Brixton Felsberg 250

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Bu markanın Türkiye'ye geldiğini, İspanya fuar videosu izlerken öğrendim. 2-3 senedir geliyor galiba ama bir şekilde denk gelmemişim.
Yakın zamanda yeni başlayan bir arkadaşımız ile sohbet imkânı doğdu.

Detaylar ve izlenimlerim yazı olarak:
https://dengeliyorum.com/brixton-felsberg-250/

Video:

Sizler de görüş veya deneyimlerinizi iletirseniz (yazıda/videoda veya burada) sevinirim.

Motor güzel gözüküyor. Fakat ülkeye yeni gelen Markalar kendini oturtup belli etmediği sürece almam. Sütten ağzım yandı bir kez :)

Motosikleti
Motor güzel gözüküyor. Fakat ülkeye yeni gelen Markalar kendini oturtup belli etmediği sürece almam. Sütten ağzım yandı bir kez :)
2-3 senedir geliyormuş galiba. Belki pandemiden dolayı, hiç duymamıştım.
Siz hangisinde problem yaşamıştınız?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu Brixton markasının da Crossfire 500 , Cromwell 1200 gibi güzel motorları da varmış, keşke 125-250 cc modellerle yetinmeseler Türkiye'de.

Motosikleti
Cromwell 250'ye renginden dolayı sempati duymaya başladım. Ama bu kategorinin tartışmasız lideri Ducati.
Yüksek cc.de, gelse bile, ducati scrambler ile çok rekabet edilebileceğini sanmıyorum.
(Fiyat belki rekabet unsuru olabilir ama, 1200'lüğün onda da şansı olmaz.)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
250 olanin 90bin fiyati var.

500 olan gelse 200bin olur.

1200 olan 400 bin den aşaği olmaz.

Hala isyan etmeyen garip gurebaya kol gibi sitem ediyorum. Kendi içimden ana avrat sövüyorum ama gundinin teki cimer'e ispiyonlar diye rahat rahat yazamıyorum.

cub motorun vergisiz olanı makbüldür :)
öyle 125 150 180 cc bize gelmez şehir içinde sağa sola gitmek için gerçekten gereksiz pahalı ve masraflı olur

Başkan 185 cc makina yahu,vergisi olsa ne olacak yillik bandrolun 1 karton sigara parasina denk.

F54

Başkan 185 cc makina yahu,vergisi olsa ne olacak yillik bandrolun 1 karton sigara parasina denk.

öyle deme kaç para olduğunu bilmiyorum ama sonuçta ödenecek yani
bende 2 motor var bir i 1000 cc diğeri 97 yani bir tanesi ne ödeyince 2 bölüyorum eğer iki si vergili olursa göze batar :)
o yüzden

2-3 senedir geliyormuş galiba. Belki pandemiden dolayı, hiç duymamıştım.
Siz hangisinde problem yaşamıştınız?

Cf400 de. Yeni geldiği sıra almıştım. Malesef satana kadar olan ilgiyi satıldıktan sonra göremedim. Bir de nakit ihtiyacına düştüğüm sırada satılmamasından dolayı beleş denilen bir ücrete vermek zorunda kalmıştım. Bu yüzden Yeni markalara yaklaşımım biraz daha zor.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bu fiyatlarla bilemiyorum. Macera gibi geliyor bana. Şekil olarak güzel ama.

Motosikleti
Cf400 de. Yeni geldiği sıra almıştım. Malesef satana kadar olan ilgiyi satıldıktan sonra göremedim. Bir de nakit ihtiyacına düştüğüm sırada satılmamasından dolayı beleş denilen bir ücrete vermek zorunda kalmıştım. Bu yüzden Yeni markalara yaklaşımım biraz daha zor.
İlgi kısmını anlarım. Uğur Motorlu Araçların, Zontes kullanıcılarına yaptığı ortada.
Satış zorluğu belki ara hacim olmasından kaynaklı olabilir. Marka olarak yine Uğur getirmesine rağmen, piyasada belli bir yer edindi kendine.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

Bu fiyatlarla bilemiyorum. Macera gibi geliyor bana. Şekil olarak güzel ama.
Fiyat olarak ucuz segmentte değil, ama tarz olarak scramblerın belirli bir alıcı kitlesi var gibi görünüyor.

Brixton güzel marka 3 senedir Türkiye de bildiğim kadarı ile ama tutunamadı macera aramaya gerek yok …

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar