Brixton Felsberg 250

Bah

Kullanıcısı var mı forumda dostlar ?
ben bu sıra gidip bir tane almayı düşünüyorum

Şu Brixton markasının da Crossfire 500 , Cromwell 1200 gibi güzel motorları da varmış, keşke 125-250 cc modellerle yetinmeseler Türkiye'de.
Madem konu hortladı 500 ve 1200 lük de gelmiş , nerede kim üretiyor acaba Brixton u , canlı hiç görmedim fotolarda dizaynları çok güzel , teknik nasıl acaba? Çinde biri almış üretiyordur tahminimce..

sanırım brixton firması iflas haberi duymuştum yanlış hatırlamıyosam nuri uyanıkoğlu haber yapmştı araştırmanızı tavsiye ederim

Herkes aynı zamanda aynı motoru mu düşünür? Kısa alanda kıvrak işler yapsın şehiriçinde mobilitemi sağlasın diye bu motoru araştırıyordum ben de. Ancak CF-Moto clx veya nk daha uygun olabilir gibime geldi.

Bah

bana minnak çok fazla havalı iddiası olmayan am sıkı da duran bir hava verdi yarın notere gidiyoruz bakalım :)

Bah

Hayırlı olsun, bir müsibet bin nasihatten evladır.
bu devirde 70-80 bin liralık başka bir şey olmadığı gibi musibetlik bir rakam da değil bakalım göreceğiz... iyi dileklerinize teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes aynı zamanda aynı motoru mu düşünür? Kısa alanda kıvrak işler yapsın şehiriçinde mobilitemi sağlasın diye bu motoru araştırıyordum ben de. Ancak CF-Moto clx veya nk daha uygun olabilir gibime geldi.
Dostum söylediklerin daha performanslı makineler haklısın fakat sorun bende :))) hep cruiser tipi kullandım 88 lerden beri şimdi biraz daha minik idare eder cinste biraz da görüntüsü farklı bir şey deneyeyim dedim yaş olarak senin modellere biraz moruk kalıyorum sanki :p

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bu devirde 70-80 bin liralık başka bir şey olmadığı gibi musibetlik bir rakam da değil bakalım göreceğiz... iyi dileklerinize teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum söylediklerin daha performanslı makineler haklısın fakat sorun bende :))) hep cruiser tipi kullandım 88 lerden beri şimdi biraz daha minik idare eder cinste biraz da görüntüsü farklı bir şey deneyeyim dedim yaş olarak senin modellere biraz moruk kalıyorum sanki :p
Fiyatlara bakmadım ama 70-80'e almışsanız bence güzel rakam. O paraya skuter vermiyorlar neredeyse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar