Erdek motofest ana konusu neden yok?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ya bu konuda ukalalık yapan arkadaş da ukalalığı kime yaptığının farkında değil; muhatap olduğu kişi "daha Türkiye'de internet falan yokken 90'larda" bir HiTNeT BBS'i işletmiş bir sysop. (HiTNeT falan neymiş bir araştırsın öğrensin...)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya bu konuda ukalalık yapan arkadaş da ukalalığı kime yaptığının farkında değil; muhatap olduğu kişi "daha Türkiye'de internet falan yokken 90'larda" bir HiTNeT BBS'i işletmiş bir sysop. (HiTNeT falan neymiş bir araştırsın öğrensin...)

kim o ukala ?

Meaestro mu dgfsggf

Motosikleti
CB125F
bu sabah erken saatlerde Erdek'e gidip hesabını sorabilirim 😁 10 dk. Kadar uzağım şuan
Beni ilgilendirmeyen tarım fuarı afişi gördüm de motofest ten haberim olmadı

henüz acemiyim 6 aydır motosiklet kullanıyorum fakat araba ve kamyon kullanmaktan daha çok keyifli rüzgarsız gün denk gelirse

Kavga , gürültü , vutututu , gece 3 de erik dalı sabah 7 de koğuş kalk çalanlar , dibdibe çadırlar , hatta döner bıçaklarıyla birbirine saldıran esnaf TR festivallerinde olmazsa olmazdır , herbiri renk katar heyecan gelir yoksa vakit geçmez 🤣

Tüm bunları yaşıyorsanız çadırınızı çok yanlış yere kurdunuz demektir , konser ve sosyal alana uzak biryer mutkaka vardır , mümkün olduğunca tercihinizi en uzak yerden yana yapın , canlı konser , gün içi yeme içme alışveriş , standları gezmek harici kalabalık alana yaklaşmayın ,

Bu sebeple denize yakın festivalleri seviyorum , zaten hava sıcak , gir denize yat sahilde muhabbet edecek iki üç arkadaşda varsa oh mis..

Erdeğe bu sene gidemedim daha doğrusu bir festival gurusu olarak bu sene hala hiçbirine katılamadım :(
Erdek motofest organizasyon olarak çok güzeldir , denize sıfır , şehre uzak , etrafda gezilecek yerleri olan bir festival..

Fazla gürültü patırtı istemiyorsanız Eylüldeki festivallere gidin , özellikle Ege Yolcu dergisinin düzenlediği Köyceğiz ve Bodrum Motosiklet Klubunün düzenlediği Gümbet'deki festivaller daha sakin geçer..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar