20km daha sürüp geldim son 10dk sında ses kaydını da aldığım tak tak tak sesler gelmeye başladı korkudan eve geldim hemen :d
Ve 10km sürdükten sonra boşa alıp durunca devir 800 lerde geziyordu stop edip tekrar çalıştırınca da 1000-1300 arası dalgalandı sonradan düzeldi bu normal mi?
Ses krank kol rulmanı dağıtmış gibi duruyor, debriyaja basınca vb. ses değişiğimi varmı
Hayır debriyaja basınca seste değişiklik olmadı. O dediğiniz parçayı internetten alıp sanayide taktırayım o zaman.
Aynı motoru kullandım, 12.000 km sonra başıma benzer bir ses değişikliği geldi sonra da o ses iyice kalınlaştı ve tak tak diye sesler çıkmaya başladı. Bir gün virajda motor çat diye stop etti. Çekiciyle servise götürdüm, marş rublesi ve rotor değişti.
İlk defa sanayi işiyle uğraşıyorum sorularım garip gelirse mazur görün.
Servis dediğiniz RKS servisi değil mi? Değişecek parçaları servis mi tespit ediyor en yakın servise gitmek için 70km sürmem gerekiyor da. Sanayicileri dolaşayım mı yoksa direk servise mi gideyim?
O tak tak sesi bu mu acaba? 20km lik sürüşümün son 2km sinde gelmeye başladı telefonu çantaya koyup ses kaydı aldım.
Konudan bağımsız olarak, bu motorda tecrübeniz var anlaşılan. Arabayla inerken hızımın arttığı yokuşu motorla 5. viteste yavaşlıyor ve hafif gaz vermek zorunda kalıyorum sizde de oluyor muydu bu durum? Bu ilk motorum başka motorlara da binmedim motosiklet için normal bir durum mu bu?