İstanbul içi bmw ustası aranıyor tavsiye lütfen

F54

BMW F750 eski motor değil ve ustalardan yuzum gulmedi diyor.

İşte BMW bu yaaa.

sorun yumağı.

Biz africa da ne yapıyoruz peki ? Yağ filtrsi hava filtresi değiştir devam et.

@bravetaxi , rica etsem yaşadığınız sorunları yazabilir misiniz ?​

Tesekkurler​

benim bir arkadaş var rusya da ne rezillikler çekti 1200gs ile en son 2000 usd harcayıp tr ye getirdi motosikleti 6 YIL oldu halen toparlanmadı
orada marş MOTORU BOZULMUŞ ilk yolda kaldığında ise şanzument yağ kaçırmış 3 gün anahtar aramışlar sökmek için bla bla bla
şuan da da kendisi 1 yıldı borusan^da parça bekliyor yakıt sistemi ile alakalı bir valf sanırım
halen uğraşıyorlar 15 ten beri 10000 km yol yapamadı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim bir arkadaş var rusya da ne rezillikler çekti 1200gs ile en son 2000 usd harcayıp tr ye getirdi motosikleti 6 YIL oldu halen toparlanmadı
orada marş MOTORU BOZULMUŞ ilk yolda kaldığında ise şanzument yağ kaçırmış 3 gün anahtar aramışlar sökmek için bla bla bla
şuan da da kendisi 1 yıldı borusan^da parça bekliyor yakıt sistemi ile alakalı bir valf sanırım

@Nikkfurie ,

niki neyseki senin elin anahtar tutuyor yoksa işin zordu.

ibrahim usta ile baya samimi olurdun sdfsfs

• Beğen
Tepkiler: F54
Bendeki 2012 GS in marş otomatiğini İstanbul Levent de sanayi sitesinde gemi marş motorlarını , şarj dinamolarını revizyon yaptırdığımız elektrikçide buldum , yerin adı da Marsan ,

yav yürüyerek getirseler Berlin'den bir yıl sürmez ne parçaymış o öyle..

Ok GS arızaları meşhurdur ama bir yıl parça bulamamak 🙄

Borusanı geçtim Bempar bile uçak kargo ile akşama getirir farkını verirsen..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Nikkfurie ,

niki neyseki senin elin anahtar tutuyor yoksa işin zordu.

ibrahim usta ile baya samimi olurdun sdfsfs
İbrahim usta ile tanışma fırsatım olmadı ama sonradan öğrendim ki benim motora o da talip olmuş ,
bir konuda kendisini aradım danıştım sağolsun çok yardımcı oldu tecrübesini paylaştı (herkes yapmaz)

Son düzenleme:

F54

Bendeki 2012 GS in marş otomatiğini İstanbul Levent de sanayi sitesinde gemi marş motorlarını , şarj dinamolarını revizyon yaptırdığımız elektrikçide buldum , yerin adı da Marsan ,

yav yürüyerek getirseler Berlin'den bir yıl sürmez ne parçaymış o öyle..

Ok GS arızaları meşhurdur ama bir yıl parça bulamamak 🙄

Borusanı geçtim Bempar bile uçak kargo ile akşama getirir farkını verirsen..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İbrahim usta ile tanışma fırsatım olmadı ama sonradan öğrendim ki benim motora o da talip olmuş ,
bir konuda kendisini aradım danıştım sağolsun çok yardımcı oldu tecrübesini paylaştı (herkes yapmaz)
aga gerçekten bilmiyorum çünkü bir gün kandıra kefkene giderken motor ışıklardan kalkarken gaz takılı kaldı gibi
5500 d/d takılı kaldı sakarya da düzeltemediler borusana götürdü
sorun çözülse zaten baklavasını yeriz :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

adam potansiyel musterisini kaçırmak istemiyor. eninde sonunda elime düşecek diyor.
bir sıkıntı olsa kime gidersin şimdi ?

ibrahim e di mi ? akıllı adam.

adam potansiyel musterisini kaçırmak istemiyor. eninde sonunda elime düşecek diyor.
bir sıkıntı olsa kime gidersin şimdi ?

ibrahim e di mi ? akıllı adam.
Yok açıkçası İbrahim usta uzak bana , çözemediğim bir sorun yaşarsam Speed Motor Nazım'a giderim çok eskiden beri tanışırız aynı liseden mezunuz 😀
Maslak'daki Teknisyen Motor Levent usta ilede tanıştım , benim motorun eski sahibi tüm bakımlarını Levent ustada yaptırmış , kayıtlarına baktım 90.000 de debriyaj değiştirmiş mesela ,
Laf lafı açtı Levent ustada bizim alışık olduğumuz usta profiline hiç benzemiyor 😃 adamı üniversitede hoca falan zannedersin dışarıda tanıyan varsa hak verecektir , konuşması uslubu falan eski Istanbul beyfendisi derler ya hani

Motosikleti
Ns200 15"
Yok açıkçası İbrahim usta uzak bana , çözemediğim bir sorun yaşarsam Speed Motor Nazım'a giderim çok eskiden beri tanışırız aynı liseden mezunuz 😀
Maslak'daki Teknisyen Motor Levent usta ilede tanıştım , benim motorun eski sahibi tüm bakımlarını Levent ustada yaptırmış , kayıtlarına baktım 90.000 de debriyaj değiştirmiş mesela ,
Laf lafı açtı Levent ustada bizim alışık olduğumuz usta profiline hiç benzemiyor 😃 adamı üniversitede hoca falan zannedersin dışarıda tanıyan varsa hak verecektir , konuşması uslubu falan eski Istanbul beyfendisi derler ya hani
AEA'nın Altınlı Gece programında bir gün konuktu sanırım o gün izlemiştim. Abi bahsettiğin gibi alışa gelinmiş bir usta profili yoktu.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Levent Usta son zamanlarda epeyi BMW işlerine girdi. (Hepsini yapar valla...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar