- Konu Yazar
Bizim öyle değil cidden o normalde ekipman falan giyiyor o gün kask vardı ikimizde bide eldiven bana kendi kaskını vermişti hatta koruması daha yüksek diye o gün bi talihsizlik yaşamıştık üstüne bu oldu işteKorumasiz motosiklete oturma, tecrubesi olmayan birinin de arkasina binme.
Korumasi olmayan birini arkasina alip hiz yapmak da ayri bir dusuncesizlik, karaktersizliktir.
Benim de senin gibi bir kiz arkadasim vardi (sevgilim degil). Motoruna bindigi cocukta kaliteli kask vardi arkadasima da dandik, cenesi olmayan bi scooter kaski verdi. Yetmiyormus gibi bir de 100 km/h hiz yapti o kaskla. Eger düsseydiler kizin cenesi kirilip, disleri dokulebilirdi ama neyse ki olmadi boyle bir sey.
Bu da bi dusuncesizlik, karaktersizlik ornegi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Doğru tabi zaten artık ailemin haber var kimin yanına gittiğimden ama o sıra yoktu öyle olması gerekiyordu teşekkürler yine deBabam 1984 yılında ticari taksi aldı, her ne kadar kimya mühendisi olsam da bir şekilde hep taksicilikle alakam oldu.
Gece çalışmamdan dolayı ister istemez ne olaylara şahit oldum. Normal bir insanın asla görmeyeceği bilemeceği olaylar gördüm.
Bana inan kaşla göz arasında harcanan gençler var. Hiç anlamazsın bir anda ayağın kayar uçurumun dibine yuvarlanırsın.
Hem de en güvendiğin bundan zarar gelmez, bu böyle işler yapmaz dediğin kişiden gelir ne gelirse.
Her halde başka bir şehirde öğrencisiniz.
Size tavsiyem kesinlikle ailenizin her adımınızdan haberdar olması. Onların onay vermediği hiç bir şeyi yapmayın. Gençsiniz gezmek, eğlenmek sizin de hakkınız ama bunları yaparken gizli saklı ailem duymaz, bir şey olmazla yapmak yanlış olur.
Üzerime vazife değil ama yazmak istedim.