Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım toplarken civatalar düzgün sıkılmamış olabilir. Servisle görüşmeniz en iyisi, sorunu bulsanız bile yapabilecek pek bir şeyiniz yok yeni motora.
Rengine bakarsak motor yağına benziyor , varyatörde bir hortum olur onu aç biriken yağ varsa boşalt , oraya yağ iki yerden gelir
1. Sol krank keçesi , ama sıfır motorda deforme olması zor
2. Hava filtre borusu , burdanda motoru çok sıkıştırırsan veya fazla yağ konmuş ise gelebilir
Sıfır Km vespa ve görüntü berbat...4 günlük...
Contaları bile gözüme hoş gelmedi..
Hevesini kaçırmak gibi olmasın ama pek sıfıra benzemiyor..
Gösterin bakalım servisine... Ne diyecekler ?..
Merakla bekliycem..
Sıfır Km vespa ve görüntü berbat...4 günlük...
Contaları bile gözüme hoş gelmedi..
Hevesini kaçırmak gibi olmasın ama pek sıfıra benzemiyor..
Gösterin bakalım servisine... Ne diyecekler ?..
Merakla bekliycem..
Valla bilmiyorum koca vespa bayiisi herhalde sıfır diye ikinci el motor satmıyordur evin yolunun bir kısmı direkt çakıl taşı ve kahverengi toprak olduğu için yağ ile beraber iyice yapışmış sanırsam görüntünün kötülüğü ondan diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Doğan Trend ile görüştüm,git gel 210km mesafedeki servis için çekici tutacaklarını ve ücretini de karşılayacaklarını ilettiler.
Sorunu bildirdikten 1 saat sonra dönüş yapıp karara bağladılar ama topuda servise attılar,servis ayarlayacakmış aradaki transfer zamanını vs. bakalım hemen halledecekler mi yoksa 2-3 gün bekletecekler mi onu göreceğiz.
Aşağı yukarı 1 hafta sürecek bu durum için hanım motorsuz kalacak işe git gel vs ona scooter kiralayacağız bunun ücretinide faturalandırırsak ödemek zorundalar diye düşünüyorum?
Güncelleme atayım dedim,Doğan Trend ile iletişim geçtim nispeten evin önü denilebilecek bi yerden motoru aldırdılar,bugün bayiye götürüp işlemlerini tamamlamışlar takvime göre de yarın tekrardan ücretsiz bir şekilde teslim edecekler.Sorun yaşatsalar da en azından doğru düzgün bir şekilde yardımcı oldular uğraştırmadan.