kusurum olarak kabul edeyim bari...
Bence et
zira kusur gerçekten sende

Durumun konumla psikoloji ile toplumla ne alakası var

Honda dediğin motor Moto Guzzi den ucuz mu ?
Aynı hacimde bir Honda'ya ulaşması çok mu daha kolay ?
Bunlara bakıpta mı yazıyorsun

Sana göre kişinin marka tercihi anında psikolojik sorun oluyor ama aynı kişi Kymco iyi derse sorun yok ama BMW derse var Moto Guzzi derse var

Ne biliyorsun belki bunlar psikolojik sorun değilde deneyime dayalı gerçek sonuçlar

İşte o yüzden

Kimde var bahsettiğin o sorunlar daha iyi düşünmelisin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar