Almayı düşündüğüm ekipmanlar nasıl

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Fırsatın varsa İstanbul'a gidip mağazaları gezmen faydalı olur. Babaeski'de büyük mağaza var mı bilmiyorum ama Burgaz'da bir tane açılmış, 2 ay önce falan uğramıştım kask bakmak için, almak istediğim kask orada da vardı ve fiyatları istanbuldakilerle aynıydı, oldukça çok ekipman çeşidi getirmişler. Burgaz'a gelip o mağazaya bakabilirsin.
Google harita linkini atayım: https://maps.app.goo.gl/A1A7RssrSLWLs8dM6
Eyvallah gördüm o mağazayı instagramda bir uğrarım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eyvallah gördüm o mağazayı instagramda bir uğrarım
Nisan ayı sonlarında bana shoei neotec 3 kask için 35bin lira gibi bir fiyat vermişlerdi, kredi kartına taksit de yaparız demişlerdi, istanbul ile yanı fiyatmış demiştim.

Burgaz'a gelmişken Aytaç çorbacısında kelle-paça çorbası üzerine de köfte yemeyi ihmal etme. :)
Usta lazımsa yeni sanayide düzgün iş yapan bir usta buldum, dükkanı şubat'da açmış, titiz düzgün iş yapıyor, babaeski'de ustan yoksa tavsiye ederim, motorla yarım saat sürmeyen yoldasın, istanbulda bakım için 1 saat yol yapıyordum, Babaeski-Burgaz arası bana aynı şehirdeymiş gibi geliyor.

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Nisan ayı sonlarında bana shoei neotec 3 kask için 35bin lira gibi bir fiyat vermişlerdi, kredi kartına taksit de yaparız demişlerdi, istanbul ile yanı fiyatmış demiştim.

Burgaz'a gelmişken Aytaç çorbacısında kelle-paça çorbası üzerine de köfte yemeyi ihmal etme. :)
Usta lazımsa yeni sanayide düzgün iş yapan bir usta buldum, dükkanı şubat'da açmış, titiz düzgün iş yapıyor, babaeski'de ustan yoksa tavsiye ederim, motorla yarım saat sürmeyen yoldasın, istanbulda bakım için 1 saat yol yapıyordum, Babaeski-Burgaz arası bana aynı şehirdeymiş gibi geliyor.
Ustanın ismini söylesene bir iki tane 2. el ilan hoşuma gitti ama pek anlamadığım etrafımda da motordan anlayan olmadığı için cesaret edemiyorum

Son düzenleme:
Motosikleti
Motoru satıldı...
Ben de Lüleburgaz'dayım, burası Kırklareli'ye göre daha cayır cayır yanıyor, tam düz ovanın dibindeyiz. Yazın revit eclipse 2 çok güzel iş görüyor. durunca sırtındaki sırt korumasına denk gelen yerden terliyorum biraz ama şehir içinde scooterla yavaş giderken bile püfür püfür.
Hocam yoksa 1 defa denk geldiğim V-Strom sizin mi ?
Bir dahada hiç denk gelmedim.
Necat Ustaya iyi diyorlar diye duymuştum bende.
Peki Hocam Burgazda yaşayan biri olarak Fiyat/Performans olarak mont önerisine açığım.
Eldiven olarak Rev'it Access var (Daha önce yanlış yazmışım)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hocam yoksa 1 defa denk geldiğim V-Strom sizin mi ?
Bir dahada hiç denk gelmedim.
Necat Ustaya iyi diyorlar diye duymuştum bende.
Peki Hocam Burgazda yaşayan biri olarak Fiyat/Performans olarak mont önerisine açığım.
Eldiven olarak Rev'it Access var (Daha önce yanlış yazmışım)
Lüleburgaz'da benimkinden başka eski kasa kırmızı vstrom görmedim. O benimdir büyük ihtimalle.
Bir iki tane vstrom 800 falan gördüm ama.

Çevirip merabayın diyeydin. :)

Ben de daha önce sanayide xmax ile dolaşıp hiç büyük motor görmemiştim, hatta benim xmax bile oralarda büyük kalmıştı, hep çin malı motorlara bakan ustalar pek uğraşmak istememişlerdi, sonra instagramda Lüleburgaz motosiklet klübünün paylaşımlarında gördüm Necat Usta'yı, dükkanda kocaman motorla, Lüleburgazda bu motorlar nerede hiç görmüyoruz, hadi bir gideyim dedim gittim baktım titiz düzgün iş yapan birine benziyor. Tek kusuru pazarlık yapmayı sevmiyor, geçen ben başka bir iş için oradayken pazarlık yapan birini kovdu dükkandan. :)

Fiyat performans mont hiç aklımda yok, o mağazaya bakmak lazım, çeşit çok gibi gelmişti bana. Ben İstanbuldayken almıştım montumu, o zaman kampanyaya denk gelmişti 6 taksitte almıştım.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Lüleburgaz'da benimkinden başka eski kasa kırmızı vstrom görmedim. O benimdir büyük ihtimalle.
Bir iki tane vstrom 800 falan gördüm ama.

Çevirip merabayın diyeydin. :)

Ben de daha önce sanayide xmax ile dolaşıp hiç büyük motor görmemiştim, hatta benim xmax bile oralarda büyük kalmıştı, hep çin malı motorlara bakan ustalar pek uğraşmak istememişlerdi, sonra instagramda Lüleburgaz motosiklet klübünün paylaşımlarında gördüm Necat Usta'yı, dükkanda kocaman motorla, Lüleburgazda bu motorlar nerede hiç görmüyoruz, hadi bir gideyim dedim gittim baktım titiz düzgün iş yapan birine benziyor. Tek kusuru pazarlık yapmayı sevmiyor, geçen ben başka bir iş için oradayken pazarlık yapan birini kovdu dükkandan. :)

Fiyat performans mont hiç aklımda yok, o mağazaya bakmak lazım, çeşit çok gibi gelmişti bana. Ben İstanbuldayken almıştım montumu, o zaman kampanyaya denk gelmişti 6 taksitte almıştım.
Sarı Mavi Vstrom800 görmüştüm de kırmızı evet 1 taneydi.
Çevirilecek yerde değildi olsa net sorardım motoru :) karşı şeritteydi.
Tmd den Kışlık mont almıştım (Dainese Tempest 3 D-Dry)

mağazanın satış sonrası desteği tam bipolar insanlara benziyor sallıyorum bi çalışan bir şeye okey derken diğeri para ister biri uğraşmak istemez hayır der falan karışık, biraz o anki insaflarına bağlı :D.
Onun harici ekipman bolluğu olarak fazla.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar