Almayı düşündüğüm ekipmanlar nasıl

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
MT Revenge kask: 5,7k
Prohel Colombia mont: 5,5k
Scoyco Mc58 eldiven: 750
Venom dizlik: 700
Vexo Boxter bot: 2,8k
15,5k tutuyor. Ucuz veya f/p olarak değerlendirebileceğimiz ekipmanlar farkındayım bunları almak parayı çöpe mi atmak olur yoksa işe yararlar mı?

Motosikleti
CB750A
birazcık daha fazlaya temuda deri eldiven bulunuyor.
prosev dizlik almıştım. çok hantal hareketi kısıtlıyor gibi ama aynı zamanda kaza olsa çırt çırtlı lastiklerle pek bir işe yaramayacakmış gibi hissettiriyor. en kısa sürede korumaları pantolona geçeceğim.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
birazcık daha fazlaya temuda deri eldiven bulunuyor.
prosev dizlik almıştım. çok hantal hareketi kısıtlıyor gibi ama aynı zamanda kaza olsa çırt çırtlı lastiklerle pek bir işe yaramayacakmış gibi hissettiriyor. en kısa sürede korumaları pantolona geçeceğim.
Temu hakkında hiç bilgim yok en fazla ne kadarlık alışveriş yapabiliyoruz ve ne kadar sürede geliyor?

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Acele yoksa eğer bayilerin kampanyaları kovalanabilir,indirimle veya pazarlıkla daha iyi şeyler alabilirsinizde

Motosikleti
D400
MT Revenge güneş vizörsüz olanıydı sanırım, fiyatına göre fena değil. ancak güneş vizörlü ise kısa zamanda bozuluyor.

Scoyco eldiven bende kullanıyorum, bence fiyatına göre başarılı.

Venom dizlik de kullanıyorum kazalarda korudu beni, fiyat performans. şimdi 4riders aldım o hasar alınca.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eldiven alırken avuç içinde plastik kaydırıcı (slider dneiyor sanırım) parçaları olanlardan almaya bakın. Eliniz avuç içinde yere çarpınca yere tutunmamalı, yere tutunursa bileği zedeleme hatta kırma tehlikesi var, slider parçası yerde kaymasını sağlıyor böylece bileklere daha az yük biniyor.
Sırf deri diye az koruyan eldiven almayın yani, eldiven de önemli. Yere bile düşmediğim, motorun üzerinde ayakta kaldığım kazada sağ elim çarpmanın etkisi ile gidona çarpınca avuç içim zedelenmişti, 2 yıl kadar sağ bileğim ara ara ağrıdı, daha son 6 aydır rahat hissediyorum. Ellerimde en ucuzundan diye almış olduğum yazlık deri eldiven vardı.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
MT Revenge güneş vizörsüz olanıydı sanırım, fiyatına göre fena değil. ancak güneş vizörlü ise kısa zamanda bozuluyor.

Scoyco eldiven bende kullanıyorum, bence fiyatına göre başarılı.

Venom dizlik de kullanıyorum kazalarda korudu beni, fiyat performans. şimdi 4riders aldım o hasar alınca.
https://www.trendyol.com/mt/revenge-2-solid-a11-gloss-black-seffaf-vizorlu-kask-p-877436835 kullanıcısından yorum almak güzel oldu link yasak mı bilmiyorum ama bunu almayı düşünüyorum kask olarak sharptan 5 yıldız almış 22.06sı da var

Motosikleti
Motoru satıldı...
Tabi ki çöpe atmak değil. Bir, sıfırdan büyüktür ama Prohel Colombia mont sizi yazın epey terletir.
Hocam Banada önerebilirmisiniz acaba ucuz yollu yazlık ekipman
(Elimde yazlık ekipman olarak sadece Rev'it cool modeli var kaskın dışında)

Motosikleti
Eldiven alırken avuç içinde plastik kaydırıcı (slider dneiyor sanırım) parçaları olanlardan almaya bakın. Eliniz avuç içinde yere çarpınca yere tutunmamalı, yere tutunursa bileği zedeleme hatta kırma tehlikesi var, slider parçası yerde kaymasını sağlıyor böylece bileklere daha az yük biniyor.
Sırf deri diye az koruyan eldiven almayın yani, eldiven de önemli. Yere bile düşmediğim, motorun üzerinde ayakta kaldığım kazada sağ elim çarpmanın etkisi ile gidona çarpınca avuç içim zedelenmişti, 2 yıl kadar sağ bileğim ara ara ağrıdı, daha son 6 aydır rahat hissediyorum. Ellerimde en ucuzundan diye almış olduğum yazlık deri eldiven vardı.
Dün bunu yazdıktan 3 saat sonra benim vstrom ile evden çıktım, bahçeden yola çıkarken yola dikkatli bakmadım, salaklık ettim, tam sağa dönerek çıkarken sokağın köşesinden hızla giren scooter ile karşılaştım, ani frene asılınca motor sağa devrildi, benim elim yere çarptı. Tam da yazın çok sıcak eski yazlık eldivenlerimi giyeyim diyordum, evden çıkarken yazlık eldivenleri almayı unuttum, aşağı inmişken de yukarı çıkmaya üşendim, motorun arka çantasında bıraktığım mevsimlik eldivenlerimi giydim, bu eldivenler tam yazlık değil ama kışlık da değil, avuç içlerinde slider denen parçası da var. Tam o parçaya denk gelen yerden elimi yere vurdum, elimde bir şey hissetmedim, ben sağlamım, motoru da kaldırdık bir sorunu yok, koruma demirleri işini yapmış yalnızda ön fren manetinin ucu kırıldı. O eldivene verdiğim parayı haketti dedim yani.
Kullandığım eldiven Knox Oulton MK2. Avuç içinde ve bilekte slider korumaları var. Sliderların içinde yumuşak pad var darbe anında sertleşiyormuş. Eski dandik eldivenlerimi giymiş olsam hasar alacaktım.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Dün bunu yazdıktan 3 saat sonra benim vstrom ile evden çıktım, bahçeden yola çıkarken yola dikkatli bakmadım, salaklık ettim, tam sağa dönerek çıkarken sokağın köşesinden hızla giren scooter ile karşılaştım, ani frene asılınca motor sağa devrildi, benim elim yere çarptı. Tam da yazın çok sıcak eski yazlık eldivenlerimi giyeyim diyordum, evden çıkarken yazlık eldivenleri almayı unuttum, aşağı inmişken de yukarı çıkmaya üşendim, motorun arka çantasında bıraktığım mevsimlik eldivenlerimi giydim, bu eldivenler tam yazlık değil ama kışlık da değil, avuç içlerinde slider denen parçası da var. Tam o parçaya denk gelen yerden elimi yere vurdum, elimde bir şey hissetmedim, ben sağlamım, motoru da kaldırdık bir sorunu yok, koruma demirleri işini yapmış yalnızda ön fren manetinin ucu kırıldı. O eldivene verdiğim parayı haketti dedim yani.
Kullandığım eldiven Knox Oulton MK2. Avuç içinde ve bilekte slider korumaları var. Sliderların içinde yumuşak pad var darbe anında sertleşiyormuş. Eski dandik eldivenlerimi giymiş olsam hasar alacaktım.
Geçmiş olsun.

Nazara geldi tabii V-Strom :)

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Geçmiş olsun, ben de yıllardır bahsettiğiniz sliderlar bulunan Knox eldiven kullanıyorum, çok memnunum. Çevremdeki kişilere de öneriyorum

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Mont için nerede yaşıyorsun? Akdenizde, egede ise yanarsın. Marmara, karadeniz idare eder gibi?

Motosikleti
ARORA MAX PRO
Bursa da tavsiye edebiliceğiniz ekipman vs satan bi yer varmı

MT Revenge 5 yıldızlı bir kask zaten , bir ara almayı planlayıp piyasada bulamamıştım.

Çok geçmiş olsun.

Motosikleti
Kırklareli de yaşıyorum idare ederim gibi duruyor ama varsa başka öneri değerlendireyim
Ben de Lüleburgaz'dayım, burası Kırklareli'ye göre daha cayır cayır yanıyor, tam düz ovanın dibindeyiz. Yazın revit eclipse 2 çok güzel iş görüyor. durunca sırtındaki sırt korumasına denk gelen yerden terliyorum biraz ama şehir içinde scooterla yavaş giderken bile püfür püfür.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Ben de Lüleburgaz'dayım, burası Kırklareli'ye göre daha cayır cayır yanıyor, tam düz ovanın dibindeyiz. Yazın revit eclipse 2 çok güzel iş görüyor. durunca sırtındaki sırt korumasına denk gelen yerden terliyorum biraz ama şehir içinde scooterla yavaş giderken bile püfür püfür.
Babaeski'deyim burası da Burgaz'la aynı dediğin mont mont için ayırdığım bütçeyi aşıyor 5-6k civarı başka alternatif biliyorsan bakabilirim.

Motosikleti
Babaeski'deyim burası da Burgaz'la aynı dediğin mont mont için ayırdığım bütçeyi aşıyor 5-6k civarı başka alternatif biliyorsan bakabilirim.
Fırsatın varsa İstanbul'a gidip mağazaları gezmen faydalı olur. Babaeski'de büyük mağaza var mı bilmiyorum ama Burgaz'da bir tane açılmış, 2 ay önce falan uğramıştım kask bakmak için, almak istediğim kask orada da vardı ve fiyatları istanbuldakilerle aynıydı, oldukça çok ekipman çeşidi getirmişler. Burgaz'a gelip o mağazaya bakabilirsin.
Google harita linkini atayım: https://maps.app.goo.gl/A1A7RssrSLWLs8dM6

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar