Marifet az yaktırmakta değil çok yaktırabilmekte. Çok yaktırabilmek hem tecrübe hem de yürek istiyor.
Kabul et bizimle son köfteye geldiğinde çok eğlendin, "ohh len dünya varmış" dedinahagaha
tabi tabiiii :d
Şu saçma Karoo 4'ler olmayaydı daha çok eğlenirdi bence.Kabul et bizimle son köfteye geldiğinde çok eğlendin, "ohh len dünya varmış" dedin![]()
Yalan yok Karoo 4'ler çok güzel gözüküyor, lakin asfalt sürüşlerinde biraz daha fazla yaktırıyor ve daha sesli.Şu saçma Karoo 4'ler olmayaydı daha çok eğlenirdi bence.
0.75 lt uzun yolda 1.75 lt şehir içi abi motorum wing 50 iMotosikletiniz 100 Km'de kaç litre benzin tüketiyor ?
Oldukça agresif. Karoo Street'ler asfalt için daha da uygun. Ben güvenip yatıramazdım bunlarla, psikolojik.Yalan yok Karoo 4'ler çok güzel gözüküyor, lakin asfalt sürüşlerinde biraz daha fazla yaktırıyor ve daha sesli.
Bir gün tüm dünya edvençır işinin yalan, dolan, kolpa olduğunu anlayacak.Oldukça agresif. Karoo Street'ler asfalt için daha da uygun. Ben güvenip yatıramazdım bunlarla, psikolojik.
Ben o karoo 4'lerin görüntüsünü sevmiştim, ondan özendim de karoo street aldım.Şu saçma Karoo 4'ler olmayaydı daha çok eğlenirdi bence.
Yaa niye öyle diyorsun? Ne güzel bizim köfte rotalarında macera yaşıyorum. Bu yaştan sonra yaşayacağım en büyük macera bu kadar işte, bırak biraz şeklimiz olsun, eve dönünce toprak yollardan sürdüm, orman içinden geçtim, kurtlar kovaladı falan diyorum.Bir gün tüm dünya edvençır işinin yalan, dolan, kolpa olduğunu anlayacak.
Abi senin o yollardan benim Road 4'lü skindirik Er6F'im de geçiyor zatenBen o karoo 4'lerin görüntüsünü sevmiştim, ondan özendim de karoo street aldım.
En azından asfaltta daha az ses yapıyor ama karoo street bile asfaltta 100-130 arası ses yapıyor, kulak tıkacı ile duyulmaz oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yaa niye öyle diyorsun? Ne güzel bizim köfte rotalarında macera yaşıyorum. Bu yaştan sonra yaşayacağım en büyük macera bu kadar işte, bırak biraz şeklimiz olsun, eve dönünce toprak yollardan sürdüm, orman içinden geçtim, kurtlar kovaladı falan diyorum.![]()
Tabi ki geçiyorsun, ben de aynı şeyi söylüyorum. Bizim için o yollarda sürmek macera oluyor işte. Bırak o kadarcık şeklimiz olsun bu yaştan sonra. Gençken guns&roses grubunun solisti çok meşhurdu, biz de saçları onun gibi uzatırdık falan öyle şekil yapardık, bu yaştan sonra da tel jantlı dişli lastikli adv görünümlü motorlarla macera şekli yapıyoruz.Abi senin o yollardan benim Road 4'lü skindirik Er6F'im de geçiyor zaten![]()
Bu lafa imzamı atarım.2 lt, 3 lt bunlar tıraş. Motor ya gitmiyor ya da biz gaza basmaktan imtina ediyoruz. Bence orta hacim ve üstü motor kullanıp da 4 lt altı yaktıran kendini sorgulasın, "olm ben neden gaz açamıyorum?" diye kendine sorsun. Bunun açıklaması teknoloji değil gaz açmamak. Ee gaz açmadığımızda her motor zaten az yakıyor. Ben bile içinden geçilmiş, oksijen sensörü arızalı, 150 binlik Er6F ile 4 lt'yi görebiliyorum. Eski Nc.ciler ve Domi.ciler gibi az yaktırmakla övünmeyin beyler, sürün, zaten sürebildiğiniz ölçüde o motor yakacak.
Ben o karoo 4'lerin görüntüsünü sevmiştim, ondan özendim de karoo street aldım.![]()
Seneye karoo streel al, hem karoo 4 gibi dişli lastik, bizimki gibi motorlara yakışıyor hem de karoo 4 kadar araziye yönelik değil asfaltta tutuşu da çok iyi.inanılmaz güzel gorunuyor.
büyük yeminler ettim ama seneye tekrar alırım belki
Hacmine uygun kullanmadığım doğrudur, şehir dışında sakin kullanmadığım da doğrudur. 75 kilo ben, 80 kilo babam arada makine teslimatı derken şehir içinde baya zorluyoruz motoru, sollama hariç 5 bin devri gelmemeye çalışıyorum. Şehir dışına gelirsek burada 95km/s ile giderken hafriyat kamyonları tarafından sollandığım için tapa gaz yapıştırıyorum, mesafe kısa ama o mesafeyi gidene kadar haliyle 7-9 bin devir arası geziyor motor, bu durumlarda 6. vites cidden çok yakışırdı Apaçiye diye düşünmeden edemiyorum. Işıklarda kontak kapatma işini denerim sağol, motor çabuk marş alıyor zaten.yaa bu millet 125 cc 250 cc motor alıyor yine 2.5 , 3.0 hatta 3.5 lt yaktırıyor yuhhhh size.
ulen 750 cc lik nc 3.5 lt yakıyor.
yemin ediyorum motor kullanmasını bilmiyorsunuz.
apaci misiniz olm siz ? motorunuzu uygun devirde, olması gerektiği hızlarda kullanamıyor musunuz ?
motorcuların alayı trafik teroristi diyorlar ya, haklılar yaniii.
ısıklarda bekliyorum, yanıma bir motor geliyor. kontağı kapatmayı gectim, adam ara gaz veriyor. hatta debrijajı da bırakıyor motor gitmeye calışıyor falan..
arkadaslar, kucuk cc motorlarınız 2.2 lt den fazla yakıyorsa bi kendinizi gözden gecirin derim. motorunuzun hacmine uygun kullanın yaa.
ben mesela africa yı arada "sağlıklı mı" testine sokarım.
gectiğimiz cuma; kopru gecmeli, bol eminyet şeridi kullanmalı sakin bir sürüş yaptım istinye-topcular feribot 60 km
67 kmh ortalama hızda 3.1 lt / 100 km
sonuc : motor aşırı sağlıklı çıktı.
hatta paylaşayım da avrupa motor kullananlar hasta olsun
ne motorrr beeeeeee