Kavga , gürültü , vutututu , gece 3 de erik dalı sabah 7 de koğuş kalk çalanlar , dibdibe çadırlar , hatta döner bıçaklarıyla birbirine saldıran esnaf TR festivallerinde olmazsa olmazdır , herbiri renk katar heyecan gelir yoksa vakit geçmez
Tüm bunları yaşıyorsanız çadırınızı çok yanlış yere kurdunuz demektir , konser ve sosyal alana uzak biryer mutkaka vardır , mümkün olduğunca tercihinizi en uzak yerden yana yapın , canlı konser , gün içi yeme içme alışveriş , standları gezmek harici kalabalık alana yaklaşmayın ,
Bu sebeple denize yakın festivalleri seviyorum , zaten hava sıcak , gir denize yat sahilde muhabbet edecek iki üç arkadaşda varsa oh mis..
Erdeğe bu sene gidemedim daha doğrusu bir festival gurusu olarak bu sene hala hiçbirine katılamadım

Erdek motofest organizasyon olarak çok güzeldir , denize sıfır , şehre uzak , etrafda gezilecek yerleri olan bir festival..
Fazla gürültü patırtı istemiyorsanız Eylüldeki festivallere gidin , özellikle Ege Yolcu dergisinin düzenlediği Köyceğiz ve Bodrum Motosiklet Klubunün düzenlediği Gümbet'deki festivaller daha sakin geçer..