Erdek motofest ana konusu neden yok?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Böyle bir konu olsaydı da gelenler tanışsa fena mı olurdu? Keşke en başta aklıma gelseydi. @Burak Kara geldin mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@tommygun abi sen de geldiysen seninle de tanışmayı özelikle isterdim. @espresso abi?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Böyle bir konu olsaydı da gelenler tanışsa fena mı olurdu? Keşke en başta aklıma gelseydi. @Burak Kara geldin mi?

@tommygun abi sen de geldiysen seninle de tanışmayı özelikle isterdim. @espresso abi?
Benim haberim bile yoktu.
Festivalleri takip eden kimse konu açmamış demek ki.

Benim gelmem mümkün değil, benim iznim Trakya sınırları içinde malesef. :)

Gördüğüm kadarı ile festivaller takip edilmiyor. Daha önce Antalyada’da festival vardı ama hiç konusu açılmadı.

Son düzenleme:
'' Sosyal Medya Yönetimi '' diye bir yetkinlik var. Burada yok sanırım. Toprak Razgatlıoğlu'nun Moto GP ye geçmesi yada Deniz Öncü gibi Gençlerimizin başarıları bile mevzu olmadı burada. Arada Gelip takılıyorum genelde soteye yatmış ergen tiplerin kendini ıspatlama platformu gibi bir durum var :)) Ey Yöneticiler Titreyin ve Kendinize dönün ! Gündemi takip etmek Sosyal Medya Yönetiminin işi.. Sonra , Saldım Çayıra Mevlam Kayıra .. oluyor.

Not : Ücreti Mukabilinde ( İtina ile ) Sosyal Medya Yönetimi yapılır. Admin , Beni Bul.. Ankara biliyor zaten , onların bulmasına gerek yok.

Motosikleti
'' Sosyal Medya Yönetimi '' diye bir yetkinlik var. Burada yok sanırım. Toprak Razgatlıoğlu'nun Moto GP ye geçmesi yada Deniz Öncü gibi Gençlerimizin başarıları bile mevzu olmadı burada. Arada Gelip takılıyorum genelde soteye yatmış ergen tiplerin kendini ıspatlama platformu gibi bir durum var :)) Ey Yöneticiler Titreyin ve Kendinize dönün ! Gündemi takip etmek Sosyal Medya Yönetiminin işi.. Sonra , Saldım Çayıra Mevlam Kayıra .. oluyor.

Not : Ücreti Mukabilinde ( İtina ile ) Sosyal Medya Yönetimi yapılır. Admin , Beni Bul.. Ankara biliyor zaten , onların bulmasına gerek yok.
Tamam da festivalleri ve diğer etkinlikleri takip edip haber vermek ancak haber verme anlamında yönetimin işi belki olabilir. Burası forum, her şeyi kullanıcılar yazar.
O etkinlikleri düzenleyenler bizim forumu sallamamışlar demek ki derim. Yani Motosiklet festivali düzenleyenler forumu sallamış olasalardı girer konusunu açarlardı. Ama instagram gibi sosyal medya ortamlarını tercih emişler, kendi tercihleridir.

Forum yönetiminin işi değildir bütün etkinlikleri takip etmek, forum yöneticilerinin işi forumu çalışır halde tutmak ve üyeler arasında kavga vb. çıkmasın diye kontrol etmek o kadar bence.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
O etkinlikleri düzenleyenler bizim forumu sallamamışlar demek ki derim. Yani Motosiklet festivali düzenleyenler forumu sallamış olasalardı girer konusunu açarlardı. Ama instagram gibi sosyal medya ortamlarını tercih emişler, kendi tercihleridir.
...
Burada hem forum yönetimine ("Bunlar neden bizi sallamamışlar veya bilmiyorlar?" diye düşünmek...) ve etkinlik sahiplerine (Instagram ve Facebook dışında mecraları öğrenmek...) ödev düşmüş sanki? :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu tip organizasyonların pazarlamasını yapanların motosiklet.net gibi bir platformun varlığından haberdar olmayan, hatta motosiklet bile kullanmayan ajans çalışanları olduğunu düşünüyorum. Sadece Facebook ya da Instagram üzerinden belli bir hedef kitleye yönelik sponsorlu içerikler, duyurular yayınlayarak herkese ulaşacaklarını düşünüyor olabilirler.

Sallayan olmamış demek ki. Organizatörler forumları yok sayıp insta'da reklam yaparlarsa olacağı bu. İnsta'da takip edenlerin çoğunluğu ya motosiklete özenen liseli bebeler ya da 125cc motorun egzozunu delip kafa açan dırzolar. Onlarla yapsınlar festivali.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bugün dönüş yolundayım. Biz kalabalık bir ekip olarak gittik ve festival bugüne kadar en çok eğlendiğim festival oldu. Orada olan varsa maskeli manyaklar bizlerdik.

Geze geze gelmek adına önce Edincik'te Vadi Edincik'e gittik. Bir şeyler atıştırdıktan sonra Biga Nilüfer Gölüne gittik. Çok güzel bir yermiş. Orada da biraz vakit geçirip, tekrar yola koyulduk. Şu anda Çanakkale Çardak'ta çay molası verdim. Buradan sonra Çanakkale'ye, eve ulaşmış olacağım. Çok fazla fotoğraf çekmedim ama adet yerini bulsun diye bugün Biga Nilüfer Gölünde çektiğim bir fotoğrafı ekleyeyim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Erdek bizim dötümüzün dibi ve festival olduğundan haberimiz bile yok, çadır kamp işi benlik değil ama en kötü gelsem bile civarda bir otelde kalırdım. Organizasyonda emeği daha fazla geçen kulüp de tanıtım anlamında cortlamış, bu işin tanıtım ayağını başaramamış.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bugün dönüş yolundayım. Biz kalabalık bir ekip olarak gittik ve festival bugüne kadar en çok eğlendiğim festival oldu. Orada olan varsa maskeli manyaklar bizlerdik.

Geze geze gelmek adına önce Edincik'te Vadi Edincik'e gittik. Bir şeyler atıştırdıktan sonra Biga Nilüfer Gölüne gittik. Çok güzel bir yermiş. Orada da biraz vakit geçirip, tekrar yola koyulduk. Şu anda Çanakkale Çardak'ta çay molası verdim. Buradan sonra Çanakkale'ye, eve ulaşmış olacağım. Çok fazla fotoğraf çekmedim ama adet yerini bulsun diye bugün Biga Nilüfer Gölünde çektiğim bir fotoğrafı ekleyeyim.

Roadtec 02'ler de yakıyor. Ufak bir inceleme rica etsek?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Erdek Festival'ine geçen yıl gittiğimde ben uyurken çadırımın yanında kavga filan olmuş .Geze geze kavga etmiş herifler Jandarma vs gelmiş.O yüzden bu sene gitmek istemedim.Ama manisaya yine giderim sanırım :)

Cuma günü yine kavga olmuş sanırım. Yine jandarma gelmiş. Kavga edenleri kovmuşlar alandan. Motosiklet bağırtma mevzusuna çıkmış kavga. Ben cuma akşamı gittiğim için kavga görmedim gayet güzeldi ve eğlendik.

Roadtec 02'ler de yakıyor. Ufak bir inceleme rica etsek?

Roadtec 02'den önce mt60 rs kullanıyordum. Ondan sonra yeni motor almışım gibi değişti her şey. Çok daha titreşimsiz, çok daha sessiz ve çok daha güvenerek viraja girebiliyorum. Hiç sorun yaratmadı şimdiye kadar. Yalnızca havalar çok sıcak olduğunda bu da biraz sapıtıyor. Yumuşak hamurlu her lastiğin kaderi bu sanırım. Mt60 Rs de aynıydı. Yazın sıcağında kayan lastik, kış gelince kafa kaldırıyordu. Bugün de yolda gelirken serin sayılabilecek bir hava vardı. Tutuş mükemmeldi. 2 kere büyük frenleme yapmam gerekti, ikisinde de vay anasını ne durdu be dedim. Hiç absye girmeden neredeyse full yükte frenledim. Birinde 140la gidiyordum, yolda köpeği görünce bir anda panik fren yaptım çünkü köpeklerin ne yapacakları belli olmuyor. Bir anda dönüyor ya da koşabiliyorlar. 140tan 40'a kadar falan düştüm ve en ufak bir güvensizlik vermedi. Diğerinde de 120 civarında giderken ana yola bir anda bekleyen araba atladı. Muhtemelen ya görmedi ya da bakmadı. Onun için büyük bir frenleme yapmam gerekti. Onda da yine çok güzel tepki verdi. Bu yaşadıklarımın ikisi de Bursa-Çanakkale yolunda oldu. Yani sıcak asfalt üzerinde oldu.

Biga Nilüfer Gölüne giderken uzun bir süre toprak yolda gitmem gerekti. Orada keşke mt60 rs olsaydı dedim ama geri kalan hiç bir konuda eski lastiğimi aratmıyor.

Tamam da festivalleri ve diğer etkinlikleri takip edip haber vermek ancak haber verme anlamında yönetimin işi belki olabilir. Burası forum, her şeyi kullanıcılar yazar.

Forum yönetiminin işi değildir bütün etkinlikleri takip etmek, forum yöneticilerinin işi forumu çalışır halde tutmak ve üyeler arasında kavga vb. çıkmasın diye kontrol etmek o kadar bence.
Ben öyle düşünmüyorum. Öyle.. Forumu kurdum ortalığa saldım olmamalı. Admin demek Forum yönetimi demek değildir . Admin Sadece Forumdaki genel gidişatı kontrol etmekle görevli olan yetki tanımlaması yapılmış kişilerdir. Benim sitemim Sosyal Medya yönetimine. Belkide forumun sosyal medya yöneticisi yoktur onu bilemem. Ana sayfadaki haberler bile çok geç güncelleniyor. Sistem ne yazıkki kendini tazeleyemiyor.

Motosikleti
Ben öyle düşünmüyorum. Öyle.. Forumu kurdum ortalığa saldım olmamalı. Admin demek Forum yönetimi demek değildir . Admin Sadece Forumdaki genel gidişatı kontrol etmekle görevli olan yetki tanımlaması yapılmış kişilerdir. Benim sitemim Sosyal Medya yönetimine. Belkide forumun sosyal medya yöneticisi yoktur onu bilemem. Ana sayfadaki haberler bile çok geç güncelleniyor. Sistem ne yazıkki kendini tazeleyemiyor.
Sizin bu dediğiniz mantıklar instagram'ın sahibi olan meta (facebook) şirketi de bu festivali takip edip instagramda duyurması lazım ama öyle yapmıyorlar, festivalin sosyal medya ile uğraşanları instagramda duyuruyor, aynı sosyal medyacıların bu forumda da başlık açıp duyurmaları gerekirdi demek forumdan haberleri yok ya da sallamamışlar bize sosyal medya siteleri yeter demişler.

Motosikleti
CB125F
Tarım fuarı afişi gördüm geçen gün de Erdek moto festivalden hiç haberim olmadı

Motosikleti
D400
gecen sene oldukca güzel bir festivaldi ekonomiyi toplayamadık bu sene :D

bu arada konu başlıgı bir garip, sende açabilirdin başlıgı. bizim ya da yöneticilerin sorumlulugunda mı bu iş =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ya ben insandan kaçıyorum psyduck. bugune kadar hiç festivale gitmedim.

festivale gel al sana 20.000 tl deseler vallahi yine gitmem.

50.000 tl ye ok derim ama.

Motosikleti
1190 ADV
Şimdiye kadar gittiğim motosiklet festivallerinde yaşadığım birkaç şeyi yazayım... Neden birçok kişi festivalleri takip etmiyor belki fikir verir.

- Çadır kurulacak alan düzgün ayarlanmamış oluyor. Gölge alan, wc, su gibi imkanlar kısıtlı olabiliyor.
- Birçok kişi için festival; hayvan gibi içilecek, öküz gibi böğürecek yer anlamı taşıyor. Sen 400-500km motor sürüp gelmişsin, hali ile yorgunsun ve uyumak istiyorsun. 5 metre ötende 10 kişilik bir grup sabaha kadar uyumuyor, uyutmuyor.
- Festival alanına yakın çevreden gelen racingciler ortamı bok ediyor. Sürekli alanda hareket halinde oluyorlar, kamp alanına girmeseler bile egzoz sesleri 10km den duyuluyor zaten. Organizasyonundan polisine kimse de çıkıp bu tiplere birşey demiyor.
- Motosiklet festivaline motosikletle alakası olmayanlar da geliyor. Adam çocuğunu oyalamak için motorların arasına salıyor. Gerisini tahmin edin.

Güzel festivaller olmuyor mu ? Evet oluyor ama 10 festivalden 1 tanesi güzelse 9u yukarıda yazdığım gibi oluyor.

Ben o yüzden festivallere gitmiyorum artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar