Honda dünyayı şok etti.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Beyler, ağalar, kardeşler manyak mısınız? Hissesini mi alıyorsunuz? Kim şey eder Honda'yı da Suzuki'yi de Kawasaki'yi de? Alan almış, geçen geçmiş. Bırakın ampır ampır işleri. Her marka ve modelin iyi yanları da var kötü yanları da var. Yarın öbür gün köfte ziyaretinde yüz yüze bakacağız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O Honda'nın amortisörüne laf söyleyen adam zamanında NC'ye komple ön - arka Hyperpro upgrade yapmak için para dökmüş birisi yalnız. (Allah için güzel olmuştu valla...) Ömründe de hiç asfaltta kullanmak için Karoo 4 lastik almak gibi amatörlükler falan da yapmamıştır... 😜 :ROFLMAO: 💦

ya amortisoru africa twin için konusuyoduk nerden cıktı nc işi..

benim cb125f i de kampana fren diye eleştirinnn arada kaynasın..

yazık yazık..

ayrica yeni nc bomba gibi italya da satış sov yapmış.

listede bir tane bile suzi yok tabiiikiiii.

allahtan sizin gibi cengaverler cıkıyorda suzuki iflas etmiyor.

puhahsga

not: karoo4 iyi lastik yine alacam..ayrı bir havası var dsdas

Motosikleti
Ns200 15"
Beyler, ağalar, kardeşler manyak mısınız? Hissesini mi alıyorsunuz? Kim şey eder Honda'yı da Suzuki'yi de Kawasaki'yi de? Alan almış, geçen geçmiş. Bırakın ampır ampır işleri. Her marka ve modelin iyi yanları da var kötü yanları da var. Yarın öbür gün köfte ziyaretinde yüz yüze bakacağız.
Abi eskiden Japon vs Avrupa konuşulurdu şimdi Japon vs Japon bir garip geldi. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi eskiden Japon vs Avrupa konuşulurdu şimdi Japon vs Japon bir garip geldi. :)
Biz burada 5 kişiyiz, 5'imiz de birbirimizi biliriz.

Herkesin kullanım amacı ve stilini de biliyorum, içlerinde defalarca sürdüklerim de var. Yine de en azından "bizim" aramızda bu kavga olmamalı.

Biz burada 5 kişiyiz, 5'imiz de birbirimizi biliriz.

Herkesin kullanım amacı ve stilini de biliyorum, içlerinde defalarca sürdüklerim de var. Yine de en azından "bizim" aramızda bu kavga olmamalı.

yaa ne kavgası ben suzicilerle cidden eğleniyorum :d

Neden eğleniyorsun ki? Kimi onunla gezmiş, sen bununla. Gün sonunda aynı köfteciye aynı yoldan aynı zamanda ulaşmışız. Eeee? Problem ne ki?

problemi suzici cocuklara sorsan daha iyi
bence trolluyolar , akıllarınca beni kızdıracaklar puhshaha

yav once bir rakip olabilecek duzeye gelsin su suzi, ondan sonrs tartışırız kim iyi falan diye

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben Abs.si, yakıt göstergesi olmayan 150k km'deki motorla sürüyorum, bildiğim kadarıyla benden önce 2 defa rektefiye edilmiş. Şasisinin rijitliğini, depo kapasitesini, süspansiyon aralığını sizce ipliyor muyum? ya da Avrupa satış rakamını? Zamanında aldık, sürüyoruz. Bakalım makaramıza, dalgamıza.

Ben Abs.si, yakıt göstergesi olmayan 150k km'deki motorla sürüyorum, bildiğim kadarıyla benden önce 2 defa rektefiye edilmiş. Şasisinin rijitliğini, depo kapasitesini, süspansiyon aralığını sizce ipliyor muyum? ya da Avrupa satış rakamını? Zamanında aldık, sürüyoruz.

yav iyi de ben de umursamıyorum zaten.

bu cocuklar yok sasi kotu, yok amortisor kotu yok motor kotu..

ee neden suzinin 10 katı satıyor diyorum..

eeeee bize nee ben 200 k kullandım falannn.

tartışabilsek keşke.. tartışamıyoruz maslesf.
fanatik cocuklar

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben Abs.si, yakıt göstergesi olmayan 150k km'deki motorla sürüyorum, bildiğim kadarıyla benden önce 2 defa rektefiye edilmiş. Şasisinin rijitliğini, depo kapasitesini, süspansiyon aralığını sizce ipliyor muyum? ya da Avrupa satış rakamını? Zamanında aldık, sürüyoruz. Bakalım makaramıza, dalgamıza.
İmzamı atarım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
yav iyi de ben de umursamıyorum zaten.

bu cocuklar yok sasi kotu, yok amortisor kotu yok motor kotu..

ee neden suzinin 10 katı satıyor diyorum..

eeeee bize nee ben 200 k kullandım falannn.

tartışabilsek keşke.. tartışamıyoruz maslesf.
fanatik cocuklar
Yaw boşver, ikinizin de motoru benim göz zevkime göre s.k gibi, uzun bacaklı karaktersiz motorlar. Benim motorun tipi de bir başkasına göre dümbük gibi. Bu işler çok öznel.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şu gümrük vergi işleri falan Japonların çok aleyhine işledi. Fiyat farkları ciddi boyutlara geldi. Avrupa markaların distribütörleri şu fırsatı iyi değerlendirirse piyasa paylarını çok ciddi artırabilirler. Ki başladılar ufak ufak; eskisinden çok daha fazla Aprilia, Ducati ve Triumph görüyorum yollarda.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben Avrupalı kullananın da satmadan en az 50k yapacağına inanmıyorum. At, Vstrom, Avrupalı olsa da Gs bunlar artık uzun km.ler için kendini kanıtlamış makineler.

Motosikleti
Ns200 15"
Şu gümrük vergi işleri falan Japonların çok aleyhine işledi. Fiyat farkları ciddi boyutlara geldi. Avrupa markaların distribütörleri şu fırsatı iyi değerlendirirse piyasa paylarını çok ciddi artırabilirler. Ki başladılar ufak ufak; eskisinden çok daha fazla Aprilia, Ducati ve Triumph görüyorum yollarda.
Evet buda benim dikkatimi çekiyor, mesela uzun bacaklı sınıfında daha çok Avrupalı görüyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
O zaman buradan ne anlıyoruz, alemin tek kralı varsa oda Bajaj.

Yola çıktım sabah erken, Bajaj’ım yanımda serin serin.
Ne rampada zorlanır ne frende şaşar,
Küçük yakar ama yolda hep taşar.
Sesi tok, yürüyüşü düz,
Bajaj’la sür, yollarda yüz!

Motoru diri, ruhu asi,
Şehirde kral, dağda paslı.
NS’i ayrı güzel, Dominar başka,
Bajaj binerken düşme tasa.
Sağlamlıksa onun işi,
Her kilometrede belli dişi!

Piyasadan daha ucuza alınabileceğinden %100 eminim.

Bununla birlikte bir takım tekerlek 22.000₺ iken bilmem kaç senede bir değişecek bir rulman 3.500₺ olsa ne yazar? Hissetmeyiz bile yani... Bir rulman ile kaç takım tekerlek yenir kim bilir? (Teker falan yapılmıyor -- NC ile yapılmaz tabi hahaha -- veya saçma sapan çukurlu yerlerde sürülüp o çukurlara girilmiyorsa...)

Yani hayat kısa @Lombardo, 3.500₺ artık 1.00$ bile yapmıyor, çok takılma keyfine bak. 🤪
Aslında mesele para değil. Lastikten örnek verecek olursak, motora pirelli taksak 17 bin olur, anlas taksak 15 bin olur, başka marka taksak 20 bin olur. Ama 200 bin olmaz. Piyasada 150 tl ye alınan rulmana 3500 vermek, bunun yanında honda serviste çalışan burnu büyük kişilerin ukalalıkları ile uğraşmak daha çok koyuyor. Neyse çok kafaya takmaya gerek yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizin Er6 yı düşününce içime bir heyecan geliyor. Acaba bende Benim motoru 150 k kullanabilir miyim diye?

Sizin Er6 yı düşününce içime bir heyecan geliyor. Acaba bende Benim motoru 150 k kullanabilir miyim diye?

yaaa sende az değilsinnn valla.

o kadar millete vstrom anlattırıp ovdurdun, gul gibi vstromlar varken gittin nc750 aldın...

kaç lt yakıyo şimdi son durum ne fjffshgs

Şu an 3,3 lt ortalama ile geziyorum. Ben yaşlı ve çok sakin olduğum için zaman zaman 3 lt ortalamayı gördüm.

3 ha,vay vayyy. çok kral alet aldın valla,

usta ellerde 2.8 lt ye duser o.

burda 250 lik skuter binenler 4 lt geziyolar..

o motoru satma derim.. cok ararsın sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar