Bir senkron ayarı uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tommy, eli yüzü düzgün bir cruiser makine sana tam gider aslında. Deri ceket, nazi kask, pilot gözlüğü bir de gidondan aşağı püsküller. Rahmetli Zorgan abi gibi gezersin kaskı düzelte düzelte.
Tip olarak cruiser motorları beğeniyorum ama kullanım amacım ve keyif aldığım stile pek uygun makineler değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Koltuğun altında ateşleme beyni olması lazım..
Bende de NX vardı..Aynı sıkıntıyı yaşadım.. Motor güneşte kaldımı çalışmaz dı..

Sorun sigara kutusu kadar bir ateşleme beyninin içindeki elektronik karttaki lehim çatlakları..
Isındığı zaman lehimler ayrılıyor devreyi tamamlamıyor..
Çözümü kartı çıkarıp lehimleri havyayla tazeliyordum..
Çünkü hondadan beyin sormuştum 2500 lira demişti..O motor çok eski demişlerdi.. Japonyadan getirticez demişlerdi..
Düşünsene motoru 5000 bine almışım ... :ROFLMAO:
2 senede 1 lehim tazeliyerek 10 yıldan fazla bindim...
Tek sıkıntı yaşamadım ondan sonra..
Anılar anılar , şimdi gözümde canlandılaaaarrrrr... . :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

honda Monkey.. 150 liraya yakın...
Üstat valla bin sene düşünsem aklıma gelmez.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sadece Tommy için geçerli sende BMW var hala maymunların peşindesin :) Alın maymunları gidelim nordkappa ağustosu tura ayırdım

CB125F olmaz mı ?

aynı motor sayılır. Biri janjanlı diğeri tam olması gerektiği gibi..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkes bizim gibi ekmeğinin peşinde hauasdaf

yok yav benim tek amacım kamyoncuya nortkap a eşlik etmekti.

otel masrafımı karsılarsa kuzey ısıklarını beraber izlerdik ama ilgilenmedi..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
yok yav benim tek amacım kamyoncuya nortkap a eşlik etmekti.

otel masrafımı karsılarsa kuzey ısıklarını beraber izlerdik ama ilgilenmedi..
Şu nordkap benim de aklımda. Hem avrupa, ne güzel medeni yollar medeni trafik, hem de gidilmeyecek bir yer değil. bir ay izin alabiliyor olsam giderdim, artık emekli olunca.

Motosikleti
Nordkapp sembolik olarak önemli ama bence önce bir Transfagaraşan, Stelvio, Transalpina deneyimlemeliyiz. Hele ki bu üçü de aynı gezide olursa şukela, aliyy-ül a'la
Nordkapp yolunda oralardan geçilmiyor mu?
Tabi ki Transfagarasan, Stelvio, Transalpina daha yakın. 2 hafta izin alabilsem gidebilirim. ama yalnız gidemem, kafa birileri lazım gurbet ellerde gezmeye.

Motosikleti
Abi transfagaraşan ve transalpinayı beraber yapıp, stelvio ve dolomitileri ayrı yapmak lazım.
bu geçitlerde firkete virajlarda sağa dönüşlerde motoru yatıranlar videoları çok karşıma çıkıyor. o kadar zor mudur ki bunlar? artçısız gitmek lazım yani hanımdan izin almak lazım, öncesinde hanıma balkanlar turu attırırsam sonrasında Cyan ile gideceğiz dersem izin verir bence. :) Hayali bile güzel. Ama önce hele bi fırsat bulup Yunanistana geçebilelim de.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
bu geçitlerde firkete virajlarda sağa dönüşlerde motoru yatıranlar videoları çok karşıma çıkıyor. o kadar zor mudur ki bunlar? artçısız gitmek lazım yani hanımdan izin almak lazım, öncesinde hanıma balkanlar turu attırırsam sonrasında Cyan ile gideceğiz dersem izin verir bence. :) Hayali bile güzel. Ama önce hele bi fırsat bulup Yunanistana geçebilelim de.
Balkanlar turu feci olur. Ama önce bir rejim yapayım; oralarda hayvan gibi yemek isterim :D

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Nordkapp yolunda oralardan geçilmiyor mu?
Tabi ki Transfagarasan, Stelvio, Transalpina daha yakın. 2 hafta izin alabilsem gidebilirim. ama yalnız gidemem, kafa birileri lazım gurbet ellerde gezmeye.

Kaliteli bir interkomun var mı dostum?

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Yahu @tommygun 'ın işini çözmek için başladık, olay Nordkapp oldu :D Daha da gitmem Nordkapp'a. Ama Alpler schön be ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar