- Motosikleti
- Yok
Ülke ?YAMAHA MT-03 şehiriçi ortalama 6,5litre, şehir dışı 4,5litre
Ülke ?YAMAHA MT-03 şehiriçi ortalama 6,5litre, şehir dışı 4,5litre
ne alaka? ben öyle bir şey demedim, apache falan yok bende, yanlış görmüşsündür.Yanlış hatırlamıyorsam sizde eskiden Apache rtr 150 vardı yorumlarınızı çok görüyordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tvs Apache rtr 200 karışık kullanım ortalama 2lt
ya psyduck, 2 lt/100 km de. etkileyici mi bu ?
ayrıca,
soru 1 : doğruluğunu nerden bileceğiz ? olcum dogru yapıldı mı ? vs.
soru2 : hangi şartlarda yapıldı ?
gercek tuketim, en az 5000 km üzerinden yol bilgisayarının verdiği tuketimdir.
örnek : benim cb125f. trip a : 5500 km avg : 1.5 lt / 100 km.
evet,. gercek veri budur.
arkadan sert esen ruzgarla 60 kmh hızda 1.0 lt yakıyorum ama bunu gercek veri gibi sunamam.
Tamam sen kralsın senin motorun daha iyi. Şu saçma konuda sidik yarıştırmaya gerek yok.
Ayrıca şu konuda yalan söyleyecek varsa çok üzülürüm. Hayatına yazık yani.
Cevap 1: ölçüm doğru yapıldı,
Cevap 2: işe gidip gelirken günde 18km kullanılarak yapıldı. Uzun yol yok. Tamamı şehir içi ve ışık dur-kalklarından oluşuyor.
Ayrıca benim motorda ortalama yakıt tüketimi göstergesi yok. Depo hesabı yapıyorum. Depo hesabından daha doğru bir şey olacağını da sanmıyorum. 2 litre/100km ya da kuruş hesabıyla 96 kuruş yakmış. Sonuçta bu motor bi japon değil. Bir japon kalitesinde ve mühendisliğinde de değil. Ona reğmen bunu yakması gayet hoşuma gitti.
Ayrıca yol bilgisayarı her araçta doğru göstermiyor. Ne arabada, ne motorda yol bilgisayarının gösterdiği tam tamına depo hesabımı tutmadı. Şimdi fiziksel olarak aldığım yakıta mı inanayım, göstergenin söylediğine mi?
Teşekkür ederim 2. motor olarak şehir içinde gezmelik, işe gidip gelmelik aldım. Daha 980km oldu alalı. Bunu aldığımdan beri diğerini hiç çıkarmıyorum diyebilirim. Senin de tekerine taş değmesinoha senin motor mu bu ? ne zaman aldın hero hiç haberim yok.
neyse idare eder 2 lt fena değil. 125 cc lerin hepsi zaten aynı bence. Cb125 f haric tabi.
eee ne kadar ekmek o kadar köfte psyduck.
hayırlı olsun tekerine tas değmesin.
Ben vstrom 650'ye otobana çıkarsam 8.5litre/100km yaktırmıştım. Bizim köfteci rotalarında 5.1litre yakıyor, kendi başıma yalnız gezersem de 4.7litre/100km oluyor, yalnızken daha tırsak sürüyorum demek ki.Marifet az yaktırmakta değil çok yaktırabilmekte. Çok yaktırabilmek hem tecrübe hem de yürek istiyor. Her motoru eblek eblek sürdüğümüzde zaten az yakıyor. Bu nedenle bir zamanların Facebook Nc ya da Dominar gruplarına üye kardeşlerimizi çok ciddiye almamak gerek.
Benim de en fazla yardırdığım köfte turunda bile ortalamam 5,3'ü geçmedi. (Otobanda gazlamayı sevmiyorum, zevksiz...)Ben vstrom 650'ye otobana çıkarsam 8.5litre/100km yaktırmıştım. Bizim köfteci rotalarında 5.1litre yakıyor, kendi başıma yalnız gezersem de 4.7litre/100km oluyor, yalnızken daha tırsak sürüyorum demek ki.
Bizimle gezen AT'e az yaktırması ile meşhur bir arkadaş çok yaktırmıştı onu hatırladım.![]()
Otobanda uykum geliyor canım sıkılıyor diye yardırıyorum. Yoksa pek zevki yok.Benim de en fazla yardırdığım köfte turunda bile ortalamam 5,3'ü geçmedi. (Otobanda gazlamayı sevmiyorum, zevksiz...)
Ortalama tüketimi otobana çıkmadan hemen önce mi sıfırlamıştın Espresso , 650 lik Vstrom için anlık tüketim değeri gibi bir rakkam 8,5 ltBen vstrom 650'ye otobana çıkarsam 8.5litre/100km yaktırmıştım...
Benim 2015 model vstrom'da anlık tüketim yok, sadece ortalama var.Ortalama tüketimi otobana çıkmadan hemen önce mi sıfırlamıştın Espresso , 650 lik Vstrom için anlık tüketim değeri gibi bir rakkam 8,5 ltyav ben 7 saatte Bodrum'a gittiğimde bile bu ortalamayı görmedim
![]()