Güncelleme 1: Ulaşabildiğim her mecradan yapmış olduğum yazılı şikayetlerden sonra bugün Kawasaki Türkiye'den Levent K. adlı yönetim kademesinden biri beni aradı. Yaşadığım sorunla ilgili firma adına özür dileyerek beni İzmir'de Daytona'ya yönlendireceğini söyledi. Ben de Daytona, Göçmen ve Sabri ile bir daha asla iletişim ve ticari ilişkim olmayacağını söyledim. Farklı bir konudan kaynaklı İstanbul'a sık geldiğimi öğrenince İstanbul'da hem yeni genel merkezlerinde beni ağırlamak istediklerini hem de çok iyi bir yetkili servislerine beni yönlendireceklerini söyledi. Telefonlarımızı kaydettik. Sorunum şimdilik çözülmedi ama yine de tepeden birilerinin arayıp hatalarını kabul etmeleri güzel oldu.
Güncelleme 2: Bugün Mamba09'un önerdiği Moto Tru'ya gittim. 2 Genç arkadaş işletiyor burayı. Aynı zamanda buji yataklarından birinde yağ olduğunu söylediğimde de sağ olsunlar benimle çok ilgilendiler ama sadece senkron ayarıyla sorunumun düzelmeyeceğini, subaplarımın da şıkırtılı çalıştığını subap ayarı yapılsa bile 1-2000 km sonra başıma bir problem açabileceğini söylediler. Dolasıyla adamların önerdikleri üst kapak revizyonu, egzantrik zincir, gergi ve otomatiğinin değişimi, subap ve senkron ayarı şeklinde komple bir bakım önerdiler. Fakat bu bakımın da çok para tutacağını ve de motorun değerini arttırmayacağını söylediler. Benim de kafam karıştı, hiç bir şey yaptırmadan geri döndüm. Biraz kafamı toparlayayım da ne yapacağıma ya da ne yapmayacağıma karar vereceğim.