Aşigim Arkadaşlar Ne Olur Yardim Edin!!

bir tavsiye de benden olsun,önce kızın nelerden hoşlanabileceğini öğren.romantiklikten hoşlanıyorsa o şekilde bir yol bulursun.süprizlerden hoşlanıyorsa pat diye söylersin.arkadaşlarına falan değil de kendisine sohbet sırasında sor.bir kız olarak güvenebilirsin.kısaca önce ağzını ara kızın sonra sevdiğini söylemenin bir yolu bulunur.ayrıca fazla uzatma.

59 plakayı koymuşsun o yüzden sordum.çorluda büyüdüm evim var ordada.

gençken bende böleydim:queen: yaşlandık şimdi:):):)offf......offff....
sen cesaretini topla hiç geciktirme sonucu en kısa zamanda buraya yazmanı beklıyo olucam:)bide şöyle bak duruma hiç söylemeyip kafanda yer etmesinden söle kafandan çıksın çıktığı varsada koymaz merak etme ama birde yoksa alllaaaaaa:):):)haa birde şu var ben geleceğimi düşünüyorum o yüzden kabul edemem üzgünüm diyedebilir:)

bence hiç bekleme.
illa seni seviyorum demek zorunda değilsin.
hiçbirşey yapamıyorsan koyun koyun gözlerine bak belli et.
ama sakın kaçırma.
bak benden söylemesi kızlar hiç beklemiyorlar.
sen yakışıklısındır birşey yapamazsın.
ama ağzı laf yapabilen bi tipsiz gider konuşur kapar kızı.
ablasını da bana ayarlarız;)
bu arada hiçbirşey yapamıyorsan bu açtığın konunun linkini
ver. iş tamamdır;)

:queen: :queen: :mrgreen: :mrgreen:

İş burda bitmiş yaaa....:mrgreen:

yok mu bu başlığı taşıyacak bir mod :queen:
kızın nispeten daha çirkin bir arkadaşıyla muhabetti kuruyorsun sonra buna hafiften çıtlattığın anın hemen akabinde ve detayında o hemen kıza söylüyor gerisi gelir rahat ol

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendini fazla kaptırmamalısın :)

ya insanın böyle motorcu arkadaşları olması ne kadar güzel ya walla yazılanları okudukça kendime daha çok güvenim geliyo

Hadi kocum; hadi aslanim, yuru :)

Kim tutar seni

(Hele bi acilama Sen bu kiza...)

wer gazı wer gazı baba pazartesiye kadar beklicez kızın yarın dersleri full boş nasıllll geççek bu haftasonu yaa

işin ilginçi biz erkeklerin en büyük zaafı kızlar biraz gülsün hemen benden hoşlaniyor bu dememiz:) yani hiç bir kiz erkeğe gülmemeli dimi:)abi biz art niyetliyiz yaa:queen: :queen:

hepimizin içindeki dürtü belki erkek olmanın kanunu genetik bi olay sana katılıyorum.

ama aşk başkadır,bunu hissetmek senin elinde sakın fırsatı kaçırma

sölemeyip bindefa üzüleceğine söle bi kere üzül.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence kıza dırek gıt, benım olcaksın de. bıtır muhabbetı orda. kızlar bayılır kendıne guvenen erkeklere. tabı once bı arkadasına soyle. kızla konussun desın bu sana yazıyo falan fılan. kızın verdıgı tepkıye gore bunu dıceksın...
OKUL filmini izlediysen bilirsin. ( hayvanlarda dişi erkegın neresıne bakar... euheuheuhe bizde gozukmedıgı ıcın cesaretıne bakıyolar, cesur erkegın malafatı buyuk sanıyolar ) aynen alıntıdır fılmden. sakın bana saygısız sevıyesız yazmayın. bu senaryo yazarının seviyesizliği :D

ya insanın böyle motorcu arkadaşları olması ne kadar güzel ya walla yazılanları okudukça kendime daha çok güvenim geliyo
valla helal olsun bu saatler'de mt sayende canlandı maçı bile unuttuk sana helal olsun geçekten samimi bir şekilde bizlerle paylaştığın
için (inşallah bomba değildir:) )fikrime gelince gönül işlerine akıl sır ermez birde kız güzelse eyvah eyvah işin zor üzülmek isdtemiyorsan sabırlı davran takipte ol konuşmaya çalış zaten bakışların'dan o anlar ve sana cevabı bakışlarıyla verir 'hep en güzeli ararız ama unutmaki hep güzeller hayatı zindan eder az güzel olsun bizim olsun felsefesi bana yakın gelir bunu'da unutma ve okulunu hiç bişeyin üstünde görme okur mevkii sahibi olursan işin kolay ' okulunu hiç bişey engellemesin sakın hayatın neler getireceği belli olmaz güzelin'de yakışıklının 'da sonu gelmez bunu'da unutma son söz :mrgreen: bu topik patlar yılın topiki görürsünüz buraya çiziyorum____________
biz hep buradayız ok:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ooooo canımcım gelmiş... Nerelerdeydin????

Motorcu aşkı ne bilir yaaa motorcunun aşkı asfalttır yağdır....AŞkı yüzünün gözünün çamurudur...Haa genede bi tavsiye istersen atarız be bişeyler.....

Sadece gözlerinin içine dikil....Hiç kaçırma sakın başka yere bakma direk bak...Ona da hissettir...kızssada bakmaya devam et...neden bakıyosun gibi sorulara sadece gözlerine bakmak hoşuma gidiyor dersin okadar...Eğer erimezsse bende motorun lastiğini ısırırrım..

Canımcım aşıksın anlıyoruz da burda ne işi var bu konunun...::eek:fftp:: ::uzgunum:

Gelişmelerden haberdar etmeyi unutma...

Ha sahi nooldu sansui teyp??

alp_tunay abi ne yaptınız siz ya öbür yazdıgım topiçte beni rezil etmişsiniz be abi sansui işini ise jvc aldım abi

hiçbirşey söylemene gerek yok

helal be mt 'ye üye oldugum için birdefadaha gurur duydum. işte yardımlaşma işte dayanışmaaaa:cherry:
arkadaşım bence kıza hiçbirşey söylemene gerek yok. bu topigin linkini ver yeter. ona nekadar deger verdigini görecektir. bundan başka birşeye gerek yok. bir ardaşından mail adresini al. "lütfen bu linke bak" gibide bir konu başlıgı yaz.mailine linki ver gönder.:cat:

hadi bol şanslar. buna ihtiyacın olcak. gelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma:cherry:

arkadaş yemın olsunkı yardım etmek isterdim ama,benım baş ket,ilaçim olsa kendi başima surecegim,sen benden iyisin yine,bızım agzimiz var dilimiz yok gibi bırşey,CENABİ ALLAH her ikimizede kolaylık versın.

helal olsun be döktürdünüz cevapları devam devam yokmu bunların arkası beyler okuyup geçmeyelim bu kadarmıyız yokmu aramızda kızların şifresini çözen bi vatandaş, tüm cevaplar için çok sagolun arkadaşlar

boş geçmeyelim camiye yardım

Son düzenleme:
hahahaa

kardes benim eski alimi gorur gibi oldum sende yaa kiz tavlamak diye birsey yoktur aslinda ya nasilkonussacam ne dicem ne yapsam acaba da tansisak hepsi yalan kardes bak kizlarin %90 civik hareket eden erkeklerden hoslanmaz eger cook fazla paran yoksa...

ha bu arada kizlar benim tecrubelerime gore rahat insanlari sever biraz rahat ol yaa bu kiz sinifa girmiyorda hicmi cikiyor veya cikista yaninda arkadaslari olabilir git indadina onun yuzeune bakarak mesala saat kac diye sor bi iki ole sacmalarsin onan sonra eger bi zaman bos gordun mu hemen kovala yanina git hani sana saati sordum falan diye hatirlat zaten o kafasinda senin tutup okadar insan arasinda niye inatla sanabirsey sorduguna takacaktir.(kizlar inanilmaz bu konulara takar senden benden 10 kat pipiriklidir)zatan o anlicaktir kendinden hoslandigini orda yavas gidicen ne urkutucen nede soguk oll bi cay icicem hadi sende gelsene suraya gidicem gelsene faln kitle yarin kacta gelicen kitle ne bilim bunun gibi ivir zivir 100lerce senin kesinlikle hayal dunyana birakiyorum.Ondan sonrasimi kardes bak bi kiz senden hoslanmadiysa bunu cok rahat belli eder urkek kiz ya bilmemki burda dursam der,hoslanmayan gozlerini kacirir yok sen git der falandi filandi.Sen biraz kendin biraz kendinden fazlaca sempatik pozitif insan olucan bide o da senin gibi bir insan ne kaf dagina koy nede oyle 40 yillik arkadas muhabbeti yap

hadi rast gele:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar