Kaza yaptım ama bacağım hala iyleşmedi

Korumasiz motosiklete oturma, tecrubesi olmayan birinin de arkasina binme.

Korumasi olmayan birini arkasina alip hiz yapmak da ayri bir dusuncesizlik, karaktersizliktir.

Benim de senin gibi bir kiz arkadasim vardi (sevgilim degil). Motoruna bindigi cocukta kaliteli kask vardi arkadasima da dandik, cenesi olmayan bi scooter kaski verdi. Yetmiyormus gibi bir de 100 km/h hiz yapti o kaskla. Eger düsseydiler kizin cenesi kirilip, disleri dokulebilirdi ama neyse ki olmadi boyle bir sey.

Bu da bi dusuncesizlik, karaktersizlik ornegi.
Bizim öyle değil cidden o normalde ekipman falan giyiyor o gün kask vardı ikimizde bide eldiven bana kendi kaskını vermişti hatta koruması daha yüksek diye o gün bi talihsizlik yaşamıştık üstüne bu oldu işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Babam 1984 yılında ticari taksi aldı, her ne kadar kimya mühendisi olsam da bir şekilde hep taksicilikle alakam oldu.

Gece çalışmamdan dolayı ister istemez ne olaylara şahit oldum. Normal bir insanın asla görmeyeceği bilemeceği olaylar gördüm.

Bana inan kaşla göz arasında harcanan gençler var. Hiç anlamazsın bir anda ayağın kayar uçurumun dibine yuvarlanırsın.

Hem de en güvendiğin bundan zarar gelmez, bu böyle işler yapmaz dediğin kişiden gelir ne gelirse.

Her halde başka bir şehirde öğrencisiniz.

Size tavsiyem kesinlikle ailenizin her adımınızdan haberdar olması. Onların onay vermediği hiç bir şeyi yapmayın. Gençsiniz gezmek, eğlenmek sizin de hakkınız ama bunları yaparken gizli saklı ailem duymaz, bir şey olmazla yapmak yanlış olur.

Üzerime vazife değil ama yazmak istedim.
Doğru tabi zaten artık ailemin haber var kimin yanına gittiğimden ama o sıra yoktu öyle olması gerekiyordu teşekkürler yine de

Demek her şeyi bilen ağır abi benim yazılarımı takip ediyormuş, isim vermeden laf dokundurmuş.

Trol eğlendiricide hemen ona destek çıkmış.

Neyse trol eğlendirici sen uyma ona, işine bak milleti eğlendirmeye devam et.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Demek her şeyi bilen ağır abi benim yazılarımı takip ediyormuş, isim vermeden laf dokundurmuş.

Trol eğlendiricide hemen ona destek çıkmış.

Neyse trol eğlendirici sen uyma ona, işine bak milleti eğlendirmeye devam et.

kimya muhendizi senden bahseden kim yav ?
punctum "babacan üyeler" demiş.sen mi babacan üyesin ahshahshs

kendini gaza getirmişin durduk yere.sen daha dunku cocuksun, uyelik tarihin de eski değil zaten.,otur oturduğun yerde sapanınla oyna.

hem "trol eğlendirici" ne yav ? çok düşündündün mü bunu ?

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
kimya muhendizi senden bahseden kim yav ?
punctum "babacan üyeler" demiş.sen mi babacan üyesin ahshahshs

kendini gaza getirmişin durduk yere.sen daha dunku cocuksun, uyelik tarihin de eski değil zaten.,otur oturduğun yerde sapanınla oyna.

hem "trol eğlendirici" ne yav ? çok düşündündün mü bunu ?
! işareti koymadığın için ironi yaptığını düşünmüyorum. saçpa sapan konuşma yaşlıveacemi'nin ismet amca olduğunu ögren ve konuşmalarına dikkat et

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben bu forumda bi hanım abla konu açtığında 6 sayfadan az olduğunu görmedim bunun da bi 10u var gibi

! işareti koymadığın için ironi yaptığını düşünmüyorum. saçpa sapan konuşma yaşlıveacemi'nin ismet amca olduğunu ögren ve konuşmalarına dikkat et

o senin amcandır.

benim konusmam boyle, herkese hak ettiği sekilde..hadi yallah şimdi.

ben bu forumda bi hanım abla konu açtığında 6 sayfadan az olduğunu görmedim bunun da bi 10u var gibi
Aklı direkt karı kızda olanlar böyle bir kadın açtı ve cevap çok diye düşünüyor.
Algı yaratıp mesaj fazlalığı sağlıyorlar.
Cevap verenler zaten konuyu uzatmıyorlar.
Kadınmış kızmış bakmıyorlar yani.
Ben cevap verirken nickine bile bakmadım.
trollse troll dur sağlık olunca insanlar yavşamak için değil normal cevap veriyorlar.
Çoğunun evladı yaşın da olan birine cevap verip bazı dallamaların kadın diye cevap verdiğini sanması ayrı bir sapkın düşünce zaten.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gençler dürüm yemeye gidiyoruz desek skinize sallamazsınız, illa bir hanım kardeşimizin yaralanması mı gerekiyor? Senkron ayarı dedik "hadi oradan ihtiyar" dediniz. Çok ayıp, bizim başımız kel mi?

Aklı direkt karı kızda olanlar böyle bir kadın açtı ve cevap çok diye düşünüyor.
trollse troll dur sağlık olunca insanlar yavşamak için değil normal cevap veriyorlar.
Çoğunun evladı yaşın da olan birine cevap verip bazı dallamaların kadın diye cevap verdiğini sanması ayrı bir sapkın düşünce zaten.

sen cevap verdiğin samsonteye dallama diyosun yanii.

helal.

sampsonteyi sevmem.

ama hazır laf sokarken sevgili arkadasın alpciğinin, baslığı acana laf soylememizi dişiye kur yapmak olarak algılayıp bize kertenkele demesine ne diyeceksın ?

kim kertenkele şimdi diyorum, yaaa işte ergenle uğraşamam diyip kıvırıyor.

bence sen de kıvıracaksın ya neysee

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sayılar belli malasef istatistik yalan söylemiyor ama sen istediğini söyleyip inanabilirsin bu konunun hala uzadığı gerçeğini değiştirmeyecek :)

genelde de insanlara ahlak bekçiliği yapan sapkın diyenler kendileriyle çelişiyor bak bu istatistik de doğru çıkmayasın

Motosikleti
Ns200 15"
Gençler dürüm yemeye gidiyoruz desek skinize sallamazsınız, illa bir hanım kardeşimizin yaralanması mı gerekiyor? Senkron ayarı dedik "hadi oradan ihtiyar" dediniz. Çok ayıp, bizim başımız kel mi?
Abi atölyem ve gerekli aletlerim olsa hiç bir ücret talep etmeden yapar üstünede dükkanın ortasında senin için mangal yakar köfte partisi verirdim.

sayılar belli malasef istatistik yalan söylemiyor ama sen istediğini söyleyip inanabilirsin bu konunun hala uzadığı gerçeğini değiştirmeyecek :)

genelde de insanlara ahlak bekçiliği yapan sapkın diyenler kendileriyle çelişiyor bak bu istatistik de doğru çıkmayasın
Kardeş mesela kim kimin ahlak bekçiliğini yapmış ?
Örnek verir misin ?
İnsanlar normal cevap vermiş ne bir bekçilik ne bir kötü niyet var.
Benim gibi çoğu insan ismine bile bakmamış.
Bakanlar da senin gibi aa kadın yazdı cevap veriyorlar demiş.
Akrep olacak şahısta cevap alıyordu herkesten bunun kadını kızı yok.
Sizin gibiler uzattıkça cevap hakkı doğar ve konu uzar.
Tommygun cevap vermiş espreso yazmış yaşlıve acemi yazmış ulan bu adamların işi gücü yok bura da kıza yürüyecek:D
Allah aşkına kadınlarla diyaloğa girmeyi bu kadar büyütmeyin ufak kızın biri yazmış insanlar cevap vermiş.

Ya İstanbul'a geldiğin de yaz abi seni merkezefendi köftecisine götüreceğim.
2 tane de kırmızı ısmarladım mı sana tamamdır .

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ya İstanbul'a geldiğin de yaz abi seni merkezefendi köftecisine götüreceğim.
2 tane de kırmızı ısmarladım mı sana tamamdır .

Merkezefendi Köftecisi Zeytinburnu'nun oralardaki merkezefendi köftecisi mi? 90'lı yıllarda bir bir mayısta polisten kaçarken yolumuz oralara düşmüştü, köftecide köfte yemiştik aa ne güzelmiş demiştik ama sonrasında bir daha yolum düşmemişti oralara. Kafamızı kırmak isteyen kötü polisler sayesinde güzel köfteci bulmuştuk, forumdaki iyi polis sayesinde tekrar hatırlamış oldum, denk gelince bakacağım eski tadı var mı diye.

Merkezefendi Köftecisi Zeytinburnu'nun oralardaki merkezefendi köftecisi mi? 90'lı yıllarda bir bir mayısta polisten kaçarken yolumuz oralara düşmüştü, köftecide köfte yemiştik aa ne güzelmiş demiştik ama sonrasında bir daha yolum düşmemişti oralara. Kafamızı kırmak isteyen kötü polisler sayesinde güzel köfteci bulmuştuk, forumdaki iyi polis sayesinde tekrar hatırlamış oldum, denk gelince bakacağım eski tadı var mı diye.
Aynen abi Zeytinburnu yeri doğru dediğin yer.
Geldiğiniz de haber vermezseniz gönül koyarım köfteler benden.
Beğenmezseniz başka yere de gideriz siz gelin yeter.
90'lı yıllar da biz bebeydik vallahi azınlık olarak geçmişten kimseyi örnek almıyoruz insanlıktan yanayız dostluktan.
O yüzden ısmarlayacağım köftenin tadı daha başka olur kendim için gelin yeter.
:D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aynen abi Zeytinburnu yeri doğru dediğin yer.
Geldiğiniz de haber vermezseniz gönül koyarım köfteler benden.
Beğenmezseniz başka yere de gideriz siz gelin yeter.
90'lı yıllar da biz bebeydik vallahi azınlık olarak geçmişten kimseyi örnek almıyoruz insanlıktan yanayız dostluktan.
O yüzden ısmarlayacağım köftenin tadı daha başka olur kendim için gelin yeter.
:D
Bu kadar yürekten çağırma bizi.
Bir gece ansızın gelebiliriz... :)

Motosikleti
Abi eylem yapa yapa Zeytinburnunda mı eylem yaptınız? :)
90'ların başlarında şimdiki gibi 1 mayıs resmi tatil değildi ve gösteriler yasal değildi, bütün gösteriler korsan gösteri muamelesi görüyordu.
Kaçarken otobüs durağında kalkmak üzere olan bir otobüs görüp binmiştik oraya gidiyormuş. :) gitmişken etrafa bakınalım demiştik.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
90'ların başlarında şimdiki gibi 1 mayıs resmi tatil değildi ve gösteriler yasal değildi, bütün gösteriler korsan gösteri muamelesi görüyordu.
Kaçarken otobüs durağında kalkmak üzere olan bir otobüs görüp binmiştik oraya gidiyormuş. :) gitmişken etrafa bakınalım demiştik.
Abi o zamanlar o bölgede deri fabrikaları varmış Siz de bu vesileyle deri sektörü işçilerinin haklarını savunmuş olmuşsunuz. :)

Motosikleti
Abi o zamanlar o bölgede deri fabrikaları varmış Siz de bu vesileyle deri sektörü işçilerinin haklarını savunmuş olmuşsunuz. :)
Zaten oralardaki işçilerle birlikteydik. Hatta gecekondu mahallesi gibi bir yerde kültür merkezi kurmuştu arkadaşlar, aramızda müzisyen bir arkadaş vardı, sonradan meşhur oldu, rahmetli Kazım, o gitar kursu veriyorum işçi emekçi kardeşlerimize bedava deyince dandik gitarımı kapıp gitmiştim, benim ritm konusunda ne kazma olduğumu görünce sen ne iş yapıyorsan onu yapmaya devam et sende yetenek yok diyerek gayet açık sözlü şekilde konuşmuştu benimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar