Hocam Motorun başında nöbet tutan özel güvenlik de var mı :-DOXFORD DİSK Kilidi kullanıyorum , 14mm kalın demirli versiyon + gidon kilidi + takip cihazı
henüz çalınmadı![]()
Merhabalar acaba kasko ile ilgili birkaç sorum olacak;Motorumda kasko var. Turuncu takip de var, biri motoru dürterse alarm da çalıyor. gidon kilidince bırakıyorum parkedince.
Evde en kalınından abus zincir kilit ve abus disk kilidi de kullanıyorum ama kafede, köftecide vb durduğumda gidon kilidi yetiyor.
Bugün çok sevdiğim bir dostum Tekirdağ'da kafe açmışlar, hayırlı olsun demek için oraya gittim, benim yaşadığım ilçeye yaklaşık 60km yoldu, kafenin karşısında parkettim, zaten etrafta yol kenarına raabalar ve başka motorlar da parketmişti, kimse kurcalamadı.
Yeri gelmişken Tekirdağ'da kafenin linkini de atayım, Tekirdağ'a yolunuz düşerse köfte yedikten sonra kahve içmeye gidin.
https://www.instagram.com/panmekan?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=NDJsYmtrcmxoOWNs
doğru diyorsun abi benim motor 130 kiloydu iki kişi zınk diye atabilirdi 1 Transit kasasına valla, 10 saniye falan sürer...kafenin yerinin önemi yok artık herkes heryerde. en elit ilçelerde bile göç vs. derken keko dolu.
yav bizim arkadaşın bisikletini yanında çaldılar; cocuk marketın su dolabından su alırken adam arkasından bisiklete atlayıp yokuş aşağı yardırdı gitti.
var hocam yok demedim ki ya, twitter'da böyle bir mizahi durum var Ankara barları ve genel olarak Ankara'nın coğrafik yapısı ile alakalı, ondan Ankara yazdımO bahsettiğin metruk kafelerden İstanbul'da mesela alası var...Ankara'da da var, İzmir'de de, muhtemelen Bursa'da da...
Ankara'nın sosyolojisini bilmeyenlerden dinlediğiniz menkıbeler bunlar...
Açık halen, ömrü hayatımda bir kere gittim çokta bir şey katmadı.Bursa'da Sortie Cafe vardı efsane, hala duruyor mu bilmiyorum tabi ama Heykel'deki sıralı binaların birinin tepesindeydi... bana göre efsane bu arada he hiç gitmedim çünkü nereden çıkılacağını bulamadım hiçbir zaman... heralde Moria'nın kapıları gibi gizli bir yer vardı "mellon" diyip girecektik ama kapıyı da bulamadım..
Bi de şey vardı Bi' Bashka diye bi mekan aspıojgpaıosjgsa bu Mavi İskender'in az ilerisinde kalıyodu, aynı sırada yine bi bina tepesi. Bi kere gitmiştik agalarla, seneler oldu hala mizahını yaparız, ben aysti içmiştim (tutarı sallıyorum tamamen) 350 lira almışlardı, arkadaş sade soda ve Türk kahvesi içmişti ondan da 20 lira mi ne almışlardı, müthiş tutarsızdı fiyatlandırma ne olduğunu anlamamıştık yaAçık halen, ömrü hayatımda bir kere gittim çokta bir şey katmadı.
Bu tarz kafelerde İstanbul işin zirvesi.
Ankara'nın barları değil pavyonları meşhurdurvar hocam yok demedim ki ya, twitter'da böyle bir mizahi durum var Ankara barları ve genel olarak Ankara'nın coğrafik yapısı ile alakalı, ondan Ankara yazdımörnek:
aısgjıaos![]()
Karşıma çıkan bir kesit vardı, adamlar hesap ödüyor yedikleri şeylerin sonu sıfırla bitiyor ama gelen hesabın sonunda 5 vardı. Yüksek ihtimalle hesap etmeyi üşenmişler ve rastgele kafasına göre bir şeyler yapmışlar.Bi de şey vardı Bi' Bashka diye bi mekan aspıojgpaıosjgsa bu Mavi İskender'in az ilerisinde kalıyodu, aynı sırada yine bi bina tepesi. Bi kere gitmiştik agalarla, seneler oldu hala mizahını yaparız, ben aysti içmiştim (tutarı sallıyorum tamamen) 350 lira almışlardı, arkadaş sade soda ve Türk kahvesi içmişti ondan da 20 lira mi ne almışlardı, müthiş tutarsızdı fiyatlandırma ne olduğunu anlamamıştık yaorası kesin kapanmıştır böyle esnaflık mı olur lannnn
Ankara'ya çok kez geldim ama hiç pavyona gitmek nasip olmadı... O finansal özgürlüğe ne zaman erişirim bilemiyorumAnkara'nın barları değil pavyonları meşhurdurGitmeden ne yazsan boş
![]()
apsogkaspog arap şükrüdeki mekanlar öyle hesap getiriyodu ya, not kağıdına 350 yazmış gönderiyo mesela, ne içtik ne yedik onların fiyatları ne kadar vs vs hiçbir detay yokKarşıma çıkan bir kesit vardı, adamlar hesap ödüyor yedikleri şeylerin sonu sıfırla bitiyor ama gelen hesabın sonunda 5 vardı. Yüksek ihtimalle hesap etmeyi üşenmişler ve rastgele kafasına göre bir şeyler yapmışlar.
Bence fiyatları onlarda bilmiyorlar.apsogkaspog arap şükrüdeki mekanlar öyle hesap getiriyodu ya, not kağıdına 350 yazmış gönderiyo mesela, ne içtik ne yedik onların fiyatları ne kadar vs vs hiçbir detay yok![]()
iki motorum var. yamaha xmax 250 ve suzuki vstrom 650. xmax 2016 model, vstrom 2015 model.Merhabalar acaba kasko ile ilgili birkaç sorum olacak;
-motosiklet marka model
-kasko maliyeti
- kaskoya dahil durumlar yada dahil olmayanlar
muhtemelen, müşterinin tipine göre getiriyor ya. yenilen içilen aynı olsa bile bakıyolardır "bu zengin duruyo 400 yaz" "bunlar öğretmenmiş doğum günü kutluyolar 350 yaz" falan. neyse iyi ki kapandı gitti orası ya, güzel oldu.Bence fiyatları onlarda bilmiyorlar.![]()
Hiç gitmedim gitmeyide düşünmedim, dönerlerimiz iyidir.muhtemelen, müşterinin tipine göre getiriyor ya. yenilen içilen aynı olsa bile bakıyolardır "bu zengin duruyo 400 yaz" "bunlar öğretmenmiş doğum günü kutluyolar 350 yaz" falan. neyse iyi ki kapandı gitti orası ya, güzel oldu.
Hangi kasko firması ?iki motorum var. yamaha xmax 250 ve suzuki vstrom 650. xmax 2016 model, vstrom 2015 model.
en son haziran ayı sonunda vstrom'un kaskosunu yeniledim, 13bin küsür lira çıktı.
Kaskoya anahtarla çalınma hariç her durum ekli, hatta Eylül başına kadar yurtdışı teminatı da ekli. Anahtarı üzerinde bırakmamam yeterli yani.
Unico sigorta.Hangi kasko firması ?
Teşekkürler
2 tane yaya kar maskesiyle geldi motoru aldı götürdü. Kamera burada ne işe yarayacak? Sadece çalındığına kesin emin olmuş olacaksınız. En azından bi takip cihazı falan koyun da çalınırsa hızlı olursanız bulursunuz.Motorumu her yere koyarım gidonu da kilitlemem. Genelde gidip bıraktığım yerler şehir merkezi veya yakını oluyor o konumdan çalabilecek varsa zaten çalsın bedelini öder diye düşünüyorum. Sokakta oturduğumuz için evimizin yakınında kamera yok evin balkonuna kamera koyduk evin önündeyken de o şekilde bir önlem aldık.