Scooterda ruh yokmuş(ya da ben öyle sanıyorum)

Motosikleti
Triumph Trident 660
cb125F alsam tabi ki daha hafif daha pratik olacak, xmax 250 de aslında çok ağır ama 230 kiloluk vstromdan sonra bisiklet gibi geldi demek istemiştim. :) Ama cb125F ile markete gitsem aldıklarımı nasıl taşıyacağım? xmax sele altı bagajı iki kasa bira alabiliyor. :) Şehir içi scooter kullanmanın en büyük avantajı alışveriş vb. işleri için bagajı olması, bunca yıl arka çantaya ihtiyaç bile duymadığım için çanta bile almamıştım.
Bir de senin AT gibi bunu da beni üzmeyecek fiyata alıcı bulamadım, haliyle elimde bu var bunu kullanayım moduna girdim. sıfırdan şehir için kullanım için büyük motorun yanına ikinci motor alacak olsaydım honda sh125 düşünürdüm.

Ekipman konusu da, üzerimde mont ve elimde eldiven olmadan motoru apartmanın bahçesinden bile çıkarmam, ekipman giymeden kendimi rahat hissetmiyorum, alışmışım ekipmana, önceki gün xmax ile şehir içi işleri hallederken yine dayanamayıp motosiklet pantalonu giydim, benim pantalonum yazlık püfür püfür motosiklet pantalonu da değil, riderdenim bora modeli, tam kışın giymelik pantalon ama onu giymesem içim rahat etmeyecekti. Eldivensiz de olmaz deyip dandik de olsa eldivendir diye eski yazlık eldivenlerimi giydim, mont zaten çok rahatsız etmiyor, püfür püfür rüzgar alan yazlık bir mont, mont giymeyip tsirt ile sürsem zaten güneş yanığı benim için çok daha rahatsız edici bir şey. Kendime eziyet ediyorum belki ama önümüzdeki sezona yazlık pantalon da alsam rahatlayacağım, ayağımda spor ayakkabı ile scooter sürmeye yeni yeni alışmaya çalışıyorum.

Birazdan E5'den 50km öteye gideceğim bir işim var, scooter ile mi gitsem vstrom'u mu çıkarsam kararsız kaldım, tam ekipman giyinip vstrom ile gideyim dedim çünü istanbuldaki gibi olmasa da o yolda çok fazla çevreyolu vb olduğu için kamyonlar arabalar falan buranın trafiği de bir tuhaf.
Riderdenim günlük siyah kot pantalon gibi olan modeli ben de var korumalıkları sürekli katlanıyor kalça kısmı olan.
Ben mi yanlış takıyorum diye sivri kısmı aşağı yukarı denedim yok çok dar yapmışlar süreki a4 kağıdını yuvarlak şekilde katlar gibi oluyor rezil bir durum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben de istanbul'a yolum düştüğünde vecton mağazasına uğramayı düşünüyorum. Senin pantalonu üzerinde görmüştüm, gayet güzel, model olarak da biz ihtiyarlara uygun, paçaları uzun adventure botların üzerine indirebileceğim tarz pantalon arıyorum ama, umarım öyle modelini bulurum, genç işi dar paça pantalonları sevmiyorum, botların pantalon üzerinde olmasını da sevmiyorum.
Vallahi çok beğenerek aldım. Acayip de rahat. Sadece tipik Vecton / Tech90 derdi var; diz korumalar dışarıdan takılıp çıkartılamıyor. Korumaların üzerindeki sağlam velcro şeritler çok sert bir iplikle dikilmiş, insanın etine batıyor, o yüzden diz korumalarını kullanmıyorum, lame lame dıştan koruma takıyorum. (Tech90'nın Cordura kumaş diz korumaları var onlardan kullanıyorum, sendekilerle aynısı...)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Riderdenim günlük siyah kot pantalon gibi olan modeli ben de var korumalıkları sürekli katlanıyor kalça kısmı olan.
Ben mi yanlış takıyorum diye sivri kısmı aşağı yukarı denedim yok çok dar yapmışlar süreki a4 kağıdını yuvarlak şekilde katlar gibi oluyor rezil bir durum.
Sanırım bedenine uygun almamışsın pantalonu, biraz geniş olmasın? Onların katlanması mümkün değil yahu?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
4 tane riderdenim pantalonum var hiç katlanmıyor. Bi tık büyük olabilir Cyan'ın dediği gibi. Filelisinden alıcam bi de "Buz" mu ne bi model çıkarmış bu arada. Gerçi yazın sıcakta binmek istemediğim için arabayla gidip geliyorum işe. Ürdünlü bir müşterim Ürdünde (ya da Ürdün'e komşu ülkelerden birinde olabilir tam hatırlamıyorum) sıcaktan dolayı motosikletin yasaklandığını söylemişti. İzmir'de buna dahil edilebilir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ürdünlü bir müşterim Ürdünde (ya da Ürdün'e komşu ülkelerden birinde olabilir tam hatırlamıyorum) sıcaktan dolayı motosikletin yasaklandığını söylemişti. İzmir'de buna dahil edilebilir.
Bu sıcaklarda linkedin'i açıp iskandinav ülkelerinden iş bakasım geliyor kendime. :)
Sonra kış gelince geçiyor. :)

Motosikleti
28inde durum bildirimi yaparım, finlandiyada olacağım :)
linuxçu arıyorlar mıymış gitmişken bir sor? çok güzel server format atarmış arkadaş de. :)
3 gündür ilk defa evdeki klimayı kapattım, gece gündüz açıktı, dışarı çıkacaktım, klima biraz dinlensin deyip kapattım, motorla gidecektim, dolaptan botları elime alıp kapı önüne koyarken vazgeçtim, bu sıcakta deli mi dürttü deyip arabayla gittim, en azından trafik yoktu yolda otobandan klima çalıştırarak rahat rahat gittim geldim ama eve bir girdim cayır cayır yanıyor, evin içi 30 dereceyi geçmiş, birazdan pencereleri tekrar kapatıp klimaya abanıcam başka çaresi yok.

