38500 km'de CB250R i̇çi̇n yetki̇li̇ servi̇s mi̇ özel servi̇s mi̇

Motosikleti
cbf 150
Makul ücret hesabı bakım için size:

Yağ kaç para piyasada diyeim 1000tl servis isterse 2000 makul değil isterse 1200tl makul.

İşçilik yağ değişimi hava filtresi değişimi tabi zor olan motorlarda hava değişimi 2 saate sürebilir. Asgeri ücretli bir eleman yapacak saati 100tl sizden isterlerse 2000tl makul değil makulü 600 tl

Yag ve filtre degisimleri icin honda yetkili servis ucretleri gayet makul. Hatta bircok ozel servisten bile ucuz.

Ben ayni motor icin, asagi yukari ayni km lerde periyodik bakim ve fren hidroligi degisimi icin Anes motordan randevu istemistim. Adamlar bana islem icin 4 saat iscilik yazilacagini soylediklerinde birdaha Yetkili servise ugramadim.

Motosikleti
Forza 250
Yetkili servisin arkasında herhangi bir tecrübesi olmayan bir genç bakımınızı yapıyor da olabilir.

Servisin adı yetkili fakat o yetkiyi hakedecek biri bakım yapıyor mu tartışılır.

Fiyat konusunda tahminim 3.000-5.000₺ arası olur gibi.

Nispeten haklısınız ama şöylede bişey var bu arkadaşın bu motoru almasındaki en büyük etkenlerden biri bence kmsi yüksek olmasına rağmen sadece yetkili servis bakımlı olması olmuştur diye düşünüyorum.Şuan bu motoru kullanıp satarkende serviste yaptırmaya devam ederse bakımı satmasıda nispeten daha kolay olur bence.İşin şu tarafıda var yetkili serviste yapılan herşey faturalı ve resmi yarın öbür gün ustada birşey yaptırdığı zaman sorun çıkarsa fatura yok bişey yok kamera yok kayıt yok adam ben dokunmadım bile diyebilir rahat rahat sorun olsa karşısında sanki hayalet varmış gibi olcak.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yag ve filtre degisimleri icin honda yetkili servis ucretleri gayet makul. Hatta bircok ozel servisten bile ucuz.

Ben ayni motor icin, asagi yukari ayni km lerde periyodik bakim ve fren hidroligi degisimi icin Anes motordan randevu istemistim. Adamlar bana islem icin 4 saat iscilik yazilacagini soylediklerinde birdaha Yetkili servise ugramadim.
katılıyorum geçen sene sonunda honda dioyu 450 tlye yağ bakımına sokmuştum

Motosikleti
Ns200 15"
Nispeten haklısınız ama şöylede bişey var bu arkadaşın bu motoru almasındaki en büyük etkenlerden biri bence kmsi yüksek olmasına rağmen sadece yetkili servis bakımlı olması olmuştur diye düşünüyorum.Şuan bu motoru kullanıp satarkende serviste yaptırmaya devam ederse bakımı satmasıda nispeten daha kolay olur bence.İşin şu tarafıda var yetkili serviste yapılan herşey faturalı ve resmi yarın öbür gün ustada birşey yaptırdığı zaman sorun çıkarsa fatura yok bişey yok kamera yok kayıt yok adam ben dokunmadım bile diyebilir rahat rahat sorun olsa karşısında sanki hayalet varmış gibi olcak.
Ya tabi şimdi yapılan işlemler garanti altında fakat dediğim gibi yapan kişi tarafıda şaibeli.

Motosikleti
Forza 250
Bide şöyle bir şey var bire bir aynı model aynı km ve aynı yıl olan bir motosiklette bitanesi servis bitaneside dışarıda herhangi bir ustada bakım gördüyse kim dışarda bakım göreni seçer ki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya tabi şimdi yapılan işlemler garanti altında fakat dediğim gibi yapan kişi tarafıda şaibeli.
Tam bi yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal muhabbeti işte

Son düzenleme:
Umarım işiniz görülür ve usta'dan memnun kalırsınız.
Biraz egzantrik bir ustadır, mesela pcx bakmiycam artık demişti çok uğraştıran kazada şaşesi yamulmuş pcx götürmüştü bir arkadaşım o pcx'le uğraştıktan sonra bana pcx gelmesin diye instagram hesabından yazmıştı.
Bugün İşleyen Motor'a gittim çok çok iyi karşıladılar. Aşırı samimiydi ve oğlu vardı. Uzun uzun anlattı ne yapıyor ne ediyor her parçayı gösterdi. Amortisör yağının değişmesine gerek yok dedi. Yağ, fren hidrolikleri, debriyaj teli düzeltti frenleri düzeltti ve serum dediği bir şey yaptı üstüne lastik yağlıydı onu sildi. bir de fren balataları bitmişti onu da değiştirdi. güzel de bir indirim yaptı. açıkçası ben çok ama çok memnun kaldım. gerçekten tavsiyeniz için teşekkürler. hatta işleyen motor yazılı plaka tutacağı da taktı tam oldu :D bence gerçekten çok samimi bir usta kesinlikle tavsiye ederim.

Amortisör kafalarını sökmek için garip gureba yöntemler kullanmayacak heryerde yaptırabilirsiniz. O kafaların özel anahtarı var 8 köşeli, bende bile varken servislerde veya tamircilerde olmamasını kabullenemem şahsen.

Amortisör kafalarını sökmek için garip gureba yöntemler kullanmayacak heryerde yaptırabilirsiniz. O kafaların özel anahtarı var 8 köşeli, bende bile varken servislerde veya tamircilerde olmamasını kabullenemem şahsen.
Bana dedi ki amortisör için tornacıya gitmesi gerek öyle bir günde olacak iş değil dedi. Fakat daha değişmesine de gerek yok dedi. Ben de tornadan falan açıkçası korktum onun için bir yetkili servise gideceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar