- Motosikleti
- Dominar D250
- Konu Yazar
Selamlar, motosiklet için giyim alışverişine başlıyorum ama bazı önerilerinize ihtiyacım var, haftaya Ankara'ya uğrayıp İstanbul'a gideceğim 1 hafta kadar oralardayım, bu fırsatla internetten kör alım yerine mağazadan deneyerek almayı düşünüyorum (Ankara'ya zaman zaman tekrar gittiğim oluyor)
Bazı işletmelerin online mağazalarından araştırıyorum ama mağazaya gittiğimde satışçının insafına kalmaktansa öncesinde sizlerin deneyimiyle doğru bilgiler edinmek istedim.
Öncelikle ilk motora başlangıcım olduğu için çok masrafım olacak bu nedenle yazlık kışlık vs çeşit yapamıyorum, 3 mevsim ürün mü almalıyım?
-Eldiven olarak Alpinestars düşünüyorum (tamamen marka beğenisi) hızla işim olmadığı için tekstil ürün bakıyorum ama Ankara'daki bir mağazada model isimlerinde 2017-2016 vs yıllar yazıyor, bu üretim yılı mıdır, böyle beklemiş bir üründen zarar gelir mi acaba? (eldiven bütçesi ort. 4-5.000 TL)
-Kask Shoei, ikinci seçenek Arai düşünüyorum (kask bütçe 25-40.000 TL)
-Mont olarak yine marka beğenisi ve logosu yüzünden Alpinestars bakıyorum
ama fiyatlar da bir hayli yüksek, Revit ile karşılaştırıldığında hangisini seçmeliyim, bunlar yerine başka öneriniz olur mu? (mont bütçe 10-15.000 TL)
-Bu masraflardan sonra korumalı kot pantolon mu yoksa bir süre dizlikle idare etmek mi dersiniz?
Aklıma gelmeyen eksik bir şey varsa önerilerinize açığım, teşekkürler.
Bazı işletmelerin online mağazalarından araştırıyorum ama mağazaya gittiğimde satışçının insafına kalmaktansa öncesinde sizlerin deneyimiyle doğru bilgiler edinmek istedim.
Öncelikle ilk motora başlangıcım olduğu için çok masrafım olacak bu nedenle yazlık kışlık vs çeşit yapamıyorum, 3 mevsim ürün mü almalıyım?
-Eldiven olarak Alpinestars düşünüyorum (tamamen marka beğenisi) hızla işim olmadığı için tekstil ürün bakıyorum ama Ankara'daki bir mağazada model isimlerinde 2017-2016 vs yıllar yazıyor, bu üretim yılı mıdır, böyle beklemiş bir üründen zarar gelir mi acaba? (eldiven bütçesi ort. 4-5.000 TL)
-Kask Shoei, ikinci seçenek Arai düşünüyorum (kask bütçe 25-40.000 TL)
-Mont olarak yine marka beğenisi ve logosu yüzünden Alpinestars bakıyorum
-Bu masraflardan sonra korumalı kot pantolon mu yoksa bir süre dizlikle idare etmek mi dersiniz?
Aklıma gelmeyen eksik bir şey varsa önerilerinize açığım, teşekkürler.