keyif, donanım, fiyat/performans.
bugatti ile dağ yoluna giremezsin, unimog ile 0-100 yapamzsın, makas atamazsın.
ferrari ile çoluk çocuk pikniğe gidemezsim, crawler ile klübün önünde piyasa yapamazsın.
ama ikisinin ortası bir c suv ile hem hafif arazide gidersin hem hafifliği ve nispeten atikliği ile performans ihtiyacını doyurur. aracının markasına göre piyasa yapar.
bu eğitmenler ve motosiklet "sürmeyi" seven insanlar uzun yolda hız sabıtleyicisini açar yoluna göre ellerini bırakır çene açılır kask kullanıyorsa istese hamburger bile yer. ama naked motor ile bunların ne kadarını yaparsın.
öte yandan bütçe meselesi. bir adv motor alacak paran varsa ve multi tasking olarak kullanmak zorundaysan yan çantalara akşam eve giderken market alışverişini doldurur gidersin. herkesin öyle yanına bi scooter daha alacak imkanı olmuyor. imkanı olsa koyacak yeri olmuyor. işe gidiş gelişlerde naked motorda pantolonun ütüsü bozulur. adv motorda oturuş pozisyonundan mütevellit naked kadar bozulmaz. o kıyafetle racing'e de binilmez

anlamzsız yorumlar;
rüzgarı hissetmeyeceksen binmeyeceksin - kardeşim g**um donuyor
hız yapmayacaksan binmeyeceksin - rahmetli Barkın abinin sözleri gelir aklıma. "300'le giderken o yayaya vursam ne olacak"
motoru yatırman lazım, yoksa keyfi olmaz - sen uygun süratte uygun viraja girdiğinde o motor yatar. tenere de yatar 1000RR'da
tek teker yapmaz bunlar - ben istemiyorum ki yapmayı, ön süspansiyonumun konforunu seviyorum, bir elimde patlak teleskopik çatal, diğer elimde ön teker ve sırtımda kalan motorla eve gitmek istemiyorum
uzun lafın kısası, paşa gönlün neyi isterse ve bütçen gönlüne hangisini layık görüyorsa ona binersin.