Elektrikli Motosiklet İçin Lityum Batarya Nereden Bulurum..

72v 45a veyahut amperi veyahut ona yakın.. Bir kaç yere baktım fiyatları uçurmuşlar..Özel yapan yerleri bilen varsa teşekkürler..
Volta vs5e yedek batarya olarak arıyorum..Menzili yükselteceğim.. Şimdiden teşekkürler..

72v 45a veyahut amperi veyahut ona yakın.. Bir kaç yere baktım fiyatları uçurmuşlar..Özel yapan yerleri bilen varsa teşekkürler..
Volta vs5e yedek batarya olarak arıyorum..Menzili yükselteceğim.. Şimdiden teşekkürler..
Merhaba Volta motosiklet ilgili konunuzu okudum. Ben de 3 tekerlekli elektrikli motosiklet almak istiyorum, konu ile ilgili bilginiz var mı? Babanıza hangi model aldınız?

Perpa'da Pilsan diye bir bayi var , telsiz ve yangın alarmlarının akülerini oradan alıyorum , fiyatlarıda uygundu , senin aradığın ebat bulunurmu sor istersen..

Merhaba Volta motosiklet ilgili konunuzu okudum. Ben de 3 tekerlekli elektrikli motosiklet almak istiyorum, konu ile ilgili bilginiz var mı? Babanıza hangi model aldınız?
Konunuza yazdım model dahil..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Perpa'da Pilsan diye bir bayi var , telsiz ve yangın alarmlarının akülerini oradan alıyorum , fiyatlarıda uygundu , senin aradığın ebat bulunurmu sor istersen..
Hocam konu eski ben o işi hallettim yine de çok teşekkürler..

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Lityum batarya bulunsa bulunsa Litvanya'da bulunur.
litvanya-bayrak.jpeg

Motosikleti
Olacak insallah
Konunuza yazdım model dahil..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konu eski ben o işi hallettim yine de çok teşekkürler..
Hocam kolay gelsin.nasil hallettin.benimde 60v 24 amperlik lityum bataryaya ihtiyacim olabilir

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Özel yapan yerler var Instagram'da karşıma çıkıyor sürekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar