eğitmen tayvası genelde adventure motor kullanır bu Türkiye gerçekliğidir. Çünkü onlara bakan insanları etkilemek isterler. En güvenli motor adventurlar haliyle "görece" en pahalısıda onlar bilhassa bmwler.
Haliyle karşısındaki kitlenin ulaşamayacağı bir noktaya kendini konumlandırıp ahkam kesiyorlar.
Delirttiniz olm Adem'ilan milletin bu adventure tayfayla alıp veremediği nedir arkadaş ya...
geçen de arkadaş arkamdan "adem abi de hep aynı videoları çekiyor, hep yolu çekmiş vs" diye söylenmiş.
ne yapmamızı istiyorsunuz abi, motorun üstünde giderken amuda mı kalkalım mesela?
adam niye adv tayfadan tavsiye alıyoruz diye hayıflanıyor.
var mesela antalya'da yaşayan bir chopperci eleman, işi gücü şekil şemal.... tırıvırısınız, safi rüzgarsınız.
kimse kimseye bu işi (tavsiye işini) sen yap, sen yapma demiyor. her kesimden bu işi yapan elbette vardır ya senin önüne düşmüyordur ya da geniş kitlelere hitap etmiyordur. senin karşına sürekli zafer akçay çıkıyorsa adamın suçu ne? mesela uğur ertekin hoca çıkıp da bir choppercıya "kardeşim sen choppercısın, girme bu işlere mi" diyor?
motorunuzu alıp, kafanıza yemek çanağından hallice kasklarınızı takıp, yüzünüze de olmazsa olmaz yrk kürek bi kuru kafa maske, bir de yarım kollu, s*kimsonik logolu siyah deri ceketlerinizle anca evin önünden kafeye hava atmaya gidersiniz ama derdiniz her türlü yola giden, g*tünün rahatını düşünen elin adventurecisi he mi?
böyle bir adamdan ben niye yol tavsiyesi alayım mesela?
O yaşlara geldiklerinde ancak o motosikletleri alabildiklerinden.Selam dostlar,
Gerek YouTube ve sosyal medyada motosikleti bizlere anlatan fenomen olmuş tecrübeli, kıdemli ve donanımlı motorcular olsun. Gerekte dümdüz vatandaş olup motor tecrübesi yüksek kıdemlenmiş casual sürücü diyebileceğimiz kişiler olsun niye hep Adventure makina alıyorlar(Africa Twin, BMW GS serisi gibi).
Yani ülkemizde büyük cc kullanan herkes neden hep aynı bir kaç motor içerisinde dönüp duruyor ?
Yani bu adamlar tecrübeli görmüş geçirmiş ve 1000cc altı makina kesmiyor desek, neden hiç Cruiser tip model motor tercih edenleri biz göremiyoruz ? Hatta şöyle soralım bu motosiklet bilgisini donanımını tecrübesini bize sosyal medya gibi yerlerde dahi pazarlayan bu üstadlar falan niye hepsi Adventure makinacı anlaşmışlar gibi ?
Oooo Tommycim gözlemecide yerini ayırttımBir gün hepimiz Adv.ci olacağız.
Heheheh sarı yeleğim de hazır. Ön cam için Dakar, topcase için de dünya haritası stickerı sipariş edeyim hemen.Oooo Tommycim gözlemecide yerini ayırttım![]()
Heheheh sarı yeleğim de hazır. Ön cam için Dakar, topcase için de dünya haritası stickerı sipariş edeyim hemen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Buarada Killingroad'un Tuareg'ini yakından gördüm. Adam zaten çok seri kullanıyor, motor da it gibi gidiyor.
Gözlerim şu Adv motorlara bir alışamadı be hacım. En güzeli bile akraba evliliği.yaa gecen alman plakalı bir tenere 700 ısıklarda benim cb125f in yanında durdu.
adam oyle bir susleyip donatmış aklım cıktı.
tenere 700 diye bir motor varken tuareg neden alınır gercekten çok acayip yavv.
elbet şimdi alan adam kendince bişeyler yazarda valla olacak iş değil.
haksız mıyım @kamyoncumemo ?
Hiç akıllanmıyorlar hiç. Bakın bu orta segmentin kralı teneredir gerisi bok yemiş. En büyük bokuda aprilla tuareg sahipleri yicek fakrında değiller. O motor 50 bin km çıkaramaz. Elektornik arızalar sizi çıldırtır. araştırın bakın. Aprilla alınırmı gözünüzü seveyim.yaa gecen alman plakalı bir tenere 700 ısıklarda benim cb125f in yanında durdu.
adam oyle bir susleyip donatmış aklım cıktı.
tenere 700 diye bir motor varken tuareg neden alınır gercekten çok acayip yavv.
elbet şimdi alan adam kendince bişeyler yazarda valla olacak iş değil.
haksız mıyım @kamyoncumemo ?