2 metre 150 kg bir kişiyim ve eşim de 1.90 120 kg.
Eski üye görünüyor ama...sesli güldüm. orjinal bir trolleme :d
Eski üye görünüyor ama...
Abi eli yüzü düzgün ESA'lı GS'ler ne kadardan başlıyor? Abs problemi neden oluyor bunun hakkında bir bilginde var mı?Güç ve tork yeter ama süspansiyon çok kapanacak kısa mesafe bile olsa bozuk zeminli bir yolda sıkıntı yaşarsınız ,
bütçe yükseltilebilirse ESA lı 1200 GS lere bakın , yük ve yol durumuna göre saniyeler içinde süspansiyon karakteri değiştirilebiliyor..
Hayatımda ilk defa bir forumda bilgi alışverişi yapıyorum. Amacım kimseyi trollemek değil. Bilgi amaçlı bir soru sormak istedim sadece. Yıllarca japon üretimi motorlar kullandım. Avrupa motorsikletlerini kullanmış, tecrübe etmiş kişilerden bilgi almak dışında başka bir niyetim yok.sesli güldüm. orjinal bir trolleme :d
Taşır taşır rampalarda falan fazla sıkma hız kaybettir,hararet olmazsa bişey olmaz. bütçenin doğrultusunda yeterse amerikan tipi yüksek cc torklu makineler tercih edersen çok rahatlarsınMerhaba arkadaşlar. 1150GS almayı düşünüyorum. Ancak 2 metre 150 kg bir kişiyim ve eşim de 1.90 120 kg. Bu ağırlıklarda daha önce seyahat etmiş arkadaşlar var ise bilgi rica ediyorum. 1150GS bu ağırlıklarda uzun yolda problem yaşatır mı ?
ESA 2008 yılında 1200 GS e eklendi..Abi eli yüzü düzgün ESA'lı GS'ler ne kadardan başlıyor? Abs problemi neden oluyor bunun hakkında bir bilginde var mı?
V-Strom yerine tercih edilebilir gibi, bu tarz motosikletler için kaşıntım tutuyor ama hayırlısı.ESA 2008 yılında 1200 GS e eklendi..
motorun genel durumuna göre 350.000 den başlıyor fiyatları..
Abs problemi 2004-2007 arası üretilen lerde yaşanıyor sonra sistemi komple değiştirmiş Bmw , sebep fren hidroliğinin degişilmemesi yani bakımsız binilmesi veya uzun süre binilmemesi olarak açıklanıyor..
Zaten aklımda 1150 adv var kesinlikle. Daha daha kalıplı geldi gözüme açıkçası. Ve istediğim temizlikte güzel 1200adv bulamadım.Şu anda aktif olarak fjr1300 ve kymco ak550 scooter kullanıyorum. Daha öncesinde cbf 1000,gtr1400,burgman 650,tenere 660 vs. kullandımSize düz GS değilde, GS adventure daha mantıklı olur..
ayrıca R1150gs parasına,R1200gs de varken,
neden R1150gs almaya karar verdiniz anlamadım__??
daha önce kullandığınız japonlar hangisi onuda merak ettim..
Araziye çok girmem diyorsanız R1200RT ye de bakabilirsiniz oda heybetli bir makina![]()
Hayatımda ilk defa bir forumda bilgi alışverişi yapıyorum. Amacım kimseyi trollemek değil. Bilgi amaçlı bir soru sormak istedim sadece. Yıllarca japon üretimi motorlar kullandım. Avrupa motorsikletlerini kullanmış, tecrübe etmiş kişilerden bilgi almak dışında başka bir niyetim yok.