• Haha
Tepkiler: ACT
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
28inde durum bildirimi yaparım, finlandiyada olacağım :)

yasıyosun bu hayatı act.

gorursen eğer, juha kankkunen ve ari vatanene selamlar.

en cok selam makinene tabi. ne adamdı beee

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
yasıyosun bu hayatı act.

gorursen eğer, juha kankkunen ve ari vatanene selamlar.

en cok selam makinene tabi. ne adamdı beee
Muhtemelen görür ve söylerim ama anlayacaklarını sanmam :) Hatıra fotosu çekilebilirsem kağıda burak kara yazıp eline tutuşturmayı bile deneyebilirim. (Wrc fanlarına nazaran ben gezebileceğim servis alanında :) )
Havasından mı suyundan mı bilmem, çok iyi pilotlar yetişiyor finlerde.

Bu arada yaşadığımız yok ya. Kırk yılda bir rallici olmam işe yaradı. At Ali’den, .öt Veli’den takılıcaz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Muhtemelen görür ve söylerim ama anlayacaklarını sanmam :) Hatıra fotosu çekilebilirsem kağıda burak kara yazıp eline tutuşturmayı bile deneyebilirim. (Wrc fanlarına nazaran ben gezebileceğim servis alanında :) )
Havasından mı suyundan mı bilmem, çok iyi pilotlar yetişiyor finlerde.

Bu arada yaşadığımız yok ya. Kırk yılda bir rallici olmam işe yaradı. At Ali’den, .öt Veli’den takılıcaz.
Geçmişteki Michael Schumacher - Mika Hakkinen rekabetinde tüm arkadaşlarım Şumiciyken ben hep "Aslan parçası Hakkinen" dedim, McLaren Mercedes sayesinde döt olduğum çok zamanlar oldu ama vazgeçmedim.

Motosikleti
Abi senin mesajı görmemişim pardon, mavi-mor renkte led tabelada var mı format atılır diye? :ROFLMAO:
Gerekirse onu da yaparım.
Helsinki'de dükkan mı açsam ne? :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmişteki Michael Schumacher - Mika Hakkinen rekabetinde tüm arkadaşlarım Şumiciyken ben hep "Aslan parçası Hakkinen" dedim, McLaren Mercedes sayesinde döt olduğum çok zamanlar oldu ama vazgeçmedim.
Ben de Schumacher ismini her duyuşumda öyle araba yarışçısı mı olur, kaleci o bi kere diye geçer aklımdan. :)

Scooter'ı tek motosiklet yapıcam diyene tek önerim var beverly 400. Yavaş gruplar ile çıktığımda beverly ile gidiyorum, 500km yaptığım oldu bir günde. Sıfır titreşim, tempolu gidilebilmesi (130-140-150 civarı zorlanmadan gidebilir) Bindiğim tüm scooter'lardan konforlu. geniş bagajı vs. ADV 350 - Xp400 gibi rakiplerine verilen paraya acıyorum.
Bende 250lik vardı güçlü motordu seri idi kalıplı idi sesi de güzeldi..Fakat aman aman rahatlığı yoktu yalnız..yüksek oluşu nedense beni biraz ürkütürdü..Yakıtı iyiydi.Memnundum severdim arkadaşa verdim kazada pert etti sigorta parasını ödedi.. Günde 500 az hocam aman aman rakam değil :D Elektrikli vs5im ile bugün 190 küsür km yol teptim. 160 küsürünü tek batarya ile yaptım..

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bende 250lik vardı güçlü motordu seri idi kalıplı idi sesi de güzeldi..Fakat aman aman rahatlığı yoktu yalnız..yüksek oluşu nedense beni biraz ürkütürdü..Yakıtı iyiydi.Memnundum severdim arkadaşa verdim kazada pert etti sigorta parasını ödedi.. Günde 500 az hocam aman aman rakam değil :D Elektrikli vs5im ile bugün 190 küsür km yol teptim. 160 küsürünü tek batarya ile yaptım..
Benim bi de gs olduğundan uzun yola 500km scooter ile uç bir rakam. Normalde gs ile çıkar yaparım o yolu rahat rahat :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ulen hachiko,

şu motoru kullanmaya, ana yola cıkmaya hiç mi utanmıyon hsgdgsj

yaa atmaaa atmaaa bu motorun menzili belli heryerde yazıyor.
nasıl oluyo 160 km?

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
İnsanların düşünceleri , tercihleri farklılık gösterir. Bu nedenle motosiklet türleri var. Önemli olan kendinize uygun olanı kullanıp keyfini çıkarmak.

Motosikleti
ulen hachiko,

şu motoru kullanmaya, ana yola cıkmaya hiç mi utanmıyon hsgdgsj

yaa atmaaa atmaaa bu motorun menzili belli heryerde yazıyor.
nasıl oluyo 160 km?
Bataryasını modifiye ettirmişti, BMS takmışlardı bataryasına. Hatta bir konu açmıştı, ara ara yazıyor yaptıklarını, ilk aldığında bu kadar uzun değildi bataryası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar