Merhaba Volta motosiklet ilgili konunuzu okudum. Ben de 3 tekerlekli elektrikli motosiklet almak istiyorum, konu ile ilgili bilginiz var mı? Babanıza hangi model aldınız?72v 45a veyahut amperi veyahut ona yakın.. Bir kaç yere baktım fiyatları uçurmuşlar..Özel yapan yerleri bilen varsa teşekkürler..
Volta vs5e yedek batarya olarak arıyorum..Menzili yükselteceğim.. Şimdiden teşekkürler..
Konunuza yazdım model dahil..Merhaba Volta motosiklet ilgili konunuzu okudum. Ben de 3 tekerlekli elektrikli motosiklet almak istiyorum, konu ile ilgili bilginiz var mı? Babanıza hangi model aldınız?
Hocam konu eski ben o işi hallettim yine de çok teşekkürler..Perpa'da Pilsan diye bir bayi var , telsiz ve yangın alarmlarının akülerini oradan alıyorum , fiyatlarıda uygundu , senin aradığın ebat bulunurmu sor istersen..
Bir üstteki mesajın tarihine bakmışımHocam konu eski ben o işi hallettim yine de çok teşekkürler..
Hocam kolay gelsin.nasil hallettin.benimde 60v 24 amperlik lityum bataryaya ihtiyacim olabilirKonunuza yazdım model dahil..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam konu eski ben o işi hallettim yine de çok teşekkürler..