Aprilia Tuono V4 hayırlı olsun

Motosikleti
Motoru satıldı...
Karnım aç abi dur, hava çok sıcak :D

fbömer, iskampavya çok teşekkürler sağolun.
Hayırlısı olsun kazasız belasız
Evet, hava çok sıcak.
Dün evden çıkıp bir kaç işimi halledeyim sonra çorbacıya gideyim dedim, xmax ile gittim ama ilk durduğum yerde montu, eldiveni çıkarıp sele altına attım, bir tek kask ile sürdüm çok tuhaf geldi, bir daha şehir içi yürürüm. çorbacıda da çorba içtim, sıcaktan köfte yiyesim gelmedi.
avalar azcık serinlesin gelirsin.
hatta benim motorun yeşil sigortası Eylül'e kadar, 31 Ağustos'a kadar süreli yurtdışı kaskom da var, Cyan da gelir, Yunanistana da geçebiliriz.
Hele burgazda aşırı saçma bir sıcak var, yazlık mont alamadım ancak yazlık eldiven duruyordu onları kullanıyorum, dün ilk defa ellerim yapış yapış terledi bi ara eldivenle kaskı atasım geldi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlısı olsun kazasız belasız

Hele burgazda aşırı saçma bir sıcak var, yazlık mont alamadım ancak yazlık eldiven duruyordu onları kullanıyorum, dün ilk defa ellerim yapış yapış terledi bi ara eldivenle kaskı atasım geldi.
Ben şehir içinde xmax ile yazlık mont ve yazlık eldivenle yola çıktım, korumalı pantalon da giydim, neyse ki pantalon o kadar rahatsız etmiyor sıcakta. ama dayanamadım, yine de mont ve eldiven olmayınca kendimi çok güvensiz hissettim, bu sıcakta acil işim olmadan dışarı çıkmam, çıkarsam da araba ile çıkarım artık.

Vstrom garajda duruyor, onu yıkamam lazım sıcaktan ona bile mecalim yok, son gezide ön tarafına yapışmış sineklerle duruyor öyle.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
@Punctum, cunda nın 1/15 si sizinse hornet i sat acil.. Olumlu dunya goruyosun koskoca ozzy bile gitti.
Artık ne alırsın bilmem, çita cok yukseğe kondu cunku
Cunda'ya tam zamanlı dönsem kara taşıtları ile ne işim olur yav?

Hep söylüyorum, büyük düşünmüyorsun azizim...:)

Evet, hava çok sıcak.
Dün evden çıkıp bir kaç işimi halledeyim sonra çorbacıya gideyim dedim, xmax ile gittim ama ilk durduğum yerde montu, eldiveni çıkarıp sele altına attım, bir tek kask ile sürdüm çok tuhaf geldi, bir daha şehir içi yürürüm. çorbacıda da çorba içtim, sıcaktan köfte yiyesim gelmedi.
Valla ben Migros'a tek kaskla gidiyorum bu günlerde, o kadar tahammülüm yok, 400mt kadar yol zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıfır mı aldın ikinci el uygun mu oldu bari onu soyle bu ne ketumluk yaaa.

yeminle Tommy cyan falan haberi vardır sanıyodum. bu ne gizlilik.
bi gizlilik yok da öyle değiştirdim diye duyuru falan da yapmadım.
2023 model sıfır aldım 750bin TL :)

-

herkese çok teşekkürler sağolun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ben Migros'a tek kaskla gidiyorum bu günlerde, o kadar tahammülüm yok, 400mt kadar yol zaten.

bi gizlilik yok da öyle değiştirdim diye duyuru falan da yapmadım.
2023 model sıfır aldım 750bin TL :)

-

herkese çok teşekkürler sağolun.

yeminle bedava

Hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız yolculuklar. Sıra tommy'de

Suzuki gsx de tanımsız kesin cok ucuza almıştır.2023 modeller bedevaya gitti valla.
Gerci ikisinin de ozel musteri oldugunu dusunuyorum :)

mt09 1 milyon
Forza 750 920.000.

vay be.. cok ucuz.

neyse...kıpraşanlar dusunsun.. benlik bir durum zaten yoktu.

Gerci ikisinin de ozel musteri oldugunu dusunuyorum :)

Gülüyosun ama ayıp da ediyorsun.

RS660'ı liste fiyatından 900TL ucuza aldım (142.900), Vespa (tam fiyatı hatırlamıyorum) ile Tuareg'i (450bin TL) o an yazılan fiyattan aldım, Tuono V4'ü de 759bin TL yazıyorken 750bin TL'ye aldım.

Bir özelliğim olsa en azından RS457, Stelvio gibi çekmek istediğim motorlara video çekebilirdim.

motosever, beto çok teşekkürler sağolun.
tommy kararı geciktirdikçe iş karışacak. biraz daha beklerse direkt adv'ye geçmek zorunda kalabilir =))

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
tommy kararı geciktirdikçe iş karışacak. biraz daha beklerse direkt adv'ye geçmek zorunda kalabilir =))

Sabah motorla bir yere gidecektim, brandasını açtım, kilitlerini söktüm. Motoru ileri bir yere götürdüm, tozunu aldım ve bir bardak çay eşliğinde ona baka baka 3 sigara içtim.

Açık konuşayım Kawasaki almam diye yemin ettim ama bir yandan Ninja 650'yi araştırıyorum, bir yandan Gsx 8R, bir yandan Cbr 650F. Motor deyince benim zihnimde oluşan figür bu tip motorlar, Adv eyvallah harika ama ben en güzelini bile beğenemiyorum, hele gaga olayı tam fecaat.

Son düzenleme:
Sabah motorla bir yere gidecektim, brandasını açtım, kilitlerini söktüm. Motoru ileri bir yere götürdüm, tozunu aldım ve bir bardak çay eşliğinde ona baka baka 3 sigara içtim.

Açık konuşayım Kawasaki almam diye yemin ettim ama bir yandan Ninja 650'yi araştırıyorum, bir yandan Gsx 8R, bir yandan Cbr 650F. Motor deyince benim zihnimde oluşan figür bu tip motorlar, Adv eyvallah harika ama ben en güzelini bile beğenemiyorum, hele gaga olayı tam fecaat.

ben anlamadım bu işi cidden. bedava!
2025 model sıfır 700
2024 model sıfır 650 iken henuz 1000 km de bu motor nasıl boyle ucuz olur ?

insan pszarlık bile etmez. ayıp olur
rengi de en asil renk olan gri hee

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

ben anlamadım bu işi cidden. bedava!
2025 model sıfır 700
2024 model sıfır 650 iken henuz 1000 km de bu motor nasıl boyle ucuz olur ?

insan pszarlık bile etmez. ayıp olur
rengi de en asil renk olan gri hee
Yavşak ilanı 10 Haziran'da girmiş ve unutmuş, muhtemelen de kimse aramamıştır. Şimdi ben arasam muhtemelen fiyatı 600.000 TL yapar Samsunlu davar.

Biliyorum ya ST istediğini, dalga geçmek için dedim =)
adv motorlar gerçekten akraba evliliği.

Abi niye Kawa'yı düşman belliyorsun ki? Az satılan motorun servisi ustası az olur, Kawa özelinde "Japon nasılsa bozulmuyor" diye ekstra ekstra large olunuyor ama eski herhangi bir motorda bunları yaşarsın. Çok övülen Yamaha servisine Tenere götürdük, sıvıları değiştirin dedik, öyle bir bakımımız yok diye bön bön baktı adamlar, yazmışımdır daha önce. Gaz telinde sıkışma vardı, olmaz bu naptıysanız falan dediler ben düzelttim sonra.. her yerde iş yani eski motor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
... Çok övülen Yamaha servisine Tenere götürdük, sıvıları değiştirin dedik, öyle bir bakımımız yok diye bön bön baktı adamlar, yazmışımdır daha önce. Gaz telinde sıkışma vardı, olmaz bu naptıysanız falan dediler ben düzelttim sonra.. her yerde iş yani eski motor.
Bu nasıl bir korku hikâyesi yahu? Fren ve soğutma sıvısı değişimi zaten zamanı gelince standart bakım kapsamında yapılan bir işlem?

Demek ki şuna dönmüş: Millet yetkiliyi garanti bitene kadar kullanıyor sonra artık ustaya gidiyor motorlar. (Benim de böyle oldu aslında, artık yetkiliye götürmüyorum...)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu nasıl bir korku hikâyesi yahu? Fren ve soğutma sıvısı değişimi zaten zamanı gelince standart bakım kapsamında yapılan bir işlem?

Demek ki şuna dönmüş: Millet yetkiliyi garanti bitene kadar kullanıyor sonra artık ustaya gidiyor motorlar. (Benim de böyle oldu aslında, artık yetkiliye götürmüyorum...)
Bana xmax için yamaha yetkili servisi demişti sıvıların değişim zamanı gelmiş diye. O yamaha servisi hangisiymiş acaba?

Standart bakım? Zamanı gelmek? Japon bu please =)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar